Şimdi Ara

Hyouka (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tür: Slice of Life, Gizem, Okul
    Bölüm Sayısı: 22

Tanıtım:

Houtarou Oreki sosyal aktiviteleri sevmeyen, uyuşuk bir lise öğrencisidir. Okulun klasik edebiyat kulübü, üyesi olmadığı için kapanma noktasına geldiğinden ablasının ricasıyla Houtarou bu kulübe katılır.

Kulüpte Chitanda Eru adında bir kızla tanışan Houtarou, kulübün zaten bir üyesi olduğunu görünce bırakmak istese de Chitanda'dan etkilenmiştir.

Kulübe daha sonra Houtarou'nun arkadaşı Fukube Satoshi ve Ibara Mayaka adlı kız da katılacaktır. Gizemli olaylar ortak ilgi alanları olan bu dörtlü, kulüpte 33 sene önce olan bir olayı araştırmaya başlayacak, olayla ilgili ipuçlarını ise 33 sene önceki üyelerin yaptığı "Hyouga" adlı çalışmada bulacaklardır.

Chitanda'nın merakı sayesinde, istemeyerek de olsa kendini çeşitli olayları çözerken bulan Oreki ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesi. Güzel bi slice of life'dır tavsiye ederim.

Watashi kininarimasu

Hyouka (2012) Hyouka (2012) Hyouka (2012)

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyouka (2012): Gizemin Tadını Çıkar

"Hyouka", 2012 yılında Kyoto Animation tarafından üretilen gizem anime serisidir. Serinin odak noktası, klasik edebiyat kulübü üyeleri olan Oreki Houtarou ve Chitanda Eru'nun etrafında dönmektedir.

Oreki, enerjisini korumayı seven, pasif bir lise öğrencisidir. Chitanda ise meraklı ve meraklı bir kişiliğe sahiptir. Birlikte, okulda meydana gelen gizemleri çözmeye çalışırlar.

"Hyouka", yavaş tempolu ancak ilgi çekici bir gizem animesidir. Hikayeler günlük yaşam ve Japon kültürüne dair ince ayrıntılarla dolu. Anime, merak uyandırıcı gizemleri, ilgi çekici karakterleri ve çarpıcı görselleriyle izleyicileri kendine çekmektedir.

"Hyouka", gizem ve günlük yaşam animelerini sevenler için mükemmel bir seçimdir. Anime, insan doğası ve merakın gücü hakkında düşündürücü bir deneyim sunar. Ayrıca Kyoto Animation'ın imza niteliğindeki görsel stilinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Hyouka: Anime serisinin adı metinde birkaç kez geçmektedir.
    • Gizem: Anime, gizemleri çözme temasıyla ilgilidir.
    • Kyoto Animation: Anime, Kyoto Animation stüdyosu tarafından üretilmiştir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şunu izlemek bir nasip olmadı gif lerde kız karakter denk geldikçe izlerim diyip sonra unutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Şu Rasyonal Sosyalist'in yaptığı bi gif'te de vardı dimi? Bırak Waifu'n olayım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 4 Kasım 2014; 21:03:38 >

Biraz Chitanda'yı örnek alıp merak etmen lazım kininarimasu, kininarimasu, kininarimasu, kininarimasu...

http://www.youtube.com/watch?v=Y1FTEm2g9nc

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
    Dur şunu listede önlere alayım

Orijinalden alıntı: Basteryus

Biraz Chitanda'yı örnek alıp merak etmen lazım kininarimasu, kininarimasu, kininarimasu, kininarimasu...

http://www.youtube.com/watch?v=Y1FTEm2g9nc

Aslında türü falanda tam benlik Slice of life ama bir nasip olmadı işte neyse not defterine yazdım ilk fırsatta izliycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drifters 2016
    9 yıl önce açıldı
    Mad Men (2007-2015)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de sürekli aklımda olan bir seri ama bana da izlemek nasip olmadı bir türlü.
    Bitmesinden sonra istemsizce kötü hissettim. Keşke devamıda olsaymış.
    Şimdi dinleyince daha içli geliyor jeneriği bile.

• Ooooo serinin başlığını kimler açmış

Dün başladım 720P bölümlerini indirdim 4.bölümdeyim şuan için gerçekten beğendim

Ana karakterin tavırları seriyi sevdiriyor ayrıca

Chitanda çok tatlı

Gizem/dedektifçilik animelerini seviyorsunuz tam size göre,mutlaka izleyin.

Lİve action yani gerçek oyunculara göre uyarlaması çıkacaktı,çıktı mı bilen var mı?

Chitanda, hep meraklı ama istediğini alan bir kız,merakı gidesiye kadar sizi bırakmıyor

Sanırım Houtarou bir tanesini çözemedi,çözdüğünü sandı ama yanlış çözdü.

Bu animede ablasının yüzünü hiç göremedik;ayrıca kaçıncı bölümde İstanbul'da olduğunu söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 30 Mayıs 2017; 15:25:59 >

Bölüm 3 dakika 9.16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 30 Mayıs 2017; 15:49:42 >

Ana karakterlerİ sevdim özellikle Chitanda Eru'yu , kız karakterlere mavi/mor göz rengi yakışıyor gerçekten.
    Anime'nin eksiği bence romantizm bir Cihatanda&Oreki neden göremedik çok istiyordum
    o final sahnesinde yönetme kısmını ben devralabilirim deyince çok sevinmişitim bir iki saniyelik, duygularımla oynandı.

9.0/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 30 Temmuz 2019; 18:12:55 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.