Şimdi Ara

HyperX, Cloud III oyuncu kulaklığını duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HyperX, Cloud III oyuncu kulaklığını duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı
    Kingston’un oyuncu odaklı alt markası HyperX, Computex 2023 teknoloji fuarı kapsamında birbirinden iddialı yeni ürünlerini sergiledi. Bunlar arasından en dikkat çeken ise HyperX Cloud 3 oldu diyebiliriz. Peki firmanın ikonik tasarım çizgisini koruyan oyun kulaklığı neler sunuyor? İşte HyperX Cloud III özellikleri ve fiyatı.



    HyperX Cloud III özellikleri



    Yaklaşık sekiz yıl önce piyasaya çıkan Cloud II'nin halefi olan HyperX Cloud III, kablolu bir yapıda özel olarak ayarlanmış 53 mm sürücüler ile öne çıkıyor. Diğer tarafta DTS Headphone X: Spatial Audio ve 3D uzamsal ses özelliği ile desteklenen kulaklık, oyun içi sesli sohbetler ve çağrılar için çıkarılabilir 10 mm'lik bir mikrofona sahip. Bu noktada HyperX, kulaklığın ideal ses ve hassasiyet için akustik mühendisliği ekibi tarafından ayarlandığını belirtiyor. 



    HyperX, Cloud III oyuncu kulaklığını duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı
    Tasarıma gelecek olursak HyperX Cloud III, kafa bandında ve kulak yastıklarında özel bir hafızalı köpük barındırıyor. Dış tarafta ise dayanıklı metal çerçeve tercih edilmiş. 307 gram ağırlığında olan kulaklığın arka bölümünde ise, bir adet ses kontrol düğmesi, sessize alma düğmesi ve ses durumları için kontrol LED'i bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.MSI ve Mercedes'ten dizüstü bilgisayar ortaklığı: Güçlü donanım ve şık tasarım!



    Cihazın bağlantı seçenekleri arasında ise 3,5 mm kulaklık yuvası, USB-C ve USB-A konektörleri yer almakta. HyperX Cloud III, 100 dolardan başlayan fiyatlar ile Siyah ve Kırmızı olmak üzere iki farklı seçenekte satışa sunulacak. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/30/hyperx-cloud-iii-gaming-headset-with-53mm-drivers-launched-in-india/







  • HyperX, HP tarafından satın alınmamış mıydı, yanlış mı hatırlıyorum.

  • Tasarımı 5 dolarlık kulaklıklar gibi duruyor. Hiç mi tasarımda gelişme olmaz? En beğenmediğim tasarımdaki pc oemlerinden birisidir bu marka ve özellikle bu kulaklığı.

  • çıkar incelemelere bakarız bi adet xbox edition alırız güzele benziyor özellikler

  • Şu tasarıma bırak 100 doları 100 lira vermem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100 dolarlık kulaklık arkadaşlar, çok eleştirmenize gerek yok bizde tabi milyarlar verince insanlar kafaya takıyor.


    Şu cihazı SBZ karta yada başka güzel bir ses kartına bağlayınca almanız gereken performansı alıyor musunuz onu düşünün.



    Mesela gittim Razer Blackshark v2 aldım bir senedir kenarda çürüyor, hatta bendeki asus theta falan müzeye koyucam..


    70 liraya aldığım jbl kulaklığı z533 hoparlöre bağladım epeydir onu kullanıyorum inanır mısınız?

  • Benim anlayamadığım mesele şu mikrofonu gizli, saklanabilir hatta kaybolmuş şekilde tasarlamak çok mu zor? Evde Senhessier kablosuz kulaklığım var. Mikrofon yok sanıyordum zorda kalıp kullanana kadar ama logitech g300 serisinden iyi performans veriyor gizli mikrofonla.

  • Tasarım çok kötü bide hariboların içine atmışlar:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 31 Mayıs 2023; 12:25:54 >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    İyi olan birşeyi bozmamaları yerinde bir karar.


