Şimdi Ara

Huzurlarınızda Sony Xperia Z3+ nam-ı diğer Xperia Z4 video ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim millette para çok sorsan ki zekatınızı fitrenizi verdiniz mi? hı!o ne deriz rabbim bizi islah etsin.

  • Z2 z3 falan biraz kalındı fakat z3 plus kasası bayağı inceldi . Tek beklentim kameranın performans vermesi ve cihazin ısınmamasi . Gelince inceleyeceğim duruma gore almak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

    quote:

    Orijinalden alıntı: pcoyundelisi G2 ile sonyi karıştırmayın. Arkadaşımda g2 var malzeme kalitesi berbat telefon resmen dökülüyor. Ekranda sarı çizgiler çıkmış kamerası leşş.. Şimdi sırf çerçevesi ince diye g2 iyi tel olmuyor. Sony nin tarzı bir başkadır.
    kıyasladığımız telefonlar arasında kaç sene var? ben misal verdim. adamlar çerçeveyi kaç sene önce düşünüş, tasarım harikası tel yapmış, sony hala yıllardır aynı kalın ve kaba çerçeve.. kaldı kıyaslama yapacaksak, aynı kıyaslamayı lütfen Lg G4 ile yapın.. sonynin %1 bile şansı olmaz


    Kıyasladığınız telefonlar arasında 6 ay falan var. Xperia ZL'ye bakarsan ince çerçeveyi çok daha önce yaptığını görebilirsin G2den hemde daha ince çerçeveleri. Çerçevesi ince diye 1cmlik telefon mu kullanalım hadi sharp kadar inceltebilse anlarız da. Ayrıca Apple yıllardır daha büyük çerçeveli telefonlar satıyor demekki kimseninde umrunda değil çerçeve muhabbeti.





  • alttaki ve üstteki beyaz boşluklar çok çirkin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

    Bizim millette para çok sorsan ki zekatınızı fitrenizi verdiniz mi? hı!o ne deriz rabbim bizi islah etsin.

    Milletin parasından, dininden, inancindan sanane?

    Millet kendi parasını kazanırken sen yanında mı duruyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolgá

    alttaki ve üstteki beyaz boşluklar çok çirkin.

