Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.938
Cevap
125
Favori
2.789.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ffmsahin açıklamaların için teşekkür ederim. zaten masrafları ben karşılamıyacam.o yüzden değiştireyim diyorum.benim düşüncem satarken fazla kayıbım olmasın diye yaptırayım diyodum.madem ki değişse de boyansa da kaybım aynı oluyor değiştireyim o zaman. hem botya attımı atacakmı derdi olmaz. zaten servis tamiri kendisi yapmıyormuş.dışardan yaptırıp kendileri boyuyormuş.servisteki eleman öyle dedi bana.
  • xiamen sana da teşekkür ederim.ayrı ayrı oldu ama neyse bakalım.masrafı karşı taraf üstlendi.araya tanıdıklar falan girdi kefil oldular. ödemede sıkıntı olmayacak gibi.araba tedaş'ın arabası idi süren çocuk da işci arabanın şöförü değildi.o yüzden tutanak tutmadık.işlerinden olabilirlerdi.birde akşam vakti özel işleri için kullanıyorlardı.ben tutanak tutacaktım süren çocuk bayıldı felan vazgeçtik.sonra kafamda soru işareti kalmasın.arabaya inip binerken gözüm sürekli tamponda olacak boya attımı felan diye.en iyisi değiştirmek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ffmsahin

    quote:

    Orjinalden alıntı: frgm

    öyleymiş gerçekten :))bu araba perte çıktı zaten ama aynısını alsam mı diye düşünüyom şimdi?


    bütçen ne kadar?



    ya şu anda nakit 15 var bi 5-10 arası da kredi çeksem olur heralde? tavsiyenize ihtiyacım var:)))
  • arkadaşlar bu getslerde bazılarında görüyorum ön logo iptali yapıyorlar onu bşlen arkadaşlar varsa nası yapılsığını bi zahmet anlatsın..
  • Ön logo iptali çok boş gösteriyor. Ben tavsiye etmem.
  • Herkese merhabalar.Öncelikle formda düşünce ve deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Ötv indirimi munasebetiyle gelen indirim dalgasından bende uygun bir ikinci el araba almak istiyorum.Getz üzerinde yoğunlaştım.Artı ve eksilerini formdan okudum.Sonuç olarak bir tanıdıktan getz buldum.Araç özellikleri: Araç 2006 model,1.3 GLS benzinli,46 binde,motoru çok temiz,tek airbag,analog klima,abs yok,renk gri.Aracın motor ve yürürü çok iyi yalnız kaportada 4 parçada(arka kapı,bagaj,çamurluk,tampon) çizikten dolayı boya var.Kafamı karıştıran nokta burdan kaynaklanıyor.Arabadan çok iyi anlayan biri değilim o yüzden siz değerli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.Boya ilerde sorun yaratır mı(dökülme ,renk atma v.s)?Arabanın fiyatı uygun mu?Yakıt sarfiyatı nasıldır? Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankankam -- 20 Nisan 2009; 0:58:38 >
  • Arabanın fiyatı ?
    quote:

    Orjinalden alıntı: cankankam

    Herkese merhabalar.Öncelikle formda düşünce ve deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Ötv indirimi munasebetiyle gelen indirim dalgasından bende uygun bir ikinci el araba almak istiyorum.Getz üzerinde yoğunlaştım.Artı ve eksilerini formdan okudum.Sonuç olarak bir tanıdıktan getz buldum.Araç özellikleri: Araç 2006 model,1.3 GLS benzinli,46 binde,motoru çok temiz,tek airbag,analog klima,abs yok,renk gri.Sonuç olarak aracın motor ve yürürü çok iyi yalnız kaportada 4 parçada(arka kapı,bagaj,çamurluk,tampon) çizikten dolayı boya var.Kafamı karıştıran nokta burdan kaynaklanıyor.Arabadan çok iyi anlayan biri değilim o yüzden siz değerli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.Boya ilerde sorun yaratır mı(dökülme ,renk atma v.s)?Arabanın fiyatı uygun mu?Yakıt sarfiyatı nasıldır? Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar...




  • Herşeyiyazıp fiyatı yazmamışım. 13.500 TL
  • arkadşlar bu lpgli 1,3 gls getzler ne yakıyor acaba şehiriçi şehirdışı falan kimi çok kimi az diyo varmı bilen?
  • Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar, bol kazançlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cankankam

    Herşeyiyazıp fiyatı yazmamışım. 13.500 TL



    çizikten olduğuna eminmisin boyanın bu 1

    ikincisi fiyat bana göre çok

    hiçbişey olmayan bir araba ve bakımıda gelmiş

    lastikleride bitmiştir onun

    yani alım satım vs 1000 liradan fazla masrafı vardır

    17ye aynısının sıfır satılmışken anahtar teslim fiyatıda çok açıkçası
  • 2004 81000'de

