Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.264
Cevap
201
Favori
1.964.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -16 ya hazır mısın Afyon


    HYUNDAİ i20  ANA KONU
  • slm arkadaşlar bugun hundai i.20 1.4 dizel aracımı teslim aldım.idepoyu fulledim alır almaz.agzına kadar doldurduk depoyu yaklaşık 52 lt mazot aldı.kar kış yola çıktık 20 km yol yaptım.aracın lt yakıt durumu 6.6 lt olarak 100 km gözüktü.ilk veriler normal mi acaba_?daha sonra yakıt düşer değil mi arkadaşlar?bide depoyu fulleyince yapılabilecek km olarak 630 km falan yazıyodu bu normal mi_?şimdi kar yağışı nedeniiyle aracı fazlada iinceleyemedim.HERKESE HAYIRLI KAZASIZ SÜRÜŞLER.SAYGILAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TUNGA80

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkim_

    Arkadaşlar merhaba,

    i20 1.4 jump oto. vites araç almayı ciddi şekilde düşünüyorum. Hazır kampanyalar var kaçırmak istemiyorum.

    Oto vites kullanan arkadaşlar, bu aracın yakıt tüketimi ile alakalı bilgi verebilir mi?

    Şehir içinde 8 litreyi geçemiyim. Agresif kullanmayacağım.

    Acil yardım ve cevaplarınızı bekliyorum.

    iki hafta oldu alalı sense otomatik 650 km oldu şu an sadece şehir içi kullanıyorum yol bilgisayarı 7.9 ile 8.1 arası yazıyo bunda biraz yeni olmasının ve yapılan km nin üçte birini eşim kullanıyo ondan dolayı fazlalık var diye düşünüyorum tabi kullanılan trafik yoğunluğu nasıl sizin olduğunuz yerde bilmiyorum bilmem yardımcı olabildim mi?

    Hocam, sizin aracınızda yeni ve fabrika verilerini yakalamışsınız. Bu durumda aslında bu değerler yakalanabiliyor diye düşünüyorum. Tabi bunun aracı kullananlar ile de alakası var. Yorumları okuduğumda bir parçada olsa kafam karıştı teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniyil09

    quote:

    Orijinalden alıntı: Can39

    quote:

    Orijinalden alıntı: tolgahancoban

    geçmiş olsun böyle bir sıkıntı benimde başıma geldi ve serviste 50 tl ye halettik serviste. fakat sizi çok üzmüşler ben hep diyorum bu insanlıkla alakalı.insan açsa herşeyi yapar. dört gündür yeni bir anakart bakıyordum en ucuz diyen 250 tl para istedi. bende ankaradan bir dükkana ulaştım telefonla. aynı anakartı 160 tl ye aldım az önce. dedimya ticaret işini herkes yapıyor ama coğu insanlık bilmiyor.
    umarım herkeste biraz daha insancıl işler yapar. komple boyalı spoylerin 120 tl olduğu bir ülkede sadece boya rütüşü 400-550 olmamalı ahlak buna müsade etmemeli.geçmiş olsun

    Zoruma gitti açıkcası bu tür herşey beni buluyor iki saat önce arabamı park ettim yürürken yayanın teki taksi plakasına carptı plaka bildiğin yamuldu insalık ya kendi ellerimle düzelttim adam teşekkür etti ben geri döndüm karşılaştığım manzara bu.Kesinlikle kötü niyetli biri değilim ama önümde a6 arkamda scirocco vardı yani madem milletin malına zarar vericen niye beni buluyosun.

    senin bu söylediginde çok saglam bi cümle olmamış açıkçası benim malıma zarar verme git başkasının malına zarar ver dercesine..

    İnsan sinirliyken düşünmemeli söyliyeceğim bu uzatmaya gerek yok cevap atıcaksanız pm atın.Adaleti olmayan dünyada tek olumsuz düşünce bende olsa keşke :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniyil09

    quote:

    Orijinalden alıntı: necoocen

    2012 mayıs ayında aldığım hyundai i20 1,2 mode siyah 10.000km sağlık problemi nedeniyle satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
    (makyajsız kasa)

    darbesiz,boyasız,çiziksiz,değişeni olmayan. alındığı gibi orjinal..kilometresi kocaeli istanbul arası otobanda yapılmıştır.

    takas düşünmüyorum..fiyat sondur pazarlık yok.

    fiyatı:28.000tl

    link varmı acaba takipteyim..

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-super-temiz-i20-1,2-mode-110693318/detay/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

    Beyler aklama takılan bir ayrıntı var...