    Siyahını al o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , 6 yildir apple ürünlerini kullanıyorum (imac,ipad,iphone... hersey var)
    iphone6 alacaktım, fakat son zamanlarda androidler çok ilgimi çekiyordu ve darty e gidip xperia z3 e baktim ve bir kaç diger markayada baktim...hemen hemen iphone6 gibi hizli smartphonelar varmıs ve açıkçası bundan pek haberim yoktu...arastırdım yabancı forumlarada baktım sonunda xperia z+ almaya karar verdim ...ve gerçekten sürekli kapalı limitli bir sistem (ios) kullanmaktan bıktım, su anda bunları iphone la yazsam bile...umarım pisman olmam
    xperia 3z+ de hosuma giden sunlar; yeni tasarım, 20mp fotograf,önde 5 mp,ses kalitesi olarakta sony iyi bir marka ve bir gamer olarak sony e (ps4 üm olmasa bile) bu markaya güvenecegimi saniyorum, su geçirmez olmasi su altinda bile çalismasi müthis,yeni tasarimi çok guzel, android lollipop sistemi z3 de çok akıcı, bataryasi çok iyi hatta piyasadaki bu urunlere gore en iyi batarya gibi guncellemelerle daha iyi olacagina eminim,ekran full hd ve çok guzel renkleri var, ve 4K video , 4g+ olmasida guzel,gelecekte sırf bu yuzden yeni cep telefonu almazsınız ...paraya kiymayan zengin biri degilim, taksitle alacam en az 3 sene idare ederim ve sunu soylemek isterim apple ürünleri hastalık haline geldi ne yapsa gözümüz kapalı alalım gibi...her smartphone da incelemelerde hep iphone6 ya kıyaslama var...ve bu modanın sonu geliyor ve sony e pahalı diyenler, çinde üretilen apple ürünlerinin maliyetine baksin derim...iphone 6 16go fiyatina bunu tercih ettim...iphone la xperiaz3+ arasinda seçim yapmak isteyenlere yardimci olmusumdur umarim.(yinede ben bile kiyaslama yapmak zorunda kaldim, umarim kurtuluruz bu markadan ayni uyusturucu gibi...)neyse ben uzunca bir sure iphone a hosçakal deme karari verdim, iyi vakit geçirdik çok mutlu gunlerimiz oldu...ama artik dur deme zamani geldi :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Merhaba , 6 yildir apple ürünlerini kullanıyorum (imac,ipad,iphone... hersey var)iphone6 alacaktım, fakat son zamanlarda androidler çok ilgimi çekiyordu ve darty e gidip xperia z3 e baktim ve bir kaç diger markayada baktim...hemen hemen iphone6 gibi hizli smartphonelar varmıs ve açıkçası bundan pek haberim yoktu...arastırdım yabancı forumlarada baktım sonunda xperia z+ almaya karar verdim ...ve gerçekten sürekli kapalı limitli bir sistem (ios) kullanmaktan bıktım, su anda bunları iphone la yazsam bile...umarım pisman olmam xperia 3z+ de hosuma giden sunlar; yeni tasarım, 20mp fotograf,önde 5 mp,ses kalitesi olarakta sony iyi bir marka ve bir gamer olarak sony e (ps4 üm olmasa bile) bu markaya güvenecegimi saniyorum, su geçirmez olmasi su altinda bile çalismasi müthis,yeni tasarimi çok guzel, android lollipop sistemi z3 de çok akıcı, bataryasi çok iyi hatta piyasadaki bu urunlere gore en iyi batarya gibi guncellemelerle daha iyi olacagina eminim,ekran full hd ve çok guzel renkleri var, ve 4K video , 4g+ olmasida guzel,gelecekte sırf bu yuzden yeni cep telefonu almazsınız ...paraya kiymayan zengin biri degilim, taksitle alacam en az 3 sene idare ederim ve sunu soylemek isterim apple ürünleri hastalık haline geldi ne yapsa gözümüz kapalı alalım gibi...her smartphone da incelemelerde hep iphone6 ya kıyaslama var...ve bu modanın sonu geliyor ve sony e pahalı diyenler, çinde üretilen apple ürünlerinin maliyetine baksin derim...iphone 6 16go fiyatina bunu tercih ettim...iphone la xperiaz3+ arasinda seçim yapmak isteyenlere yardimci olmusumdur umarim.(yinede ben bile kiyaslama yapmak zorunda kaldim, umarim kurtuluruz bu markadan ayni uyusturucu gibi...)neyse ben uzunca bir sure iphone a hosçakal deme karari verdim, iyi vakit geçirdik çok mutlu gunlerimiz oldu...ama artik dur deme zamani geldi :)


    Neredeyse ayfon kadar hızlı demek falan Sony ve diğer markalara hakaret bence :D ayfon devrinin 4s'den sonra bitmesi gerekiyordu ancak görünen o ki aramızda çok enayı ve ya gösteriş meraklısı varmış.
    Edit:Bu arada ağızlarından samsung adını düşürmeyen bir sürü insan görüyorum.Hala akıllanmadınız mı?Samsungun ne eziyetler çektirdiğini ne çabuk unutmuşsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlptekinCK -- 24 Haziran 2015; 18:20:29 >




  • Telefon gerçekten iyi. Z3teki bütün sorunlar halledilmiş.Özellikle usb girişinin açık bırakılması çok iyi olmuş. Böylece kapağın yalama olup su geçirme ihtimali de ortadan kaldırılmış. Ön kamera konusunda da çok fazla şikayet almıştı zamanında z3. Belli ki dersine iyi çalışmış. Ön kamerası gerçekten çok iyi. Bu arada otomatik modda bile 20.7 mp. ile fotoğraflar çekebiliyor diye duymuştum. Açıkçası başarılı bir cihaz olmuş. Hiç bir fark yok diyenler kağıt üzerindeki özelliklere takılmasınlar. Cihazı en ince ayrıntılarına kadar incelesinler. Sonuçta detaylar fark yaratır :)

