Şimdi Ara

Hyundai i30 aux bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün 2008 model i30 aldım. Aux girişi var araçta. Kabloyla bağladım ancak sadece connected yazısı geldi. Şarkı caldiramadim bir türlü. YouTube'da ve internette baktım ama bir bilgi bulamadim. Aux bağlantısı ile nasıl şarkı caldirabilecegimi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantı seçeneklerinde AUX seçtin mi?

Telefonu aux kablosuyla bağladım. Aux seçeneğini seçtim USB ve radyo gibi. Connected yazıyor ama şarkı sesi gelmiyor. Telefondan çalmaya devam ediyor.

Veya tel ayarlarında kulaklık seçenekleri vardır. Tel ayarlarını kontrol et.

telefon nedir marka-model olarak hocam? birde telefonun üzerinde direkt 3.5mm kulaklık çıkışı varmı yoksa type-c portu üzerinden ufak dönüştürücü ile mi telefona bağlıyorsunuz ses kablosunu?

Telefon Xiaomi redmi note 8 hocam. Arabanın içinde kablo vardı zaten aux'a bağlı. Onu telefona taktım. Bağlandı aslında ama şarkı sesi araba yerine telefondan geliyor.

Daha Fazla Göster
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt

hocam o zaman kabloyu takınca telefonun en üst kısmında kulaklık simgesi de çıkmıyordur? yani kablo takılı gibi görmüyor hiç telefon. benim aklıma birtek kablo ucundaki jak ile telefonun soketi arasında uyumsuzluk durumu geliyor, orda da şöyle bir sıkıntı var genelde; telefona takılan kulaklıklarda mikrofon oluyor bu yüzden mikrofon için ekstra bir hat daha oluyor sokette. kablo ucundaki jakta 3 bölge vardır (sağ ses, sol ses ve şase) ama mikrofonlu kulaklık jakına bakınca 4 bölge vardır (sağ ses, sol ses, mikrofon ve şase) dolayısıyla kablonun jakı telefonun soketine tam uymuyor muhtemelen. siz bi tane eski mikrofonlu kulaklığı kulağa takılan kısımlardan kesip o kabloya ek yapmanız lazım ve diğer ucundaki 4'lü soket jakını telefona takıp bu şekilde bi deneyin hocam.

standart 3.5mm jak;

mikrofonlu kulaklık jakı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Ocak 2023; 13:21:18 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Deneyeceğim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.