Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.071
Cevap
68
Favori
811.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni Elentra larda hız limitörü varmı? var ise kaçta kesiyor bilenler bilgi verebilirmi.
  • yeni kasa elentra otomatik-benzinli STYLE donanımlıların da HIZ SABİTLEYİCİ var mı_ YOK mu? web sitesinde style da yok style plus da var yazmış kafam karıştı?öyle bir donanım da yok...
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Style pakette yok hız sabitleyici yeni gelen style plusda var oda sadece dizellerde var şu an.Benzinli için öle bir paket yok henüz.
  • Hyundai Assan'ı şikayetvara yazdım hız sabitleyici takılamaması ve servislerinin lakayıtlığını ancak hiçbir çözüm üretemediler. Kısacası hyundai müşteri memnuniyetini hiç önemsemiyor. Önceki aracım farklı marka idi bakıma girdikten sonra en az 3 defa memnuniyet anketi yapıyorlardı.
  • Bende haftasonundan beri benzinli otomatik test arabası arıyorum bayilerde yok,genel merkeze talep açtım 3 gündür arıyorum hala sonuç yok.
  • bi önceki kasa prime pluslara bakmaya karar verdim..50-52 arası bulunabiliyor çok daha donanımlı ve yakışıklı da..
  • Merhaba Amerika Kanada gibi ülkelerde satılan Elantralarda CarPlay ve Android Auto özellikleri kullanılabiliyor hatta yoksa bile hyundai Amerika sitesinden indirip kurulabiliyor. TR sitesinde rastlayamadım.



    https://youtu.be/y0ozSliViIY



    Deneyen, başarılı olan var mıdır?

    Veya en azından arabayı her çalıştırdığınızda gelen onay ekranını iptal etmenin bir yolunu bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bin civarına hangi paketi alınır veya önerilir yardımcı olur musunuz
  • brdikino kullanıcısına yanıt
    Mumkun oldukca dusuk km ve lpg siz arac arayin. Otomatik olsun.

    2011 elantra'miz var. Cigerini biliyorum aracin artik. Yasadigimiz dise dokunur tek sorun eps arizasi idi.

    2 defa eps 1 defa direksiyon kutusu degisti garantiden.

    MD kasada kronik ariza bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sıfır 1,6 benzinli otomatik elantra style alma niyetindeyim. Otomatik şanzıman nasıldır. Ne kadar yakar lpg taktırmayı önerir misiniz
  • Selamlar arkadaşlar. Elentra 1.6 benzinli manuel style donanım aracımla ilk defa şehir dışına çıktım yakıt tüketimlerini paylaşayım.Ara.ta 2 kişiydik ve bagaj doluydu. Ankara-Konya arası genelde 110-120 km ile gittim 5.5 lt/100km tüketim oldu. Konya'da sıfırladım Manavgat'a 4.5 lt/100 km yaktı.(Rakım farkından olabilir.) Manavgat-Konya 5.6 lt/100 km yaktı. En son Konya-Ankara 5.5 lt/100 km yaktı. Konya'dan Ankara'ya gelirken genelde 130-140'larda seyrettim. Önceki aracım VW TİGUAN 1.4 benzinli idi bu araç ondan en az 1,5-2 lt daha az yakıyor.

    Araç ile ilgili izlenimlerim;konforlu bir yolculuk oldu,virajlarda falan kötü değil ama limitleri zorlamadım tabiki. Hız sabitleyici olsa çok daha iyi olurdu. Bagaj genişliği çok iyi,kliması güzel soğutuyor. Turbolu araç gibi canlı değil ama performans kesinlikle kötü değil.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgiler teşekkürler, uzun yol yakıt tüketimi gayet başarılı.
  • 2014 1.6crdi elite almayi planliyorum. (70-75bin arası fiyatlar var) Bu aracin sehir ici yakit tuketimi reel ve fabrika degerleri konusunda yardimci olabilecek arkadaslarin cevabini sabirsizlikla bekliyorum. Bu fiyatlara ideal midir?



    Aslında kuzeni 2016 cerato crdi consept plus ta radarimda ama model tr pazarinda tutunamaz cekilir diye alasim gelmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 29 Temmuz 2017; 1:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Elantra kullanıcısı olarak 2014 yılına göre dolu dolu bir araba neredeyse herşeyi var. Konfor vs zaten konuşmaya gerek yok. Bende yeni kasa elantra var. Onun yakıt tüketimi şehirdışında 4.6 - 5.1 arası değişiyor. Hız ortalama 130 KM/h. 110 geçmezseniz 4.2'nin aşağısına çok rahat gelirsiniz. Şehiriçi Antalya full klima güncel veri 5.7 şuanda. Otomatik dizel bende ki araç. Aslında Cerato'ya dahada yoğunlaşabilirsiniz. Eğer ki yeni kasa Elantra mı Cerato mu deseydiniz şüphesiz elantra derdim.

    Cerato pazarda tutunur. Sonuçta hyundainin kuzeni. Ama bi elantra kadarda malesef isim yapamadı.
  • WebWhite W kullanıcısına yanıt
    Benim tüketim şöyle şehirdışındayım ve genellikle 120-130 arası hızla gidiyorum.5.2 l tüketim verisi.90 la gideyim bakalım kaça kadar düşer diyordum fakat araba resmen akıyor bende basıyorum valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    90la gittiğimde aldığım yakıt verisi şöyle :) Yaklaşık 340 Km ile yaptım. Full hız sabitleyicisi kullandım. Bilmiyorum bu rekoru kırabilen var mıdır ? :D

     HYUNDAI ELANTRA ANA KONU
  • WebWhite W kullanıcısına yanıt
    100 lirayla 420-430 km gidiyor benimki.ort 23 kr yaktı.90 la gitsem 20 kr yakar herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WebWhite W kullanıcısına yanıt
    Dehşet rakamlar kiskandim valla



    2015elantra crdi otomatik elit paket ile 2016 cerato crdi consept plus arasinda gidip geliyordum. Buldugum iyi fiyat nedeniyle ceratoyu dun aldim. Abant golunden esk ye full klimali 125km ortalama hiz yolun yarisi hiz sabitleyici açık olarak 4.9l yaktim bilgisayara gore. Reel de ne çıkar henuz bilmiyorum. Umarim üzmez...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Allah hayırlı uğurlu etsin. Sizi üzeceğini sanmıyorum sonuçta kuzeni Cerato. Güç olarakta gayet tatmin eder sizi araba. Otomatik mi aldınız? Herşeyden önce imkanınız var ise depoyu mutlaka fulleyin öyle değerleri ölçün. Depo bitmeye yakın ortaya çıkar sonuç
  • WebWhite W kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun, evet otomatik. kart ekstreleri haftaya kesilecek ondan sonra fulleyeceğim inşallah. merakla bekliyorum yakıt değerlerini. kia forumda bazıları çok yakıyor diye eleştiride bulunmuş kafamı kurcaladı biraz...
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.