Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.244
Cevap
81
Favori
218.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih2015 F kullanıcısına yanıt

1.0 style 1.540 olarak fiyat aldım

Geçen sene bu arabayı alacağına altın alsaydım bu sene 2 tane alıyordum bayon. Hiç fiyatı artmayan araba yapmış hyundai. Tüik enflasyon oranını bayona bakıp belirliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnternet ortamında bu çok konuşulan bir konu bir çok markada örnek hesaplamalar var.

Ben ilk bayonumu 2022 yılında aldım 400.000 TL 2 yıl içinde sattım, Sattığım rakam 1.029.00 TL

Bu hesaba göre bayon inanılmaz değerlendi, Cevap hayır ülkede devilasyon oldu Türk lirası değer kaybetti bunun karşılığı olarak Türk lirası karşısındaki herşeyin fiyatı uçtu gitti.

Böyle bir şey bekliyorsanız bu bir markaya özel olmaz, Boşuna beklemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Kasım 2025; 22:52:36 >

İ10 bile olmuş 1300 lira. Süpürge kadar araba. Siz hala modele özel değil diyorsunuz. Geçen sene bayon aldığım para ile şu an tucson alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F088E74B -- 8 Kasım 2025; 23:7:21 >

Sıfır araç alıp, İkinci el araç kadar değer kazanmasını bekliyorsunuz.

Kontağı çevirdiğiniz az aracınız ikinci eldir değer kaybeder, Eskiden olduğu gibi aracın fiyatı 2 katına çıksın uçsun kaçsın böyle bir şey yok olursa ülkede herşeyin fiyatı artar zaten sadece bayon değil

Risk almadan para aksın diyorsunuz :) , Siz çok şey bekliyorsunuz.

16.10.2025 de daha yeni arkadaşım ile bu konuları konuştuk, Benden 4-5 ay önce aldı, ikinci el 2021 model tucson 1.600.000 TL almış.

Şuan aracının değeri ortalama 2.000.000 TL

Kazandığı değer: 400.000 TL

Ben Aralıkta aldım 1.290.000 TL

3 Günde sattım 1.460.000 TL (1.490.000 TL civarına giderdi)

Kazandığı değer: 170.000 TL

bir tarafta ben sıfır alıp bayiden çıkardım, Arkadaş benden daha pahalıya sıfır yerine 4 yıllık eski kullanışmış aracı daha pahalıya almış.

Bayonun daha çok mu değerlenmesini bekliyorsunuz.

Araç piyasasına maalesef bir habersiniz,

Ek olarak şunuda eklemeden yapamayacağım, Benim araç aldığım dönemde c4x makyajsız modellerine 150.000 TL civarına fazla para verip alıyorlardı şuan satmaya çalışsalar 1.460.000 TL satamıyorlar.

Bırakın değerlenmeyi aldığı paraya satamıyor.

altın satıp tucson alan arkadaşım da memnun değil günün sonunda

Hyundai BAYON Ana Konu

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Herşeyin fiyatı iki kat artıyor zaten. sen nerede yaşıyorsun? Ben memnun değilim bu durumdan . Kimseyi de ilgilendirmez. Benim gibi düşünen bir sürü insan var. Hyundai aldığıma pişmanım

Sizin pişman olup olmamanız beni pek ilgilendirmiyor, Bir sonrakine vag alırsınız kesin 2-3 kat değerlenir vag Hyundai BAYON Ana Konu 

Bende pişman oldum, sattım aveo aldım çok mutluyum harikaaaaaaaaaa

Sizede tavsiye ederim bayonun yanında baksanıza kayış gibi duruyor Hyundai BAYON Ana Konu 

Nerede yaşadığıma gelirsek Tekirdağ,Istanbul,Bolu,Ankara buralarda yaşıyorum, Her an her yerden çıkabilirim

iyi geceler

Hyundai BAYON Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Kasım 2025; 0:28:33 >

• Forumlarda stepne yerinde hava komprasörlü lastik tamir kiti olduğunu yazıyorlar, benim araçta yok, sizlerde durum nedir?

