Şimdi Ara

Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
105.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 12 Şubat 2021; 19:0:59 >



  • Eski Accentlerden başarılı olduğu kesin.Objektif bir yorum yapmak gerekirse fiyatını hak etmiyor, üzgünüm.Araçta konfor yok(Zıplatma vs), uzun yol çekilmez bununla, içi ferah değil yani.Tamam motor yenilenmiş, birçok özellik eklenmiş.Dış tasarım tatmin edici.Ancak F/p oranı düşük.Unutmayın bunlar öznel yorumlardır.Eğer siz beğendiyseniz milyonlarca yorumda yapılsa bir değeri olmaz.O fiyatlara çıkılmışken C segment araçlara bakmanızı öneririm.Full+Full sunrooflu bir Cruze hiçte fena olmaz aslında.
  • Biraz kullanim amacina bagli ama ben de bu rakamlari Hyundai gibi (haydi biraz genis gorelim) "orta kalite" bir markanin B sinifi araci icin hayli yuksek buluyorum. Ustelik bunlar bir de duz vites fiyatlari. Sozunu ettiginiz Prime donanimli aracin otomatik vites versiyonunun liste fiyati 45.600 TL! B sinifinda o paraya 180 HP Polo GTI (ustelik DSG) alirsiniz.

    Ben o rakamlara Hyundai soz konusu ise Elantra ya da i30 alirdim. Yoksa duz vites dizelde ayni rakamlara C sinifi alternatif cok. Ama 40 kusur bin lira Accent'e adini degil Blue, Ultraviolet bile koysalar baglanmaz gibime gelmektedir. Sonucta Accent. Nacizane gorusum.
  • 41.400 liste fiyatı olan Citroen C4 1.6 HDI 92hp 230nm düz vites varken, bence hatalı seçim olurdu... (bagaj hacmi olarak pek fark yok, ESP standart mı onu bilmiyorum ama euroncap ten 5 yıldızı var.)
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • Benimde 40.000 liraya kadar sıfır dizel araç arayışım vardı. 40.000 lirayı geçmeyen bütün markaları araştırdım.
    1-Fiat linea 1.6 multijet emotion plus: 38.000 tl
    2-Opel astra classic 3 1.3 cdti: 39.000 tl
    Opeli bagaj hacminden ve motorunun yetersiz gelebileceğini düşünerek eledim ve linea aldım.
    Marka takıntınız yoksa linea yı incelemenizi öneririm. Bu donanımda ve motor gücündeki emsalleri 50.000 liradan aşağı değil.
  • Fiat Linea 1.6 dizel en üst donanım tercihi daha iyi olur bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crysisis

    Eski Accentlerden başarılı olduğu kesin.Objektif bir yorum yapmak gerekirse fiyatını hak etmiyor, üzgünüm.Araçta konfor yok(Zıplatma vs), uzun yol çekilmez bununla, içi ferah değil yani.Tamam motor yenilenmiş, birçok özellik eklenmiş.Dış tasarım tatmin edici.Ancak F/p oranı düşük.Unutmayın bunlar öznel yorumlardır.Eğer siz beğendiyseniz milyonlarca yorumda yapılsa bir değeri olmaz.O fiyatlara çıkılmışken C segment araçlara bakmanızı öneririm.Full+Full sunrooflu bir Cruze hiçte fena olmaz aslında.


    Accent Blue'yu pahalı bulan ve bizzat incelemiş biri olarak söyleyebilirim ki iç mekanı oldukça geniş.
    Arka diz mesafesi oldukça başarılı.Konfor anlayışınız nedir bilmiyorum ama B sınıfı bir araç için oldukça konforlu.
    Zıplama sorunu hakkında daha kesin bir bilgi duymadım.
    Fiyatı yüksek ama Accent'te serbest piyasa koşullarından! nasibini almış bir araç maalesef.


