Şimdi Ara

HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
61.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kysknt

    arkadaşlar ben de yaklaşık 20 aydır bipper comfort plus modelini kullanıyorum.her defasında depoyu fulleyip sayacı sıfırlamama rağmen 650 km yi geçemedim. geçeninde olacağına inanmıyorum...



    4 aydır kullanıyorum depoyu fulleyip klima açmadan 90 km hızı geçmeden uzun yola çıktım 950 km yol gittim depoyu yeniden fulledim 36.2 litre yakıt aldı tamamen doldu depo ortalama 4 litre yaktı ki bu 950 km nin 80 km si şehir içi idi, kışın yakıt biraz artıyor ona rağmen şehir içi ortalamam 5.7 litre ve her depoda 800 km ye yakın yol kat ediyorum,şehir dışı olduğunda bu mesafe daha da artıyor,

    aracın muayenesi sıfır aldıysanız 2 yıl sonra başlıyor ve her yıl muayeneye giriyor bu dezavantaj ayrıca vergisi panel van olarak geçtiği için fazla değil ama geç düşüyor 7. yıl azalıyor, araçlarda daha erken, ve hız sınırı bölünmüş yolda 85 km, yüzde 10 opsiyon ile 93.5 yapıyor 94 e ceza yazıyorlar ...




  • 30000 km oldu yakıtından ve performansından çok memnum. fiorino gibi sekmiyor yolda.
  • Bende de 6 aydır bipper comfort plus triptronik var ve hiç memnun değilim. Araç vites geçişlerinde yığılıyor sollama yapmak adeta işkence, aracın her yerinden ses geliyor ki daha araç 3800 km'de, yol sesini çok içeri alıyor. En önemlisi sanılanın aksine çok yakıyor daha 550-600 km 'yi geçemedim bir depoyla. Manuelde kullanıyorum gene aynı mesafelerde yakıt bitiyor. Anlamadım gitti.
  • Arkadaşlar bende bu aratan 2 tane var biri 2010 diğeri 2011 hiç memnun değilim.Daha önce ford vardı daçıa vardı 4 yıl kullandık bir kere bakım haricinde servise gitmedim 2010 olan 10000'e kadar iyiydi ona aldandık gittik birde 2011 aldık önceki aldığımız 14500 de debriyajı bitirdi götürdük kullanıcı hatası dediler pazarlık yapa yapa zorla 550 tl 'ye değiştirdiler bir ay sonra araç yine silkelemeye başladı yine götürdük yine debriyaj bitmiş dediler arkadaşlar bu arabayı kullanan usta bir şoför ki önceki araçlarıda bu adam kullanıyordu neyse itiraz ettik falan tamam dediler garanti kapsamında değiştiricez dediler nitekim değiştirdiler araç şu an 21000 de ve yine silkeliyor servise gittim birşeyi yok dediler bende aldım arabayı üç ayrı özel servise götürdüm üçüde debriyajın gidik olduğunu söylediler araç daha 21000 de ama sanki üçyüzbindeki bir araç gibi mail attım peugeot türkiye'ye bakalım bu kez ne diycekler olmadı fransa'ya atcam dahada olmadı satıcam ikisinide bıktım artık servise gitmekten işime bakamaz hale geldim.çok pişmanım bu arabaları aldığım için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyler20


    quote:

    Orjinalden alıntı: ucankut

    Merhaba,

    Beeper gösterge panelinde üçgen içerisinde ünlem işareti olan bir uyarı lambası yanmaya başladı, ne anlama geldiğini bilen varmı ? Araç ile beraber kitapçık vermemişler yarın sabah servisi arayacağım araç daha 970km de.



    Yakıt kesici devre dışı hatası. Aracı lambalar söndükten sonra çalıştırırsanız vermez o uyarıyı



    bende yeni bipper aldım eve getirdm bişey yokdu garajda çalıştrdm gösterge panelinde sarı üçgen içerisinde ünlem işareti olan lamba yanıyodu o nasıl bi çözüm lazım yardımcı olursanz




  • bizde bipper tepee connect pack var yakıtı ve performan sı çok güzel 45 ltreyle 750 800 km gidiyor (uzun yolda)şehir içi 650 750 arası ayrıca 180km hız yapabiliyor
  • buda benm bipper im

     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bipper tepee

    buda benm bipper im

     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER


    Yalannnnnnnn
  • slm arkadaşlar bipper connekt kullanan arkadaşlardan ricam bu aracı kullanmaktan keyif aluyorlarmı burada paylaşırlarsa memnun olurum
    diğer bir konuda bu aracın (connek) donanımı özellikleri nelerdir yazabilirlermi bu aracı almayı düşünüyorum kısmet olursa pejonun sitesinde fazla bilgiye ulaşamadım broşürler eski sanırım.