Evet doğru benimki öyle. Kaç modeldi sizinki? Makyajlı kasa mı?

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt

Maşallah iki araca da .

Önceki sayfada da bu kafada bi eleman vardı . Yok altın alsaydım yok dolar alsaydım . Çok anlıyorsan alsaydın seni gidi yatırım dehası Hyundai BAYON Ana Konu  vw'de bile artış ortada . 2 katına çıkan araç varsa paylaşsınlar da görelim . bu da en çok prim yapan golf %30 artmış 1 senede fiyatı . Allah akıl fikir versin cidden

Hyundai BAYON Ana Konu
    Hyundai BAYON Ana Konu
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

2024 aralıkta aldım, makyajlı kasa 1.0 turbo style paket. Bayi çaldı diyeceğim ama buna tenezzül ederler mi bilemedim.

Aynı tarihte almışız. Bagajın altında lastik şişirme aparatı var bende ancak tamir kitine dikkat etmedim

2025 makyajlı kasa, Lime Sarısı (N6M REY) renk kodu ,

park halinde iken motor ya da başka bir taşıt tarafından resimde görüldüğü gibi sağ arka tampon ve tekerlek üstü çizikler ve darbe oluştu, bunu nasıl yaptırabilirim.

İstanbul Avrupa Yakası,

Servis Periyodik Bakımını mı beklesem, karar veremedim.

internette bir kaç video vs izledim, elim yatkın ama teknik ve pratik el becerisi olmadığı için elimde kalır mı diye tereddüt ettim.

Hyundai BAYON Ana Konu
    Hyundai BAYON Ana Konutrendyol.com
    HEİGMANN Hyundai Psw I20 Bayon I10 I30 Rötuş Rütüş Çizik Rutuş Boyası - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/heigmann/hyundai-psw-i20-bayon-i10-i30-rotus-rutus-cizik-rutus-boyasi-p-309729596?merchantId=304338

Hyundai BAYON Ana Konu

• ongunbey kullanıcısına yanıt

Açıkçası bilemedim ama ben de tamir kiti var. Hatta alırken satış temsilcisi kadın, bir daha stepne olmayacak, bunun yerine bu kitten konulacak demişti.

Dilerseniz bayiye bir sorun. Ne diyecekler acaba?

• 6 kasım akşamı, sıkışık trafikte ilerlerken aracıma arkadan çarptılar ve çarpışmanın şiddeti ile bende öndeki araca çarptım, bu sırada çarpışma önleyici sistem devreye girmedi.

hem ön hemde arka tamponda büyük hasar oluştu. ama çarpan araçta pek bir hasar oluşmadı. arabanın malzeme kalitesinden ve güvenlik sistemlerinden şüphe duydum.

Ben de bugün otoparka girerken sol ön tamponu vurdum. Epey çizik oldu.

Bunun için ne yapsak? Garanti bakıyor mu acaba?

• Hyundai Bayon 1.4 MPI - Tork eğrisi (134 Nm @ 3.500 rpm)

Hyundai BAYON Ana Konu

En verimli sürüş aralığı: 2.000 - 3.800 rpm arası.

Bu motor düşük devirde cansız ama 2.000’den sonra dengeli, o yüzden ideal sürüş aralığı 2.000-3.800 rpm civarında.

Bu da bonus, BSFC grafiği: Motor, 1 kW enerji için hangi devirde kaç gram yakıt yakıyor grafiği. Yani en az yakıtla en çok işin yapıldığı devirleri gösterir.

Hyundai BAYON Ana Konu

• cryphos kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun . Malzeme kalitesi hakkında yorum yapamayacağım ama çarpışma önleme sistemi halihazırda görüş alanında bulunan bir nesneye aniden yaklaşmanızı bir çarpışma olasılığı olarak algılamıyor. Sensörlerin ve radarın görüş alanına aniden giden nesneleri algılayıp uyarı veriyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.