    Konuya gelince yeni c4'e bakmanızı öneririm.
  • aracı hiç kullanmadım ama gidip bayide içini inceledim tasarımı oldukca güzel içi cok geniş zaten son günlerde piyasa baya görüyorum özellikle arka kısmı cok hosuma gidiyor. aslında maddi durumunuzu bilmiorum ama elantranın içinde ve tasarımına daha cok asık oldum desem yeridir. ama bana sorarsanız rakiplerine göre en donanımlısı en teknolojiye yatkın olanı accent blue. herzaman hyundai saglam seçimdir 5 YIL garantisi yeter. birde zaten ilk üç bakımı ücretsiz buda 1.500 tl demek bence fiyatı araca göre normal
  • Bence en donanmlısı max 30 bin olmalıydı üst sınır. Hyundai ucuz olduğu için vatandaş alıyordu. Eğer sen vw opel honda vs fiyatına çekersen alınmaz o seviyelere gelmiş değildir hyundai markası. Yanlış yapıyorlar kanımca zaten fiyatı aşağı çekeceklerdir. Yani polo corsa varken aynı fiyata niye accent alıcam. Bunun cevabı yok. 35 lere reno megan hb alabiliyorum sıfır c sınıfı...
  • Hyundai bu aracı farklı bir model olarak çıkarsaydı o zaman birşeyler olabilirdi ama accent serisinin üzerine çıkardığı için bence o para etmez bu araç için. Tabiki bu dediğim aracın kalitesini değiştirmiyor. Farklı model olsaydı yine bu araba olacaktı sonuçta pazarlama stratejisi bu. Opel, insignia yerine vektra da devam etseydi bu fiyata çıkabilekmiydi sizce? Bence çıkamazdı. Sonuç olarak bu arabaya o para çok hocam 40 küsürlere çıkacaksan eğer c sınıfına yönel derim.
  • Bence kesinlikle Hyundai Accent 'e o para verilmez. İlla dizel olmalı diyorsanız Opel Astra Classic 3 almanızı tavsiye ederim. 39.500 TL fiyatı var ve tüm gerekli donanımlar mevcut. Motor performansı iyi değil ama almayı düşündüğünüz araçtan bir sınıf üstün ve işçilik, donanım ve kalite olarak daha ileride. En basitinden biri Koreli B sınıfı, diğeri Alman C sınıfı araç, motorunu beğenmezseniz 500 TL öder yazılımla 110 hp yaptırırsınız.

    Hatta herhangi bir C sınıfı araç alıp LPG taktırsanız bile daha mantıklı iş yapmış olursunuz. Hyundai'ye 45.000 TL para mı verilir Allahaşkına.
  • Dostum madem 40 bin civarı bütçen var sana Elantra benzinli i30 dizel ve ''favorim 2.0 crdi vgt sonata'' öneririm...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 4 Temmuz 2011; 13:59:47 >
  • 40 bin küsüre dizel almak istiyorsan ford focus collectiona bak derim verilen parayı hakediyor donanım olarak sizi tatmin edermi bilemem ama sonuçta C sınıfı bir araç ve accent blue'yu yolda ikiye böler performans olarak
  • Bu arabaya alternatif olarak, mazda3 dizel manuel vites otomobilini görüyorum ama arasında neredeyse 10.000 TL. gibi ciddi bir fark var. bugün koşuyolu mazda bayisiyle görüştüm. en 1 ay gün verdiler. ve 50.000 den aşağı inmediler.
  • hoşunuza gitiyse beğendiyseniz niçin alınmasın ki..

    önemli olan kişisel beklenti beğeni vb. subjektif değerlerdir

    ancak ben 40.000 tl bütçeyle bu araçı tercih etmezdim çünkü gercekten fiyatı yüksek bana göre

    bu araçın yerine opel astra sedan 1.3 dizel enjoy plus paket veya ford focus sedan 1.6 dizel collection tercih ederdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joker006

    40 bin küsüre dizel almak istiyorsan ford focus collectiona bak derim verilen parayı hakediyor donanım olarak sizi tatmin edermi bilemem ama sonuçta C sınıfı bir araç ve accent blue'yu yolda ikiye böler performans olarak

    Focus benim ilk tercihimdi, ancak ford ikibuçuk kasalarda (son çıkan 3 kasa değil) esp yok ve bence esp çok önemli bir özellik. 40.000 tel ve üstü para verdiğim bir araçtada esp olması şart bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NİTROUS666

    hoşunuza gitiyse beğendiyseniz niçin alınmasın ki..

    önemli olan kişisel beklenti beğeni vb. subjektif değerlerdir

    ancak ben 40.000 tl bütçeyle bu araçı tercih etmezdim çünkü gercekten fiyatı yüksek bana göre

    bu araçın yerine opel astra sedan 1.3 dizel enjoy plus paket veya ford focus sedan 1.6 dizel collection tercih ederdim.





    yaklaşık 1 ay önce; 0 km. 1.3. cdti düz vites ople astra classic 3 arabayı daha 3.000 km de iken sattım. aracın performansı hoşuma gitmedi. 1.3 bir araba kesinlikle almam. opelden 4.000 tl zarar ettim. benim istediğim araba; sedan, 1.6 dizel, en az 110 bg, en az 250 tork, seri kaçan ve esp olan bir araba.
  • o zaman alın hyundai blue beklentilerinizi karşılıyor demektir
  • 41500tlye renault fluence 1.5 dci extreme aldım.
    düşünün derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.