  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Demek tum pahalı telefon kullananlar dinden bır haber olarak yasıyor. Yemıyor ıcmıyor 4000e telefon alıyorlar
    Hıc gulecegım yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 25 Haziran 2015; 12:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 hong kong ta 370 usd idi. Yılbaşından sonra yine gideceğim. Bu sefer de z3+ o fiyatlarda olur alacağım bu sefer. Şu an m8 kullanıyorum bu da gayet yeterli. Fakat hong kong la burası arasında çok ciddi farklar var. Yazık bu kadar paralara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameranın, kamera sensörünün piri olan firmanın 1/2.3 gibi değerlerde sensör koyması ve hala sensör sattığı firmalardan kötü fotoğraf çekmeyi başarması takdir edilmeli diye düşünüyorum. Kolay iş değil çünkü :)

  • arkadaşlar bende z2 var çok memnunum ama biraz agır z3 en ideali gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    Ön inceleme için teşekkürler.Konuşmanızda özellikle bu vidyoda çok yaptığınız bir hataya değinmek istiyorum.Ediyor olacağız, görüyor olacaksınız vs. gibi -olmak yardımcı fiilini gereksiz kullanmanız hem bir anlatım bozukluğu yaratıyor hemde kulağa hoş gelmiyor.Göreceksiniz demek varken neden görüyor olacaksınız diyorsunuz.

    Videoda*

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA HE HE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdiva

    Kameranın, kamera sensörünün piri olan firmanın 1/2.3 gibi değerlerde sensör koyması ve hala sensör sattığı firmalardan kötü fotoğraf çekmeyi başarması takdir edilmeli diye düşünüyorum. Kolay iş değil çünkü :)

    Xperia z var arkadaşta bende garibim moto g ...

    Kaç defa deneme yaptık her ortamda moto g bariz iyi fotoğraf çekiyor....

    Arkadaş isyan etmişti o kadar para verdim diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç birşey değilde Sony servisinden çektiğimi başka biryerden çekmedim. Teleservice en büyük hatalardan birisi. Diğeri ise sony gerçekten kendisini belli eden bir telefon. Ama daha çok yeniliğe ihtiyacı var.

  • insan bi ram arka kamerayı falan arttırır z2yi satıp almaya değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlptekinCK

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Merhaba , 6 yildir apple ürünlerini kullanıyorum (imac,ipad,iphone... hersey var)iphone6 alacaktım, fakat son zamanlarda androidler çok ilgimi çekiyordu ve darty e gidip xperia z3 e baktim ve bir kaç diger markayada baktim...hemen hemen iphone6 gibi hizli smartphonelar varmıs ve açıkçası bundan pek haberim yoktu...arastırdım yabancı forumlarada baktım sonunda xperia z+ almaya karar verdim ...ve gerçekten sürekli kapalı limitli bir sistem (ios) kullanmaktan bıktım, su anda bunları iphone la yazsam bile...umarım pisman olmam xperia 3z+ de hosuma giden sunlar; yeni tasarım, 20mp fotograf,önde 5 mp,ses kalitesi olarakta sony iyi bir marka ve bir gamer olarak sony e (ps4 üm olmasa bile) bu markaya güvenecegimi saniyorum, su geçirmez olmasi su altinda bile çalismasi müthis,yeni tasarimi çok guzel, android lollipop sistemi z3 de çok akıcı, bataryasi çok iyi hatta piyasadaki bu urunlere gore en iyi batarya gibi guncellemelerle daha iyi olacagina eminim,ekran full hd ve çok guzel renkleri var, ve 4K video , 4g+ olmasida guzel,gelecekte sırf bu yuzden yeni cep telefonu almazsınız ...paraya kiymayan zengin biri degilim, taksitle alacam en az 3 sene idare ederim ve sunu soylemek isterim apple ürünleri hastalık haline geldi ne yapsa gözümüz kapalı alalım gibi...her smartphone da incelemelerde hep iphone6 ya kıyaslama var...ve bu modanın sonu geliyor ve sony e pahalı diyenler, çinde üretilen apple ürünlerinin maliyetine baksin derim...iphone 6 16go fiyatina bunu tercih ettim...iphone la xperiaz3+ arasinda seçim yapmak isteyenlere yardimci olmusumdur umarim.(yinede ben bile kiyaslama yapmak zorunda kaldim, umarim kurtuluruz bu markadan ayni uyusturucu gibi...)neyse ben uzunca bir sure iphone a hosçakal deme karari verdim, iyi vakit geçirdik çok mutlu gunlerimiz oldu...ama artik dur deme zamani geldi :)


    Neredeyse ayfon kadar hızlı demek falan Sony ve diğer markalara hakaret bence :D ayfon devrinin 4s'den sonra bitmesi gerekiyordu ancak görünen o ki aramızda çok enayı ve ya gösteriş meraklısı varmış.
    Edit:Bu arada ağızlarından samsung adını düşürmeyen bir sürü insan görüyorum.Hala akıllanmadınız mı?Samsungun ne eziyetler çektirdiğini ne çabuk unutmuşsunuz.

