Şimdi Ara

HYUNDAI i20 --sonunda geldi--- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
51.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 120 38 verdiğin bilgiler için teşekkürler.daha fazla ayrıntı ve resim istiyorum şahsım adına.kaskoyuda çok iyi bir fiyata yaptırmışın kazasız belasız kullanırsın inşallah sorum şu acaba haziranda hyundai zam yapacakmı i20 ye?
  • birde arkadaşlar ben bu forumdan bişi anlamıyorum ben mi acemiyim forum mu kötü. mesajımı düzeltmek istiyorum düzeltemiyorum bu özellik kapalı diyor.alıntı bazen yapabiliyorum bazen bu özellik kapalı diyor.ayarlarımda mı sorun var yoksa ben hiçmi anlamıyorum bi yardımcı olun:)

    not:bi önceki mesajımdaki zam ötv değil 1 haziran itibariyle firmaların yapacağı zam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: İ20_38

    Arkadaşlar kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim. İnşalllah almayan arkadaşlarda alır,kazasız belasız kullanırlar.
    KADIKÖY arkadaş bende aynen sizin gibi bayağı araştırmalar yaptım evde broşürlerden geçilmiyordu.Benimde üniversiteye giden çocuğum var.İ20 yi seçmekle isabetli bir karar vermişsiniz dediginiz gibi aracı satan elemanlar benim kadar bilgi sahibi degildi.Renk konusuna gelince BEYAZ rengin çok güzel oldugunu gördüm hatta onu bir an i30 sandım beyazın satıldığını söylediler ve beklersem ÖTV indirimini kaçırabilecegimi söylediler ve orada bulunab metalik gri yi aldım eski arabam beyaz olduğu için evdekiler gri istiyordu gri de çok güzel herkez begeniyor.Ayrıca kaskosunu indirimli 420 YTL ye yaptırdım HYUNDAİ 520 ytl çikardı dışarda bir tanıdık sigortacıya yaptırdım.



    Kasko çok ama çok iyi bir rakam olmuş.

    Aslında benim esas tercihim beyaz ve füme dediğim(aslında metalik gri) fakat hanım la çocuk şampanya rengi çok beğendiler.

    Metalik gri mevcut durumda olsaydı çocukları hiç dinlemez alırdım bu nedenle beyaza yöneldim.Ama team olduğu için sisler falan olmayınca beyaz biraz çiğ duracak neyse onlarıda sonra taktırırız.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzifc

    birde arkadaşlar ben bu forumdan bişi anlamıyorum ben mi acemiyim forum mu kötü. mesajımı düzeltmek istiyorum düzeltemiyorum bu özellik kapalı diyor.alıntı bazen yapabiliyorum bazen bu özellik kapalı diyor.ayarlarımda mı sorun var yoksa ben hiçmi anlamıyorum bi yardımcı olun:)

    not:bi önceki mesajımdaki zam ötv değil 1 haziran itibariyle firmaların yapacağı zam


    değerli kardeşim en üstte profilim ayarlarına bir göz at sorunun düzeleceğini zannediyorum.

    renk olarak şahsi kanaatim

    1.metalik gri(benim füme diyorum )
    2.beyaz
    3.şampanya(adı değişik olabilir ben bu renk diyorum)


    Ama Getz e siyahın ne kadar yakıştığınıda biliyorum ama İ 20 de ne olur bilemem bu renk varmı onuda bilmiyorum.

    Mayıs ayının fiyat listesini yanılmıyorsam 8 Mayısda başlatmışlardı.Bu gün (28/05/2009)akşam üzeri yine yanlarındaydım Hyundaicilere sorduğumda Haziran fiyat listesini hemen başlatacaklarını söylediler.
    Bende hadi ya dedim
    ÖTV az zaman sonra bitecek bile olsa gene 5-6 gün gecikirler diye düşünüyorum

    Zam oranı ne olabilir diye sordum 800-900 gibi bir rakamdan bahsetti pazarlamacı arkadaş.Çok sattılar ya

    Ama sattıkları araba ve fiyat politikalarından neredeyse bi haber olan elemanların sözlerine ne derece güvenilir

    En az 20 defa bayiye gidip posalarını çıkardığım için inanın bazı özellikleri bana soruyorlar fısıldayarak.Onlar akşam olunca eve gidiyorlar ama biz sizlerle günlerce araştırıyoruz o nedenle bilgimiz daha fazla.Tabi teknik personel hariçtir.