    1.5 CRDI, full araç , abs klima falan var

    kapartoda sağ taraf tamamen boyalı

    12000 milyar istiyor

    üstadlar sizce alınırmı

    bu araçların motorları nasıldır

    arkadaşımda benzinlisi var, benzine para yetiştiremediğini söyledi

    ben dizelini alıcam, tavsiye edermisiniz
  • dizelde tanıdık olmayan arabadan korkarım


    getzde dizelde olsa sorun duymadım ama tehlikeli işte

    masraf çok çıkabilir

    12000 iyi fiyat

    ama o boya sağ tarafı komple sürtmesinden olabilir

    değişmişte olabilir
  • arkadaşlar tüplü 1,3 getz gls kullanan yokmu yakıt durumları nedirrr?
  • Arkadaşlar servisler boya kaporta işi yapıyorlar ama tampon tamirinde onlarda direk autoking e gönderiyorlar.
    3 kere başıma geldi. O yüzden servise gideceğine autokinge git. Nasılsa gideceği yer orası, aradan servisi kaldırdığın için daha ucuza malolur.
    Ve hir merak etme benim paramparca tamponu 0 dan farksız hale getirdiler.
  • Merhaba,Cumartesi İstanbul-Lüleburgaz yolculugu yaptm.Arabada 4 kişiydik.Ortalama 100 km gibi bir hızım oldu fakat zaman zaman 140' a kadar da çıktım.Herhalde havaların ısınmasından lastiklerin şişmesiyle sanki arabanın o yumuşaklıgı pek yok gibi oldu.Giderken TEM den gittik.Dönüşte Çorluya ugradık.Oraya kadar ortalama 6 lt gibiydi 100 km de sarfiyat.Yolcularımdan birinin orada oturan arkadaşına ugradık.Baya şişman bir kişiydi.130 kg mış.Fakat herşey güzel de demesin mi ki ben de İstanbula sizinle geleyim.Tabi nezaketen ''Olmaz''diyemedim.İçimden ''Eyvah'' demeden duramadım amma.
    Neyse fazla uzattım galiba.Çorluda sarfiyatla ilgili degeri yeniden sıfırladım.Çünkü merak ediyordum yeni ort. deger nasıl çıkacak diye.Fakat İstanbula geldigimizde oluşan degeri sizin tahmin etmenizi istiyorum.Çünkü sarfiyatla ilgili bu forumda baya meraklı arkadaşlar oldugunu biliyorum.
    Evet soru şu.Çorludan aldıgımız ek yük sonucu Oluşan yeni deger kaçtır tahminizi bekliyorum.
    Hoşçakalın.




  • Arabadaki boya çizikten kaportacıya gösterdim.Bakımları yapılmış.Lastiklerde fena değil şimdilik idare eder 3 yaşında araba motoruda sağlam olunca ne bilim almak mantıklı geldi. 99 broadway lere bile 10 bin TL istendiğini hesaba katarsak uygun gibi düşünmüştüm fiyat olarak. Fikirlerin için teşekkür ederim JackDaniels.Başka fikri olan arkadaşlar da paylaşırsa sevinirim.Teeşekkürler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: opxito

    Merhaba,Cumartesi İstanbul-Lüleburgaz yolculugu yaptm.Arabada 4 kişiydik.Ortalama 100 km gibi bir hızım oldu fakat zaman zaman 140' a kadar da çıktım.Herhalde havaların ısınmasından lastiklerin şişmesiyle sanki arabanın o yumuşaklıgı pek yok gibi oldu.Giderken TEM den gittik.Dönüşte Çorluya ugradık.Oraya kadar ortalama 6 lt gibiydi 100 km de sarfiyat.Yolcularımdan birinin orada oturan arkadaşına ugradık.Baya şişman bir kişiydi.130 kg mış.Fakat herşey güzel de demesin mi ki ben de İstanbula sizinle geleyim.Tabi nezaketen ''Olmaz''diyemedim.İçimden ''Eyvah'' demeden duramadım amma.
    Neyse fazla uzattım galiba.Çorluda sarfiyatla ilgili degeri yeniden sıfırladım.Çünkü merak ediyordum yeni ort. deger nasıl çıkacak diye.Fakat İstanbula geldigimizde oluşan degeri sizin tahmin etmenizi istiyorum.Çünkü sarfiyatla ilgili bu forumda baya meraklı arkadaşlar oldugunu biliyorum.
    Evet soru şu.Çorludan aldıgımız ek yük sonucu Oluşan yeni deger kaçtır tahminizi bekliyorum.
    Hoşçakalın.

    8lt/100km




  • Fazla etkilememiştir, etkilese etkilese aynı koşulalrda 6,5 e çıkmıştır maksimum
  • Arkadaşlar benim yakıt düştü. Özellikle LPGli Getz'in yakıtını merak edenler için..

    75 TLlik gaz aldım. Full depo ve sıralı sistem olduğu için yakıt bitene kadar kullandım. LPG bitip araba benzine geçtiğinde tam olarak 480 km yol yapmıştım. Buda 0,156 TL gibi bi rakama denk geliyor.

    195 taban lastik ve 15 çelik jant olmasa biraz daha düşebilir yakıt.
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.