    4s le bitti mi? Ahahah güldürdun 5S bile şuan yeni çıkan çoğu telefondan daha iyi tek sorunu batarya. Ip6 da yamulka kamera kayması falan filan var S olmayan serilerde hep bu tarz sorunlar olur. 5de de kasa soyulması falan vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleMonster


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlptekinCK

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Merhaba , 6 yildir apple ürünlerini kullanıyorum (imac,ipad,iphone... hersey var)iphone6 alacaktım, fakat son zamanlarda androidler çok ilgimi çekiyordu ve darty e gidip xperia z3 e baktim ve bir kaç diger markayada baktim...hemen hemen iphone6 gibi hizli smartphonelar varmıs ve açıkçası bundan pek haberim yoktu...arastırdım yabancı forumlarada baktım sonunda xperia z+ almaya karar verdim ...ve gerçekten sürekli kapalı limitli bir sistem (ios) kullanmaktan bıktım, su anda bunları iphone la yazsam bile...umarım pisman olmam xperia 3z+ de hosuma giden sunlar; yeni tasarım, 20mp fotograf,önde 5 mp,ses kalitesi olarakta sony iyi bir marka ve bir gamer olarak sony e (ps4 üm olmasa bile) bu markaya güvenecegimi saniyorum, su geçirmez olmasi su altinda bile çalismasi müthis,yeni tasarimi çok guzel, android lollipop sistemi z3 de çok akıcı, bataryasi çok iyi hatta piyasadaki bu urunlere gore en iyi batarya gibi guncellemelerle daha iyi olacagina eminim,ekran full hd ve çok guzel renkleri var, ve 4K video , 4g+ olmasida guzel,gelecekte sırf bu yuzden yeni cep telefonu almazsınız ...paraya kiymayan zengin biri degilim, taksitle alacam en az 3 sene idare ederim ve sunu soylemek isterim apple ürünleri hastalık haline geldi ne yapsa gözümüz kapalı alalım gibi...her smartphone da incelemelerde hep iphone6 ya kıyaslama var...ve bu modanın sonu geliyor ve sony e pahalı diyenler, çinde üretilen apple ürünlerinin maliyetine baksin derim...iphone 6 16go fiyatina bunu tercih ettim...iphone la xperiaz3+ arasinda seçim yapmak isteyenlere yardimci olmusumdur umarim.(yinede ben bile kiyaslama yapmak zorunda kaldim, umarim kurtuluruz bu markadan ayni uyusturucu gibi...)neyse ben uzunca bir sure iphone a hosçakal deme karari verdim, iyi vakit geçirdik çok mutlu gunlerimiz oldu...ama artik dur deme zamani geldi :)


    Neredeyse ayfon kadar hızlı demek falan Sony ve diğer markalara hakaret bence :D ayfon devrinin 4s'den sonra bitmesi gerekiyordu ancak görünen o ki aramızda çok enayı ve ya gösteriş meraklısı varmış.
    Edit:Bu arada ağızlarından samsung adını düşürmeyen bir sürü insan görüyorum.Hala akıllanmadınız mı?Samsungun ne eziyetler çektirdiğini ne çabuk unutmuşsunuz.

    4s le bitti mi? Ahahah güldürdun 5S bile şuan yeni çıkan çoğu telefondan daha iyi tek sorunu batarya. Ip6 da yamulka kamera kayması falan filan var S olmayan serilerde hep bu tarz sorunlar olur. 5de de kasa soyulması falan vardı.

    Dünyanın parasını veriyorsunuz ve bu sorunları normal karşılıyorsunuz Dediğim gibi 4ten sonra ayfon almak hiç akıl karı değildi ne yazıkki hala koyun gibi özenti insanlarla dolu ortalık.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.