Şimdi Ara

Hyperx Cloud II Kullanıcı incelemesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
36.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • media marktta bütün modelleri denedim neredeyse. hepsi Faso fiso.

    plantronics pid500 sanırım o model bile siberia vs lerden çok daha iyi.

    denediğim en iyi en sağlam model logitech g633 oldu. gerçekten yapmışlar bu sefer. kırmaya bile çalıştım allah affetsin ama bise olmadı :D ses mükemmel üstüne bir de son ses çok fazla. kulağımı da terletmiyor agritmitor g230 gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-music


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kil-Jaeden

    Arkadaşlar bu kulaklık ile steelseries siberia 200 arasında kaldım yardımcı olur musunuz aralarında 100 lira gibi bir fark var cloud daha pahalı.

    Hocam bende ayni sekilde arada kaldim.

    Siz hangisini aldiniz?

    Bende şuan aradayım.. aldınız mı yorumlarınız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beats studio 2.0 kullanıyordum kıyaslarsak eğer müziklerde kulaklığın sesi çok kötü kulaklığın sesi çok az çıkıyor , fakat oyun için oyunlarda test edip yazıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 1 Aralık 2016; 21:48:49 >
  • Bu kulaklığı gece film izlemek için aldım.Kalitesi film izlerken nasıl acaba?Gayet iyi bir 5.1 ses sistemim var ancak gece açamıyorum çok fazla sesini.Amazonda 190 liraya görünce aldım.Asıl amacım film izlemek olcak.Logi g930 almıştım ancak daha sonra sattım.Ses yüksekliği ve kalitesi olarak iyi gelmemişti.Bunla kıyaslayabilecek birisi var mı acaba?
  • Önce ki kulaklığım G230'du bugün kulaklık elime geçti.Yorumum ise :Bu kulaklık insanı sağır eder.Ses seviyesi çok yüksek 5-6 saat sonra alışıyorsunuz ama yine de siz en yüksekte dinlemeyin.Sağlığınızdan olmayın.İlk mesaja sadece ses seviyesinin çok yüksek olmasını ekleyebilirim diğerlerine tamamen katılıyorum.
  • Merhabalar bende arayistayim.



    Tam razer chroma 7.1 alacaktim ülkemizdeki v2 degilmis. Steelseries icin olumsiz yorumlar gordum. 350 veya elite prism düşünmüştüm.



    Usb 7.1 sistem olarak cloud 2 herkes tarafindan öneriliyor. Revolver cikmis ama 7.1 degil.



    Bu konuda guncel yorumlari alabilir miyim. Teşekkürler.
  • Ben Logitech g430 kullanıyorum ve lanet olsun. Herkesin kırılan yeri bende de kırıldı. Kulaklığı alırken de cloud un farkındaydım. Hep bekledim indirime girsin diye ama girmedi. G430u 40 dolara aldım o zamanlar cloud 80 dolardı. Şimdi cloud 2 nin fiyat farkını vermek yerine, cloud 1 alıp Logitechin ses kartına taksam olmazdı mı? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sound blaster z ile birlikte kullanmak için almayı düşünüyorum, kasanın ön tarafına bağlamakla direk z'ye bağlamak arasında bir fark oluyor mu ikisini birlikte kullanan varsa?
  • 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum, Clod 1 diyeyim ses kartsız olan. Cloud 2 ile mikrofon ve ses kartı dışında fark yok. Önceki kulaklıklarım Sounblaster Alpha ve Asus Cerberustu. Bu kulaklık ile se netliği muazzam fark ediyor kesinlikle. Alpha ses kaliteside iyiydi ancak çok kalitesi ve creative satış sonrası destek sıfır, cerberusta sesler biraz boğuktu sanki (cloud kullanınca onların boğuk ses olduğunu anlıyorsun) birde ses ayar yeri çabuk bozuldu, uzatma kablosu ile bağlayınca o noktada ki metal kısımlar açıkta kaldığı için bir yere dokununca hemen etkleniyordu ses. Yani kesinlikle tavsiye edebilirim, bu arada bir arkadaş sormuş logitech ses kartı ile kullanabilir miyim diye ben creative ses kartı ile denedim çalışıyordu, logitech ile de çalışır herhal. Film için aldım diyen arkadaşta pişman olmayacaktır sanırsam bu kulaklığın orjinali DK kulaklığı Takstar 80 mi neydi sanırım. Kullanıcı ve inceleme yorumlarında bu kulaklık için olumsuz hiç birşey duymadım. he daha iyileri var mı var ama bu fiyata yok sanırsam.
  • "Creative rage tactic 3d" 1 senede elimde kaldıktan sonra kulaklık arayışına girdim. Fakat baktığım çoğu kulaklığın tıpkı benim kulaklığımda da olduğu gibi ek yerlerinden kırıldığını görüyorum. Tahmin edersiniz ki adamlar bunu hiç bir şekilde garanti kapsamına almıyor ve kulaklığın yarı fiyatı kadar tamir ücreti istiyorlar. Uzun vadeli kullanan arkadaşlar bu kulaklığın kalitesi hakkında ne söylerler. Herhangi bir çatlama patlama var mı?
  • alanlara tavsiye diğer pad i deniyim diye sakın padleri çıkartmayın benim gibi kafayı yersiniz kadife gibi olanı takmak bir nebze yine kolay ama diğerini geriye takmak ölüm içimde kalmıştı bir yere yazmam gerekiyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 11 Ocak 2017; 17:1:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    alanlara tavsiye diğer pad i deniyim diye sakın padleri çıkartmayın benim gibi kafayı yersiniz kadife gibi olanı takmak bir nebze yine kolay ama diğerini geriye takmak ölüm içimde kalmıştı bir yere yazmam gerekiyordu

    Deneyeyim diyordum ama kalsın. Tavsiyeniz için sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müziği kapattıktan 5 - 10 saniye sonra sağ hoparlörden iğrenç , insanı dehşete düşüren bir cızırtı geliyor . Ne ola ki bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl olmuş bu kulaklığın fiyatı. Nerden nasıl ucuza denek getirebiliriz?
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    amazon.de üzerinden cloud 300 liraya geliyor cloud 2 de 50 lira civarı oynar sanırım
  • Su siralar almayi dusunuyorum. Indirim gelirse hadi hayirlisi bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mediamarkt ta 399 tl indirim gelir mi sizce. Bu fiyata alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Windows 10 kullanırken bi sıkıntı yoktu fakat. Windows 8.1 yükledim. Sesi %72 üzerine çıkardığım zaman dip gürültü başlıyor. Arkadan uğultu geliyor. Yardımcı olabilecek varmı. :)
  • Arkadaşlar merhaba.Hyperx Cloud 2 kulaklığı aldım fakat usb olmadan kullanmak istiyorum.Fakat sorunum kablonun çok kısa olması.Anakartımın ses kartını kullanmak istiyorum fakat arka tarafa yetişmiyor.Hangi kabloyu almam gerekli yardımcı olabilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.