Şimdi Ara

HYPER T4 almalı mıyım? / BSOD!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alışılagelmedik bir sistemim var e8400 cpu - p45t-c51 mobo - 5 gb ram - ve 7870xt ekran kartım var

Zaten sistemi 2-3 hafta sonra yenileyeceğim ancak originden bf3 ü bedavaya indirip açtım . belli bir süre oynadıktan sonra bsod alıyorum . işlemcinin sıcaklığı boşta 50 derecede gidiyor halbuki daha yeni temizleyip macunu değiştirdim . Sonrasında çıakrıp baktım niye bu kadar sıcak hala (acaba fan oturmadı mı diye) ancak fan da oturdu biraz sorunlu olmasına rağmen . Yine de bf3 te bir harita oynuyorum ondan sonra bsod alıyorum . Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Düşündüğüm gibi sıcaklıktan mı yoksa başka birşey mi var acaba?

SONUÇ olarak HYPER T4 lga775 soket ile uyumlu yazıyor . Almalı mıyım 2-3 hafta sorunumu giderir mi yoksa sorun başka bir şeyden mi kaynaklı? ( Zaten yeni alacağım sistemdeki işlemciye de bu soğutucuyu alacağım )

Şimdiden teşekkürler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 1 Haziran 2014; 21:37:47 >

• Cevap veren yok mu
  • Fiyatı ile işini görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce bf3 te bsod almamin nedeni islemcinin isinmasi midir peki ? Ayrica fx8320 ye de bunu alacaktim zaten sanirim o fiyata en guzel is gorecek olanlardan bir tanesi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.