  • i20 lansman rengi metalik gece mavisidir
    bendeki de o, araca gerçekten süper yakışıyor

    bendeki 1.4 crdi dizel olduğu için acaip memunum

    depoyu fulledikten sonra her nekadar katologunda 3.8lt yazıyor olsada en düşük değer, anlık tüketimde 3.2 ye kadar düştü gösterge
    ama şuan ortalama şehir içi 4.6 yakıyor. bu devirde bu kadar eknomi herkese tavsiye edilir sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3T -- 29 Mayıs 2009; 1:18:11 >
  • uzifc arkadaş hafta sonu resim çekip eklemeye çalışacagım.Zam meselesine gelince ÖTV indiriminden beri fiatları sürekli izliyorum hundai era lara iki kez zam yaptı.(diger modelleri bilmiyorum)nt3 arkadaş
    dizeline güle güle bin tabiki dizel yakıt yönünden daha avantajlı ama ben ayda ortalama 500 km yol yaptıgım için dizel düşünmedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: İ20_38

    ARKADAŞLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR FORMUNUZ TAKİP EDİYORUM VE SONUNDA ÜYE OLDUM.ARABAMI İKİ AYÖNCE SATTIM (RENO_19) VE YENİ ARABA ARAYIŞINA GİRMİŞTİM.SEÇENEKLERİM ARASINDA YENİ SEMBOL VE HYUNDAİ ERA VARDI.TERCİHİM BENZİNLİ OLDUĞUNDAN YENİ SEMBOLÜ MOTOR SEÇENEKLERİNDEN DOLAYI ELEDİM.
    ANCAK UZUN YILLAR RENAULTA BİNDİĞİMDEN HYUNDAİ DE BİRAZ TEREDDÜTLÜ İDİM ANCAK İKİ KARDEŞİM ERA ALMIŞTI İ20 Yİ DE DAHA ÖNCE İNTERNETTEN İNCELEMİŞ VE HOŞUMA GİTMİŞTİ ARADIGIM BÜTÜN KRİTERLER VARDI.(DÜŞÜK YAKIT,DÜŞÜK VERGİ,ABS+EBD,HAVA YASTIGI) 10 GÜN ÖNCE HYUNDAİ ERA YA KARAR KILIP BAYİİ E GİTTİĞİMDE İ20 LERİN GELMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ARAÇLARI İNCELEYİP TEST SÜRÜŞLERİNİ YAPTIM 1.2 MOTOR ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE EVE GELEREK İNTERNETTE
    İ20 HAKKINDA YOGUN BİR ARAŞTIRMA YAPTIM VE KENDİ SEGMENTİNDEKİ ARAÇLARDAN BİR ÇOK ÜSTÜNLÜKLERİNİN OLDUGUNU GÖRDÜM YAKIT TÜKETİMİ,ARACIN BOYUTLARI,ÖZELLİKLERİ VE FİATI ALMAYA KARAR VERDİM VE BAYİDE 1 ADET BULUNAN 1.2 TEAM METALİK GİRİ BENZİNLİ ARACI GEÇEN CUMARTESİ ALDIM VE 5 GÜNDÜR BİNİYORUM VE ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUNM HENÜZ 140 KM YAPTIM ŞEHİR İÇİNDE ARAÇ TEMKİNLİ KULLANILRSA 5.8 İLE 6.4 ARASI 100 KM DE YAKIT TÜKETİMİNİ YOL BİLGİSAYARINDA GÖRÜYORUM. BİRAZ BASARSAM 7 LİTRENİN ÜSTÜNE ÇIKTIĞI OLUYOR.ARAÇ HAKKINDA SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM VE ALACAKLARA TAVSİYE EDERİM.AYRICA EURO NCAP TA 5 YILDIZ ALDIGINI GÖRÜNCE NE KADAR İSABETLİ BİR KARAR VERDİGİMİ ANLADIM VE ÇOK MEMNUN OLDUM,SONUÇTA AVRUPA STANDARTLARINA GÖRE ÜRETİLMİŞ BİR ARABA..HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM.


