Şimdi Ara

HyperX Alloy Elite 2 mekanik oyuncu klavyesi tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kingston’un oyuncu markası HyperX, 3 yıl aradan sonra Alloy Elite mekanik oyuncu klavyesini güncelliyor. HyperX Alloy Elite 2 mekanik oyuncu klavyesi ilk nesle göre bazı değişiklikleri de beraberinde getiriyor.



    HyperX Alloy Elite 2 özellikleri ve fiyatı



    HyperX Alloy Elite klavyesi Cherry MX tuşları ile oldukça beğenilmiş ve farklı versiyonlarını da oyunculara sunmuştu. HyperX Alloy Elite 2 oyuncu klavyesinde ise artık firmanın kendi HyperX tuşlarına geçtiğini görüyoruz.



    Ayrıca Bkz.Peak’s Edge strateji ve bulmacayı bir araya getiriyor



    Kırmızı düzlemsel mekanik tuşlar performans odaklı ve 80 milyona basışa kadar dayanıklılık sunuyor. Her tuşta RGB aydınlatma var ve 5 farklı parlaklık seviyesi barındırıyor. Klavyedeki belleğe 3 farklı aydınlatma profili kayıt edilebiliyor. Çelik çerçeve dayanıklılığa katkı yapıyor.



    USB 2.0 doğrudan geçiş özelliği olan klavye yanlış tuş algılama ve aynı anda basılan tüm tuşları algılama teknolojileri de barındırıyor. HyperX NGENUITY yazılımı ile kontrol edilen klavyede özel tekerlek ve medya kontrol tuşları mevcut. HyperX Alloy Elite 2 mekanik oyuncu klavyesi 130$ fiyat etiketine sahip.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/269471/hyperx-announces-alloy-elite-2-mechanical-gaming-keyboard







  • Game değil de DJ klavyesi gibi görünüyor. DJ Parti kalvyesi :)

  • Vergisiz 900 lira maşallah 🧿

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe Klavye gelmeden alınmaz, açıkcası ben Türkçe olmayan oyunları bile almıyorum, benim ülkemde deli gibi ürün satıp en ucube ülkelerin dil desteğini verip benim vermeyen markaları asla kabul etmiyorum. Kimse kusura bakmasın ben orjinale yönlenip bir ürün, oyun vs alıyosam onlarda eşşek gibi TR dil desteği koyacak. Yok öyle piyasaya oturup dediğim dedik olmak..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.