Şimdi Ara

Hyundai Grandeur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar i30 un liste fiyatına bakmak için hyundainin sitesine girmiştim orda kurcalarken gördüm aranızda kullanan inceleyen var mıdır bu aracı nasıl bilinir grandeur???
     Hyundai Grandeur

     Hyundai Grandeur

     Hyundai Grandeur







  • Genel anlamda güzel
  • kaç ytl acep?
  • Cok para
    Ingiltere fiyati
    Hyundai Grandeur 3.3 V6 Auto £ 26,597

    quote:

    Orjinalden alıntı: EXTREMETE

    kaç ytl acep?
  • gıtsın kendı alsın bu arabayı hyundaıye o kadar para verılırmı sımdı bunda 2.5 lt den buyuk motor vardır otv falan gırıcek ısın ıcıne 110 120.000 ytl ye gelır o paraya hyundaı alanı tımarhaneye kapatırlar herhalde
  • Vel satis alanları tımarhaneye kapatmıyolar.
  • 2.4 litresi 64000 ytl civarı biliyorum
  • ana valla unuttum ben o arabayı ne oldu ya 110.000 ytl den satılıyordu o baz fıyatı hıc bınmek nasıp olmadı ama hakıkaten alanları tımarhaneye koymalılar reno dan tek pahalı alıncak araba var o da clio v6 :)
  • 105.240 YTL'den satılıyor. 2.0 BVA Lüks paketlisi. Zaten başka versiyonu yok Türkiye'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Eylül 2007; 3:24:59 >
  • parası olan adam hyundai almıyor tabi ama güzel araba
  • Tabi bu Hyundai'ın diğer Merso'nun S BMW'nin 7 Audi'nin A8 Volkswagen'in Phaeton'u ile başa çıksın diye üretilmiş bir araç sanırsam ve sınıfının en az tercih edileni sanırsam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: modiffy

    Tabi bu Hyundai'ın diğer Merso'nun S BMW'nin 7 Audi'nin A8 Volkswagen'in Phaeton'u ile başa çıksın diye üretilmiş bir araç sanırsam ve sınıfının en az tercih edileni sanırsam


    Büyük ihtimalle bu düşünce ile çıktı. Ama ben daha böyle bir araç olduğunu ilk defa duydum gördüm.
    Merso S BMW 7'yi, karıştırma da VW Audi ile Hyundai bu kategoride baş etmesi zor biraz. Ki Phaeton gibi bir araba varken marka varken kimse pek Hyundai'ye bineceğini sanmıyorum
  • bu araç bmw 5 serisi mercedes e ve audi a6 rakibi sanırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sakrileg

    bu araç bmw 5 serisi mercedes e ve audi a6 rakibi sanırım

    Anca segment olarak rakip olurlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BassHunter. -- 16 Eylül 2007; 15:21:00 >
  • Arkadaşlar küçümsediğiniz bu araç sınıfında Amerikada en iyi araç seçilmiş. yazısı aşağıda; Arkadaşlar bugüne kadar okuduğum tüm yorumlarda ve araştırmalarımda Hyundainin Amerika'da ki imajı oldukça yüksek. Ama avrupada tabiki öyle değil. Doğal olarak Türkiyede de öyle. Hadi Avrupayı anlıyorum her ülkenin neredeyse dünyaca ünlü otomobil markaları var. Bizim neyimiz varda hala bu avrupa hayranlığı alıp başını gidiyor. Şurdaki yazılarınızı okudum hemen küçümsemeye sallamaya başlamışsınız hiç incelemeden nedir bu araba nasıldır falan demeden. Biz sanki bu yüzden kaybediyoruz peşin hükümlüyüz ve böyle oldukça hep kaybedeceğiz. Saygılar.

    [size=1]Hyundai’nin E-segmentinde yer alan Grandeur modeli, Amerika’da başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Hyundai Grandeur, 2007 yılı içinde Strategic Vision, Kiplinger’s Personal Finance ve Edmunds.com’un ardından J.D. Power and Associates’in yaptığı 2007 APEAL (Automotive Performance, Execution And Layout – Otomotivde Performans, Uygulama ve Teknik) araştırmasında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “Segmentinin En İyi Aracı” seçildi.

    J.D. Power’ın bu yıl 12’ncisini düzenlediği APEAL araştırması, yeni araçların kullanıcılarını ne kadar memnun ettiğini ve araçlarının tasarımı, özellikleri, teknik altyapısı ve performansından ne kadar tatmin olduklarını ölçmek amacıyla yapılıyor. J.D. Power’ın, tüketicinin ilk 90 günlük kullanım sonundaki görüşlerini bildiren IQS (Initial Quality Survey – İlk Kalite Değerlendirmesi) çalışamısının devamı niteliğindeki APEAL araştırması, Şubat-Mayıs 2007 döneminde 2007 model araçlarını satın alan 91 bin müşteri üstünde yapıldı.

    Hyundai Grandeur, 2006 yılında olduğu gibi 2007 yılındaki araştırmada da büyük sedan (Türkiye’de E-segmenti) kategorisinde birçok önemli rakibini geride bırakmayı başardı. Grandeur kullanıcıları, özellikle aracın kabin içi tasarımı ve özellikleri, gelişmiş müzik sistemi, koltukların rahatlığı ve fonksiyonları, ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri, araçtaki tüm yolculara geniş görüş açısı sunması ve üstün sürüş güvenliği sayesinde rakiplerini geride bıraktığını açıkladılar.

    Hyundai Motor Amerika Ulusal Satış Başkan Yardımcısı Dave Zuchowski, Grandeur’un kazandığı başarı ile ilgili şunları söyledi: “Grandeur kullanıcıları, araçlarının şıklığından ve lüks özelliklerinden etkilendiklerini ve hayli memnun olduklarını belirtiyorlar. Bu ödül, tüketicinin lüks sedan araçlara bakış açısı hakkında da marka felsefemizin ne kadar doğru ve güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Grandeur, segmentindeki diğer araçların ulaşamadığı güvenlik, lüks ve değer unsurlarıyla çıtayı ne kadar yükselttiğini yine herkese ispatlamış oldu”. Hyundai yetkilileri, Grandeur’un yanı sıra Santa Fe’nin ve Entourage isimli van modelinin de kendi segmentlerinde başarılı sonuçlar elde ettiğini ve ilk 3 araç arasında yer aldığını belirttiler.

    Türkiye’ye sipariş üzerine ithal edilen ve Hyundai’yi E-segmentinde temsil eden Grandeur’de, 235 PS maksimum güç ve 31 kgm maksimum tork üreten 3.3 litre V6 motor bulunuyor. Grandeur’un 54.600 Euro + 2.519 YTL’lik anahtar teslim satış fiyatı bulunuyor.




  • Hyundainin mudurleri binsin diye yapıyorlar bunları

    Saka bir yana hyundai mudurleri bilimum buyuk elçisi küçük elçisine weriyorlar bu arabaları

    Ben sivil vatandaş görmedim alan
  • Güzel bir araca benziyor.Sonatanın yerine mi üretildi ?
  • Bence a6 5 serisi ve e class'ın rakibi Sonata gibi geliyor bana (o araba çok hoş)Bi nevi yöneticiler için yapılmış olabilir Ama Amerika'da değil sadece öyle geliyo bana
  • Açıkcası bu araça 50-60 bin euro bayılcagıma 320 d alırım yada c220 cdı
  • çok karizma bir araç ama çok pahalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.