    Aracın hayırlı olsun kardeş ve aramıza hoşgeldin..

    mcroses kardeş sen de alacak gibisin.. Ama elini çabuk tut da ÖTV indirimini kaçırma..
    Tabi bi de 1 haziranda fiyatların değişmesi tehlikesi de var.. hyundai.com.tr deki liste malum; 31 mayısa kadar geçerli.. sonrası ne olur belli değil..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KADIKOY

    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim....İlk tesbitinize kesinlikle katılıyorum

    Vergi rakamnı yine gündeme getirdim yine ısrarla 314 dediler .Hatta Pazarlama müdürü bile ısrarla 314 diyor

    agresif bir sürücü değilim sakin kullanırım aracımı ESP tamam önemli ama sizinde yazdığınız gibi Fizik kurallarını aşmam çokda gerekeceğini sanmıyorum.Dizel ve lpgli araçlardan canı yanan çok arkadaşım var az kullanacağım için ısrarla benzin diyorum.

    Neyse arkadaşlar bilgi mahiyetinde aracın renginiyle ilgili son tesbitimi yazayım..

    Füme ve şampanya birde beyaz inanılmaz yakışıyor hatta satış elemanı bize mavi renkli İ20 gösterdiğinde hanım şok geçirdi ben kıs kıs güldüm bana renk çokda önemli değil diye hava atıyordu.Yeşil renklisi bile varmış ekrandan gördük.Ama kesinlikle şampanya dört dörtlük oluyor bilginize.

    Neyse Beyaz 1.2 team yarın yada Cumartesi gelecek biz şampanya istedik ama gelecek araçların içinde yok.Beyazını çocuklarda beğenirse alacağım ALLAH'ın izniyle

    İlginize tekrar tekrar çok teşekkürler


    rica ederim..
    vergi konusunda "314+314 TL" diye inat etmelerine çok da şaşırmadım. daha önce de dediğim gibi bilmeseler de biliyomuş görünmeye çalışıyolar zaten mcroses arkadaşımız vergiler konusunda ilgili linki vermiş gözlerine sokarsınız artık

    yakıt konusunda söylediklerinize katılıyorum. dizel ve LPG den çekindiğim için ben de ekonomik bir benzinli arayışındaydım, bulduğuma inanıyorum işin temeli motoru uygun devirde kullanmak ve periyodik bakımlarını ihmal etmemek ancak sahip olduğum bilgi ve duyumlarıma göre LPG ve DİZEL, benzine göre daha riskli...
    çok fazla yol yapacağımı sanmıyorum, bu yüzden benzinli tercih ettim ben de..

    renk konusu kişiden kişiye değişmekle birlikte piyasada en çok tercih edilen renkler gri ve beyaz.. istediğiniz gri rengin olmamasına çok da üzülmeyin beyaz da her araca yakışan güzel bir renk bence.. şampanya rengi de monitörden güzel görünüyor ama şampanya renkli bir i20 görmeden kesin bişey demek zor. monitörden bakmakla canlı canlı araca bakmak çok farklı olabiliyor bazen..

    beklediğiniz beyaz renkli araç umarım en kısa sürede gelir ve alırsınız.. şimdiden hayırlı olsun..




  • arkadaslar herkese merhabalar.

    bakıyorumda hergün biraz dahada çoğalıyoruz. bu bile tek başına i20nin ne derece tutulacağının bir ön göstergesi olabilir. suan performansı söyle böyle diyemiyorum cünkü aracımın gelmesini heyecanla bekliyorum

    ben siparisini bir hafta kadar once vermistim. (1.2 i20 team) haziranın yedisine kadar elinize gececek demişlerdi az önce aradılar işlemleri hızlandiralim pazartesi salı alın diyorlar. tabi çok acil oldu işleri tam oturtamadım. hali hazırda elimde aracta olmadığı icin 20000 lirayla sokakta gezemem. bekleyecekler artık saka bir yana arkadaslarımızında belirttiği gibi ilgi alaka gercekten takdire şayan hyundai plazalarında. marka söylemeyim ama sırf ilgisizliklerinden daha önce alacağım aracı almaktan vazgectiğim olmustu. neyse hayırlısı olmus. i20yi bulduk bu sayede..

