|
Hyundai'den eğitim, sağlık ve hukuk çalışanlarına özel kampanya
-
-
güzel reklam olmuş ellerinize sağlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mühendisin suçu ne?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Binlerce şehit ve gazi veren polis ve askerlerimiz yine unutulmuş.
Eitim, sağlık ve hukuk çalışanlarının binde kaçı bu arabaya bu paraları verebilir ki...
1.6 CRDI 136 PS Elite 4X2 DCT 3.142.000 TL
1.6 CRDI 136 PS Elite Plus 4X4 DCT 3.394.000 TL
-
çok zorlamasaydınız %1 indirim yeter de artar gibiydi
Süper reklam oldu. Donanım habere düşecek kadar ses getirdi hatta.
Nutkum tutuldu bu ne devasa indirim böyle.
1 araç sınırı olmasaydı garajı hyundai dolduracaktım, tüh.
_____________________________ -
2-3 milyona araç alacağım 40-50 binin hesabını yapıp başka markaya yöneleceğim. Kafalar pırıl pırıl maşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hakim savcının da desteğe ihtiyacı vardı zaten Hyundai almak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 11 Ekim 2025; 16:57:31 >
çok iyi bir indirim olmuş tebrik ederim çok ince düşünmüşler. 90 tane alacakken bu indirim sayesinde şimdi 100 tane alırıım 2 tanesi kampoanya ile ücretsiz olacak!
-
53 bin maaşla zor
_____________________________ -
öğretmen maaşıyla alınamaz. yeni öğretmen 53- 54 civarı alıyor. ek ders şu bu dersek 60 bin kazanıyor. bu ülkede bu maaşlarla birikim yapıp 3 milyonluk aracı almak zor.
diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
Selam versen %5 indirim aldığın yerde kamu çalışanı olunca tokatlamaya duruyorlar.
Hukuk çalışanlarının sadece banka promosyonu 100 bin lira yattı bu ay. Düz memurlar 3 asgari ücretten fazla alıyor. Uzman hekimlerin sadece sabit ücreti 100 bin liranın üzerinde, ek gelirleri saymıyorum bile.
Şu an ülkede dramatik durumda olan bu bir kesim varsa o da emekliler, dezavantajlı gruplar ve asgari ücretlilerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
sayın yetkililerde sorum ve ricam olacaktı., arabayı almaya poarası yetmeyen kişiler sadece lastiklerini felan alsa, ya da paspaslarını felan. acaba bu indirimden faydalanabilirler mi?
faydalanabilirlerse çok büyük hizmet ve güzellik yapmış olurdunuz. teşekkür ederim.
_____________________________ İstisnaları saymazsak ülkemde kimse işini doğru dürüst yapmıyor. Etrafınıza bakın, mutlaka göreceksiniz. Kendimizden başlayarak DÜZELTELİM!
suç işleyenleri affetmek, insanları suç işlemeye teşvik eder ve suç işlemeyenlere haksızlık yapılmış olur. DEVLETİMİZİN, SUÇU VE SUÇLUYU AFFETMESİNE KARŞIYIM. -
Doktor ve hukukçuların durumu çok da kötü değil, en azından ülke ortalaması için.
Öğretmenlere gelince, "Eğitim" yazmayı öğretemeyen de para falan kazanmasın zaten.
|
|
Eitim, sağlık ve hukuk çalışanlarının binde kaçı bu arabaya bu paraları verebilir ki...
1.6 CRDI 136 PS Elite 4X2 DCT 3.142.000 TL 1.6 CRDI 136 PS Elite Plus 4X4 DCT 3.394.000 TL |
|
Nutkum tutuldu bu ne devasa indirim böyle. 1 araç sınırı olmasaydı garajı hyundai dolduracaktım, tüh. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı