Şimdi Ara

HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜN YORUMA KAPALIDIR !!!

Yurtdışından alınmıştır faturası vardır 1 günlüktür kutusundan sadece test amaçlı çıkarıldı ve tekrar kutusuna koyuldu tertemiz bir ürün kalitesini konuşmaya gerek yok bazı özellikleri aşşağıda olduğu gibidir.

Kingston HyperX Cloud II Gaming
    7.1 Virtual Surround Ses ile USB Ses Ses Kartı
    53mm Sürücüler Neodimyum mıknatıslar
    Inline Ses Kartı aracılığıyla Mikrofon ve Yankı İptali Gürültü
    Ekstra Kadife kulak pedleri seti ve Ayrılabilir Mikrofon Bellek köpük kulak yastıkları
    Uyumluluk - USB PC ve Mac için 7.1 Bağlantı. PS4 ile uyumlu stereo, Xbox One (Xbox One Stereo Adaptör Gerekli, dahil değildir)
    TeamSpeak Sertifikalı - Sesli Chat Optimize

FIYAT:250 TL >>> REVİZE 200 TL YE DÜŞTÜ !!!! PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR (AMAZONDA 99$+VERGİ KARGO 59,75 DE MASRAFINI KOYUNCA 159 USD YANİ 460 TL YE GELİYOR
    ILETISIM :0506 488 06 48 CENGİZ AKSOY

HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ
     HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Sıfır FİYAT DÜŞTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan5334 -- 21 Mart 2016; 16:30:19 >

• Dostum numaranı mesaj olarak at almayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: erdiarda62

Dostum numaranı mesaj olarak at almayı düşünüyorum

pm cevaplandı..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.