    Zamanında 6-7 kulaklık denemiş ve hepsinden nefret etmiştim. Ergonomileri çok kötüydü. Bu sebepten kafa üstü kulaklıklardan nefret eden birisi olarak, vakti zamanında Cloud 2'yi alıp denedim. O günden bu yana da kafa üstü kulaklık kullanıcısıyım. Tam 3 yıl kullandım, rahatlık ve hafif oluşunda rakibi yoktu. Güzel bir ses kartı ile kullandığında çok iyi performans verebiliyordu. Daha sonra satıp Sennheiser HD 598 aldım. Ve şunu söyleyebilirim ki HD 598'e yakın kalite ve rahatlık anlamında.


    O yüzden şahsen tasarımına dokunmamaları yerinde bir karar. Cloud 2'yi popüler yapan sebeplerden birisidir çünkü. İyileştirme yapmaları gerekiyor ama o bir gerçek.


    - Kablolar kulaklığın üstünde gözükmemeli.

    - 3.5mm mikrofon giriş kısmını şekilli yapmamalılar ki başka mikrofonları da takabilmeliyiz. Değişik şekilde bir giriş yapıyorlar her jak girmiyor.

    - Kulaklık kablosunu modüler yapabilirler mesela. HD 598'deki gibi kablo bozulduğu zaman değiştirme yada kısa/uzun kablo kullanma opsiyonunu bize bırakabilirler.

    - $100'dan başlayacak dedikleri için bu kulaklık artık premium sınıfa giriyor. Bu yüzden foam kulaklık padlerini değiştirmeliler. Bunu daha iyi bir kulaklık kullanınca daha iyi anladım. Sonuçta $100 seviyesine çıkmış, artık premium etiketi almış bir kulaklıkta iyi malzeme beklerim.





  • Bu Kulaklık ne zaman gelir bizim ülkemize

  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Güzelim Razer Blackshark v2 yanlış ellerde harcanıyor

  • Öfkeli Türk kullanıcısına yanıt

    Valla ister inan ister inanma hyperx 2 cloud kulaklık da vardı ben pek fark görmedim.



    Bu kulaklıkları asus essence stx 2 ses kartıyla da kullandım hiçbir anlam ifade etmiyor.

  • Erdo4 kullanıcısına yanıt

    Ben corsair HS60 aldım kablolu 5 yıl oldu kullanıyorum suni derileri döküldü haliyle. Lakin konforu iyi gibi. Başka kulaküstü kulaklık satın almadım deneyimleyemedim. Hali hazırda kutusundan çıkan usb li ses kartıyla kullanıyorum sesi iyi. Aldığımda 40 50 dolar arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam fiyatları. Premium bir kulaklık mı bilmiyorum. 5 sene önce 480tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Fakat kulaklıkta en beklediğim şey tasarımı ve malzeme kalitesiyle ergonomisi. Ses kalitesi falan bende sonra gelir. Zaten 3 aşşa 5 yukarı hepsinin ses kalitesi benzer oluyor bu tarz 50 100 dolarlık kulaklıklarda. Yani 200 300 400 dolarlık kulaklık almıyoruz ne de olsa.

  • HyperX Cloud Core wireless kullanıyorum. Kulaklıklarım arasında en ayrıntılı ses veren 2 kulaklıktan biri. Bana göre tek sıkıntı deri kulak yastıkları. Yaz aylarında veya çekişmeli maçlarda (Özellikle MW, MWII) terletiyor. Mikrofonu açık ara kulaklıklarım arasında en iyisi. Ben bir öneri daha yapayım. 3.5 mm jacklı kulaklıklara Creative SoundBlaster G3 gibi bir DAC ile muhteşem ayrıntılı ses alabilirsiniz. Çok büyük fark yaratır. Tecrübeyle sabit

  • Tasarımı kim tasarladıysa artık 15 sene önceki kulaklık modeli

  • Çoğu kişi yanlış biliyor, bir teknoloji sitesi de bunu yaparsa daha ne denir ki... Kingston'un değil bu firma. Hp'e ait.

  • SilverNitrate kullanıcısına yanıt

    2021 yılında hp'ye satılana kadar Kingston çatısı altında idi, artık dediğiniz gibi hp markasına ait.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber editörlerimiz yine döktürmüş. Yıllardır Hp'e ait olan firmayı Kingston olarak yazmak tebrik edilesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.