Şimdi Ara

HW-Q950A 11.1.4ch Soundbar 17.000 yerine 11.500 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • technical death metal kullanıcısına yanıt

    Araba olayını sen çok yanlış anladın.. Atıyorum 4 bin motor bir spor araba aldın.. Bunu şehirden şehre gezmek için değil de, meşhur istanbul trafiğinde dur kalk yapa yapa işe gidip gelme de kullanıyorsun.. Yani arabaya hakaret bu. Onun hakettiği kaymak gibi otobanlardır, ama sen aşırı yakut tüketimine rağmen onu suzuki marutinin bile yapacağı şekilde seni işine ulaştırmak için kullanıyorsun..

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Acikcasi yanlis anlamamistim ama verdigim ornegi biraz daha acayim 😅 sehir icinde dur kalk trafikte is yerime gidiyorum diye neden arabadan aldigim keyifi dusureyim. Son hızı 305kmh olan bir audi rs6 sahibi olsam “abi zaten dur kalk yapiyoruz egea da kurtarir bizi” demem. Cunku birisinde serit asistani, masajli ve isitmali koltuk, otomatik dur kalk, adaptif sabitleme gibi ozellikler var… ekstra olarak da 305 basabiliyor.


    tekrar söylüyorum, amac tv den gelen sesi duymak ise tv hoparloru gayet yeterlidir. Ama izlediginizden keyif almak en kisik ayardan en yuksek ayara kadar dolu bir ses deneyimi yasamak istiyorsaniz bu urunler imdadimiza yetisiyor. Kaldi ki ben de sahip olmadan once ne gerek var diye dusunenlerdendim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yıllardır bir tane iyi birşey aliyim diyorum ama fiyatlar ben baktıkça arttı şimdi şu rakama bakın.  

  • kanka haberınız olmadan bi 5 tane aldım güzel indirim

  • selamlar. uzun zamandır gelmesini bekliyordum, mm den aldım ben de bir adet vardı zaten:) bundan önce sony ht-g700 almıştım, ama eski bir surround tutkunu olarak yapay surround olayının bana göre olmadığını anladım. onu bir arkadaşıma hediye ettim. sonraki süreçte bir çok forumda vs araştırma yaptım. bu boşlukta da yine tabii ki tv hoparlörü değil, emektar z5500 ü kullandım:) bir ara avr li sisteme geçip gerçek bir atmos deneyimi yaşamanın peşine düştüm, sonra apartman dairesinde yaşadığımı hatırladım:)


    bu iş biraz zevkler, tutkular, renkler meselesi. ses konusunda kalite takıntınız varsa asla bir tv hoparlörü ile -ne kadar üst sınıf olsa da- yetinmezsiniz. derler ya bir kere o dereden su içince, başka sular yavan gelir, o hesap. alım gücünüzle de doğru orantılı tabii bu işler..


    bir lg oled kullanıcısı olarak ilk önce rakibi lg sn11r ile q950 a arasında gidip geldim. ama samsung un yabancı forumlardaki yorumları, incelemeleri vs benim ihtiyaçlarımı daha çok karşılayacak seviyelerdeydi. o yüzden q950a ya karar verdim.


    ürüne gelecek olursak, beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. kesinlikle güç konusunda iddialı bir cihaz. apartman şartlarında %20 gücü zor açarsınız. kalite olarak da hayatımıza renk kattığını rahatlıkla söylerim. oyun ve atmos film vs performansı gayet iyi.xbox series x ile birlikte güzel deneyimler yaşatıyor. özellikle dialog sesleri için kullanılan center kanalının performansı tatmin edici bence. tabii ki bir avr ve üst düzey hoparlör performansı beklemeyin derim.


    uyduları için ise tek dezavantaj koyacağınız yerin çok yakınında priz olması lazım. bir de kanal ses seviyeleri gördüğüm kadarı ile ayrı ayrı yapılandırılamıyor. side ve height kanallarını çok net kulağınız ayrıştıramıyor ses arkadan mı üstten mi yandan mı geliyor çok net ben duyamıyorum açıkçası ama tavandan ve duvardan yansıması için volümü biraz açmanız gerekiyor. oda koşullarınızın da buna uygun olması gerekiyor (tavan yüksekliği, açısı, duvara olan mesafe vs.... komşular kapınıza dikilebilir, dikkat etmekte fayda var.





  • Bilgisayarımda, yatak odamda (müzik dinlemek için), portatif olarak gezdirip telefondan izlerken bağlanmak için bluetooth hoparlörlerim setlerim var. Aracımda da orta düzey sistem var.

    Bunları alırken hiç bir zaman yüksek ses değildi derdim. Kulağıma gelen sesin kalitesiydi. Bir kaç kez dışında öyle bangır bangırmış açmadım, hep minimal düzeylerde kullanıyorum.

    Yüksek ses çıksın diye alınır düşüncesi güdenlere de saygım var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüksek ses benim için de hiçbir zaman öncelik olmamıştır. Kaliteli sesin peşindeyiz. Tabii bunu ararken de bütçemize en uygun cihazları bulmanın derdindeyiz. @daquied ' in yukarıda yazdığı gibi ben de nerede müzik dinleyeceksem, bir şeyler izleyeceksem, üşenmeyip yanımda gezdirdiğim taşınabilir hoparlörlerim var (bütçeme göre- anker soundcore motion plus gibi)


    Kalite göreceli ve pahalı bir tutku, bütçemiz elverdiği ölçüde peşinden koşuyoruz bakalım :)

  • 2 gün önce aldım. 11.500 e. Şu an en ucuz 15.600 e satılıyor online. Bu ses sistemini kurulumunda servisi çağırmak gerekiyor mu garanti kapsamı için? 2 gündür kapalı kutuda duruyor alet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ses işini audiophilelara sormak lazım ancak bu noktada da aynı damak zevki gibi herkesin bir dinleme zevki var. Ben audiophile olduğumu öne süremem ama kendi tecrübe ve yorumlarımı paylaşayım soundbar ve diğer geleneksel cihazlarla alakalı olarak belki birilerinin işine yarar.

    Zamanında LG SH300 sahibiydim ki komik rakama alıp yine komik bir rakama satmıştım bugünkü fiyatlara kıyasla.

    Tecrübe ettiğim kadarıyla watt olarak güçlü olması birşey ifade etmiyor yüksek seste dinleme yapamıyorsanız. Düşük frekans sürücülerin güçlü olması elbette ses açmasanız da bassları daha iyi hissetmenizi sağlayacak ancak ses karışımının nasıl yapıldığını amfi belirlediği için alacağınız cihazın içerisindeki dijital amfi son derece önemli, D veya AB gibi iyi tipler yercih edilebilir. High fidelity gibi bir iddiası olması da ürünün bu noktada faydalı olacaktır.

    SH300 bu işin zirvesi değildi ancak dönemine göre oldukça başarılı olduğunu söylemem mümkün, özellikle bass ve kimisi için önemli olan kablo azlığı sebebiyle. Fakat 300w bir cihazdan 42w güce sahip Edifier 1280T gibi giriş seviyesi bir ürüne bile geçince detay farkları beni şaşırtmıştı ve seslerin ayırt edilebilirliği diye ekleyeyim. Sinematik bir deneyim için tabi ki TV sinin yanına koyacak arkadaşlar için hala soundbar iyi bir çözüm olabilir ancak bu fiyatlara çıkınca Klipsch Fives, Magnat MM gibi ürünleri de güçlü alternatifler olarak değerlendirmek gerek.

    Pc kullanıcıları için topraklama sorunu yoksa doğrudan monitör sınıfı hoparlörlerle de bu işi çok daha başarılı şekilde çözmeniz mümkün. Bass ihtiyacınıza ve tercihinize göre ekstra subwoofer da alıp ekleme yapılabiliyor zira. Tabi parazit vs gibi sorunlar hassas A ve AB amfilerde görülebilmekle beraber bir ses arayüzü cihazı almanız da gerekebilir, ya da en az kayıplı çözüm için trs bağlantılı amfiler de belki ihtiyacı karşılayacaktır.

    Sürücü büyüklüğü ve sesin size nasıl ulaştığı (waveguide) dahi önemli, ses konusunda takıntılı olanlar için söylüyorum tabi zaten bu kadar pahalı bir alan olması (döviz dışında) bu alandaki çalışmaların ve detayların büyük fark getirmesiyle alakalı oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bende var çok memnunum. Sadece center sesi ++++ açmak gerekiyor. Yoksa filmlerde müzik çaldığında ses çok çıkıyor, diyaloglarda az ses geliyor, bir türlü ayar tutmuyor. Bu ayarı düzgün yapıp QLEd TV ile eşleştirince TV hoparlörleri + e-arc HDMI seçin orkestra evinizde. Film izlerken mükemmel bir deneyim sunuyor.

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    aynısı benimde başıma geldi. blurayli smartlı ses sinema sisteminin decoderı çalışmıyor ama hoparlörler çalışıyor.

  • sabbra kullanıcısına yanıt
    Decoder olmadığı için rafa kaldırdım koca ses sistemini. Elektrikçi de tamir edemedi cihazı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt

    Bu deneyiminizi geçen sene yazsaydınız indirimden yararlanırdık. Şimdi biraz geç olmuş..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brsyls kullanıcısına yanıt

    şaka gibiler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.