    Hyundai, kia ve toyota gibi uzakdoğu araçlarında dikkat ettiğim bir detay var...arka kapıların altında, çamurlukların köşeside 3-4 parmak kalınlığında şeffaf bir bant var..Dışardan bakıldığında görünüyor...Aracı ilk yıkadığım zaman çıkarmaya filan çalıştım baktım olmuyor

    Bu bahsettiğim bantları bu çekik gözlüler neden araca koyuyor...mantığı nedir acaba, bilen varmı?

    adı "darbe bandı" olarak geçiyor ya da onun gibi birşey. alttan gelen taşlardan yada sert cisimlerin verdiği çiziklerden korumak için. aynı şeyi servise sormuştum, bende cevaptan pek tatmin olmadım...




  • arkadaşlar bu arkadan gelen fan gibi sesi serviste sordum bugün, yakıt tankının içinden geldiğini ve normal olduğunu alt basınç bilmem nesinden üst basınç bilmem nesine benzin pompalamasından kaynaklandığını söylediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    -16 ya hazır mısın Afyon


    HYUNDAİ i20  ANA KONU


    Bugün okullar tatil edildi. geçen sene gibi olmasa da soğuk

    HYUNDAİ i20  ANA KONU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    -16 ya hazır mısın Afyon

    Bugün okullar tatil edildi. geçen sene gibi olmasa da soğuk


    Evet geçen seneye göre hiç kış soğuk filan olmadı diyebiliriz bu sene...
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak. Aracımda birşey dikkatimi çekti. ön kapılarda 2 şer tane hoparlör var ama arka kapılarda yeri olmasına rağmen ses yok. arka kapılarda hoparlör yok mu? yoksa benim araçta mı sıkıntı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yağmurkaçağı

    arkadaşlar bir sorum daha olacak. Aracımda birşey dikkatimi çekti. ön kapılarda 2 şer tane hoparlör var ama arka kapılarda yeri olmasına rağmen ses yok. arka kapılarda hoparlör yok mu? yoksa benim araçta mı sıkıntı var.

    Aracınız baz donanım olduğu için arkada hoparlörüz yok,herşeyi hazır çekili isterseniz hoparlör alıp taktırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roninbey

    slm arkadaşlar bugun hundai i.20 1.4 dizel aracımı teslim aldım.idepoyu fulledim alır almaz.agzına kadar doldurduk depoyu yaklaşık 52 lt mazot aldı.kar kış yola çıktık 20 km yol yaptım.aracın lt yakıt durumu 6.6 lt olarak 100 km gözüktü.ilk veriler normal mi acaba_?daha sonra yakıt düşer değil mi arkadaşlar?bide depoyu fulleyince yapılabilecek km olarak 630 km falan yazıyodu bu normal mi_?şimdi kar yağışı nedeniiyle aracı fazlada iinceleyemedim.HERKESE HAYIRLI KAZASIZ SÜRÜŞLER.SAYGILAR

    arkadaşım bende yeni aldım daha 1 ay olmadı 650 km deyim henüz bende ilk aldığım 6.5 ile 7 arasında geziniyodu. şu anda 6.0 a düştü bugün itibariyle daha hiç sıfırlamadım. anlican keyfim yerinde bi hesap yaptım kaba son 300 km de ortalama 5.5 litre falan yaktı. çünkü şu anda 6 ise ilk 300 km 6.5 son 300 km de 5.5 olursa ortalama 6 olur diye bir düz hesap yaptım. değer şehir içi sayılır. olduğum yer şehir değil ama motor hep soğuk oluyor kısa mesafe bakkala çakkala git uzun süreli rampa çık falan feşmekan işte.

    ancak bi sorum var değerli i20 kullanıcılarına.
    bugün ilçeye gittim depo çeyreğin altına düşmesin diye 20 tl lik mazot aldım ancaaaakkkk yol bilgisayarında gidilebilecek km de bir değişiklik olmadı.acaba aynı durumla karşılaşan varsa lütfen bilgilendirebilirmi. veya 20 litre veya daha az mazot alındığında yok arkadaş benim yol bilgisayarımda gidilebilecek km artıyor diyen var mı bi el atıverin sadece 2 cümle istiyorum sizlerden




  • saol esat_emin arkadaş cevap için.araç aldık kar-kış sfır araç kapı önünde yatıyo 2 gundur camdan bakıp bakıp iç geççiriyoz işte:-(
    ya arkadaşlar ben sıfır araç alan arkadaşlara sorucam BLUE KART HEDİYE EDİYOLAR ALAN VARMI_?İÇİNDE BİDE BONUS VAR DİYOLAR DOGRUMU_? 5.TL GALİBA.Benim sorunum şu:
    Ben aracı teslim almadan kol dayama ve kaucuk paspas aldım ve bunları taktırdım.TOPLAM 290 TL.
    Ben aracı gidip teslim aldım.Blue kartı verdiler .Ben dedimki kol dayama ve paspas aldım bunun BLUE PUANINI HYUKLEDİNİZ Mİ_?
    KEM KÜM BAKALIM FALAN?BAKTILAR BLUE KARTTA 5.TL VAR.BU AKSESUARLARIN PUANINIDA YUKLEYİN DEDİM 290 TL YE 2TL.90 KURUŞ İŞTE.YA BU YUKLENİYOMUYDU YUKLENMİYOMUDU Bİ MERKEZE SORALIM FALAN FİLAN_??ONLARA KATOLOGDA GOSTERDİM AKSESUAR PUAN KAZANDIRIYOR DEDİM.KEM KÜMLER BİZ SORALIM DÖNELİM SİZE FALAN UYUZ OLDUM.ARKADAŞIM BU SORUNUN CEVABI BENCE YUKLENİYOR OLMASI LAZIM,ÇÜNKÜ MAGAZADAN ORGİNAL KOL DAYAMA VE PASPAS YANİ AKSESUAR ALDIM YAA ADAMLAR 2-3 TL İÇİN KEM KÜM EDİYOLAR BENCE BURDA BEN HAKLIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM BANA DÖNÜCEKLER.BEKLİYORUM CEVAPLARI NE OLACAK_?
    SİZCE KİM HAKLI_?