    renk olarak metalik açık gri (gümüş gri) olanını istiyordum ama dün arayıp ellerinde olmadığını söylediler tam siyaha karar vermiştimki tamam gümüş gri geliyor dediler gercekten arabaya çok güzel oturuyo.(test aracımın rengiydi) ayrıca şampanya grisi alan arkadaşlarada hayırlı olsun o da güzel renk. hafif böyle güneş alınca sarımtrağa dönüyor sanırım?

    haziran başlangıcında 100 tl den fazla zam geleceğini sanmıyorum. ama 15inden sonra 2500 tl kadar bir artış olacak ve muhtemelen sıkışıp kampanya indirimi yapmak zorunda kalırlarsa şu anki fiyata 1.250 tl ekleyerek alınabileceğini düşünüyorum (1.2 team için)




  • aslında benimde bu arabada gonlum var, ama 1,2 ile 1,4 arasinda kararsiz kaldim, 1,2 vergi ve ekonomiklik acisindan avantajlı duruyor. ama 2 milyar icinde 1,4 almadigim zaman pisman olur muyum diyorum. bu arabayi alamasam bile gonlumde yer etti. ben bu araba konusunda riske girip haziran 15 sonrasini bekleyecegim bana kalirsa ötv uzayacak gibi... dolar ve euro da düştüğüne göre araba da çok zamlanmayacaktır. anladığım kadarı ile 1,2 ye rağbet çok. araba kesinlikle guzel bir araba ben memurum bu araba benim beklentilerimi fazlası ile karşılar, ekonomi, performans, ve masrafsızlık. alan arkadaşlara hayırlı olsun, resim koyarlarsa çok makbule geçer.
  • iyi günler ..
    Yaklaşık 1 aydır gerek internette ve gerekse Türkiye'de ki bilumum Hyundai bayileri ile yaptığım uzun telefon konuşmaları sonucu İ 2O dizel almaya karar verdim.

    bugün metalik kırmızı i 20 1.4 CRDİ team dizel bir araç aldım..
    malum ötv indiriminin son 2 haftası...
    15.hazirandan sonra ötv indirimi kalktığı gibi , araca çok yoğun talep olması nedeniyle zam yapılacağı bile söyleniyor.

    hyundai bayilerinin çoğunda bu araç yok bile.

    bazı bayilerde seleckt benzinli full donanımlı olanı var.

    renk konusunda tercih yapmanız , söz konusu bile değil.
    gönlümde gece mavisi vardı , olmadı. lakin metalik kırmızı renkte çok yakıştı.

    sadece karadeniz bölgesinde bulunan bir hyundai bayiinde test sürüşü olarak yeni gönderilen İ 20 dizel team CRDİ metalik kırmızı renkli bir araç buldum ve hemen aldım.
    bugün plakaları takıldı , anahtar teslimi yapıldı.
    aynı gün 150 km. yaptım. araç gerçekten mükemmel.
    yakıt ekonomisi , yol kavrayışı çok üstün. radyo mp3 direksiyondan komuta edliyor.

    elbette bazı eksileri var.

    mesela ; arka camlar otomatik değil . harita lambaları yok. ama araç gerçekten mükemmel.
    25.900 olan fiyatını 25.500 e indirdim. full depo euro dizel aldım. bunun içinde 120 TL ödedim.
    yarın resimlerini çekip yayınlarım.

    bu aracı almak isteyen arkadaşlar kesinlikle düşünmesin ve hemen alsın. asla pişman olmazlar.
    ALLAH (cc) cümlemize kazasız belasız , sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. amin.




  • Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin cemex.
  • ben de 1,4 select almaya karar verdim gümüş rengini bulabilirim... ins. zam gelmez bu arada... valla iki aydır bu kaçıncı araba almaya niyetlendiğim bu sefer kısmet olur ins. hayirlisi ile.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemex

    iyi günler ..
    Yaklaşık 1 aydır gerek internette ve gerekse Türkiye'de ki bilumum Hyundai bayileri ile yaptığım uzun telefon konuşmaları sonucu İ 2O dizel almaya karar verdim.

    bugün metalik kırmızı i 20 1.4 CRDİ team dizel bir araç aldım..
    malum ötv indiriminin son 2 haftası...
    15.hazirandan sonra ötv indirimi kalktığı gibi , araca çok yoğun talep olması nedeniyle zam yapılacağı bile söyleniyor.

    hyundai bayilerinin çoğunda bu araç yok bile.

    bazı bayilerde seleckt benzinli full donanımlı olanı var.

    renk konusunda tercih yapmanız , söz konusu bile değil.
    gönlümde gece mavisi vardı , olmadı. lakin metalik kırmızı renkte çok yakıştı.

    sadece karadeniz bölgesinde bulunan bir hyundai bayiinde test sürüşü olarak yeni gönderilen İ 20 dizel team CRDİ metalik kırmızı renkli bir araç buldum ve hemen aldım.
    bugün plakaları takıldı , anahtar teslimi yapıldı.
    aynı gün 150 km. yaptım. araç gerçekten mükemmel.
    yakıt ekonomisi , yol kavrayışı çok üstün. radyo mp3 direksiyondan komuta edliyor.

    elbette bazı eksileri var.

    mesela ; arka camlar otomatik değil . harita lambaları yok. ama araç gerçekten mükemmel.
    25.900 olan fiyatını 25.500 e indirdim. full depo euro dizel aldım. bunun içinde 120 TL ödedim.
    yarın resimlerini çekip yayınlarım.

    bu aracı almak isteyen arkadaşlar kesinlikle düşünmesin ve hemen alsın. asla pişman olmazlar.
    ALLAH (cc) cümlemize kazasız belasız , sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin. amin.



    benimkide metalik kırmızı(bordo).gercekten yakısıyor arabaya dogru secim yapmıssın




  • i20 nin dizeli de i30 gibi sessiz ve titreşimsiz mi?
  • ESP yi şimdi almasak sonradan taktırabilir miyiz acaba? Bu konuda fikri olan var mı?
  • Alpercan 10 gün önce kardeşime İ20 1.4 CRDİ 90PS aldık. İ30'un motorundan sessizlik olark bir farkı yok. Ayrıca 221Nm torkla çekişi 1200 kglık 1.4 bir araç için çok iyi
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpercan

    i20 nin dizeli de i30 gibi sessiz ve titreşimsiz mi?
  • Çok sevindim hayırlı olsun Volkan
    Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Bu soruya da en iyi sen cevap vereblirdin o zaman , çok başarılı bir otomobil olmuş i20 de.

    quote:

    Orjinalden alıntı: VoLKaN067

    Alpercan 10 gün önce kardeşime İ20 1.4 CRDİ 90PS aldık. İ30'un motorundan sessizlik olark bir farkı yok. Ayrıca 221Nm torkla çekişi 1200 kglık 1.4 bir araç için çok iyi
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpercan

    i20 nin dizeli de i30 gibi sessiz ve titreşimsiz mi?


  • ESP hiçbir araçta sonradan takılması mümkün olmayan bir donanımdır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: mcroses

    ESP yi şimdi almasak sonradan taktırabilir miyiz acaba? Bu konuda fikri olan var mı?
  • Teşekkürler alpercan
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpercan

    Çok sevindim hayırlı olsun Volkan
    Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Bu soruya da en iyi sen cevap vereblirdin o zaman , çok başarılı bir otomobil olmuş i20 de.

    quote:

    Orjinalden alıntı: VoLKaN067

    Alpercan 10 gün önce kardeşime İ20 1.4 CRDİ 90PS aldık. İ30'un motorundan sessizlik olark bir farkı yok. Ayrıca 221Nm torkla çekişi 1200 kglık 1.4 bir araç için çok iyi
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpercan

    i20 nin dizeli de i30 gibi sessiz ve titreşimsiz mi?








  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.