  • FORUMDAKİ ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA VAR_?SIFIR ARAÇ 1.4 DİZEL İ 20 36.800 TL YE .ALDIM.BİRAZ KREDİ VE BİRAZ PEŞİN ÖDEDİM.SONRA BANA ARACI TESLİM ALIRKEN FATURA KESTİLER FATURA TUTARI 35.800 TL.YANİ BENİM ÖDEDİĞİM TUTAR DEĞİL.1000 TL FATURA FARKI VAR.
    BEN SORDUM NİYE BÖYLE FATURA EDİLDİ _? DEDİLER Kİ;BANA TRAFİK-PLAKA-OCAK VERGİ GİDERLERİ FALAN DEDİLER O DAHİL DEİL FATURAYA_?
    NE DİYOSUNUZ BU DURUMA_?
    HAA BİDE OCAK VERGİSİ DAHA YATMAMIŞ OCAK SONUNDDA TOPTAN YATIRACAKLARMIŞ_?

    İKİNCİ SORUMDA ARAÇ GARANTİ BLGESİ ÜZERİNDE ARAÇ TESLİM KAYITW FORMU VAR BUNU DOLDURMAMIŞLAR ZATEN TORPİDODAN ÇIKTI_?DOLDURULMAASI ZORUNLUMU_?GİDİP BAYİYE DOLDURTUP ONAYLATMALIMIYIM_?

    CEVAP VERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • .


    HYUNDAİ i20  ANA KONU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    .



    hocam yeni i20lerde de (2012 aralıkta teslim aldım) ekranı bu şekilde 3 bilgininde (ortalama yakıt, kalan yakıtla ne kadar gidilebileceği, gidilen mesafe) olduğu şekilde ayarlamak mümkün mü acaba bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joé black

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    .



    hocam yeni i20lerde de (2012 aralıkta teslim aldım) ekranı bu şekilde 3 bilgininde (ortalama yakıt, kalan yakıtla ne kadar gidilebileceği, gidilen mesafe) olduğu şekilde ayarlamak mümkün mü acaba bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili?

    Trip tuşunu kullanarak ayarlayabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Biraz tereddütle de yaklaşsam, yeni i20 1.4 CVVT Otomatik Vites Jump modeli beyaz için 29 700 tl ye anlaştım. Fiyatın içerisinde ekstra pas pas ve park sensörü var.

    Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Umarım araç yakıt konusunda bizi üzmez, fabrika değerlerini tutturur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    quote:

    Orijinalden alıntı: joé black

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    .



    hocam yeni i20lerde de (2012 aralıkta teslim aldım) ekranı bu şekilde 3 bilgininde (ortalama yakıt, kalan yakıtla ne kadar gidilebileceği, gidilen mesafe) olduğu şekilde ayarlamak mümkün mü acaba bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili?

    Trip tuşunu kullanarak ayarlayabilirsiniz.

    trip tuşuna bastığımda sadece bir tanesi gözüküyor ekranda, aynı anda bu şekilde 3ünün birden gözükmesi mümkün mü acaba?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joé black

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    quote:

    Orijinalden alıntı: joé black

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    .



    hocam yeni i20lerde de (2012 aralıkta teslim aldım) ekranı bu şekilde 3 bilgininde (ortalama yakıt, kalan yakıtla ne kadar gidilebileceği, gidilen mesafe) olduğu şekilde ayarlamak mümkün mü acaba bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili?

    Trip tuşunu kullanarak ayarlayabilirsiniz.

    trip tuşuna bastığımda sadece bir tanesi gözüküyor ekranda, aynı anda bu şekilde 3ünün birden gözükmesi mümkün mü acaba?

    Teyp açıkken bir tanesi gözüküyor ancak teybi kapattığınızda 3 ü de gözükür. (İlk kasa İ20 adına konuştum 2009-2012 troya kadar olan modeller için) Belki yeni i20 de farklılık vardır çünkü orta bilgi ekranı incelediğim kadarıyla farklıydı




  • 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.