    özellikle aracın artı ve eksi yönlerini yazarmısınız arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstt.2010 -- 20 Nisan 2011; 21:50:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76


    quote:

    Orijinalden alıntı: bipper tepee

    buda benm bipper im

     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER


    Yalannnnnnnn



    ağa bizdede 2009 confort plus var memnunuz ama çok doğru değil gibi geldi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OErdem

    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşlar. Peki bipperdan memnun olmayan var mı?
    Van versiyonunu düşündüğünüz zaman fiorino ile karşılaştırmasında hangisi önde sizce?



    Yakıt tüketimi şehir içi 7 litre 1/100 km bence bu tip bir araca göre çok yüksek açıkçası pişmanım. (18 bin km'de)
  • Peugeot Bipper Combi Plus marka aracımı 9 Haziran 2011'de aldım. 1500 km de daha,
    İstanbuldan eskişehire gittim geldim. (350 km yol) 3 yetişkin 1 çocuk artı valiz vb. yaklaşık 350 kg ağırlıkla sürücü dahil.
    Giderken acelem vardı,ortalama 120 km sürat ile 3 saatte gittim, 100 km. 7,6 litre yaktım yol bilgisayarına göre, benim hesabıma göre de 28 litre toplamda.
    Dönerken yol bilgisayarını anlık tüketime getirdim. Devire ve hıza dikkat ettim. ortalama 90 km hızla 4 saatte geldim ortalama 5.4 litre yaktım.
    Eğer dedikleri gibi zamanla yakıt tüketimi düşecekse bu rakam 5 litrenin altına iner.
    hiç de kötü bir rakam değil.
    haa ben 90 la gitmem 130 dan aşağı inmem diyorsanız ve illa dizel derdindeyseniz 1,6 litre dizel 100+ beygirli linea, focus vb. öneririm. oda yetmez diyene yeni BMW 540 lar mükemmelmiş alsana derim.
    Ha ben 30.000.-TL lik kamyonet, mini van tipi bir araç ile hem hızlı, hem ucuz, hem güvenli gideceğim diyene varsa banada iki tane yolla der ve susarım.
    Araçla ilgili tüm gözlemlerimi, fikirlerimi uzun uzun yazacağım daha sonra.




  • 30k ya aldığım aracım 21.5k ya sattım. yakıttan her yıl 2000 lira civarı kar ettim.

    gecen haftalarda aracımı sattım. artık 1.6 mpi passat trendline 2010 sahibiyim.
  • Konuya cevaplar yazılalı ephey olmuş fakat benim gibi yeni giren arkadaşlarla bu konu daha sürer gider.
    Şahsi fikrim şu ki, her zaman Peugeot motor farkı kesinlikle vardır. Kasa tamamen Citroen Nemo ve Fiat Fiorinoyla aynı. Ancak motor farkını göz ardı etmemekte fayda var. Bir bilgisayar markasının bilgisayar kasaları dış görünüşte aynı ve çoğumuz hepsine kısaca bilgisayar diyerek geçiyoruz. Ama kasanın içi çok önemli. Taşıtlarda da motor önemli.

    Bazı arkadaşlar Bipper'in çok yakıt harcadığını söylüyorlar. Bunu hangi şartlarda ve kaç KM hızla yaptıkları meçhul. Her ürünün bir test aşaması, ve bu testlerin sonuçları vardır. Üretici firma bu araçları 88 KM civarı bir hızla test eder ve yakıt tüketimi ona göre belirlenir. Eğer daha hızlı ve devirli kullanırsanız her taşıt fazla yakacaktır. Çok araştırdım ve Peugeot Bipper Comfort Plus en mantıklısı gibi.

    Artıları : Klimave polen filtresi, boya metalik, 1.4 ve dizel, yukarı açılır bagaj kapısı, bagaj halı kaplama, yan hava yastıkları, yolcu hava yastığı Peugeot'ta standart. (Bu özellikler FİAT'ta yok. Hepsi paralı ve opsiyonel)

    Aynı fiyata neden FİAT alayım?




  • bipper motoru ford fiesta motorudur. parçaları tam uyar. az harcar zaten. firmalar arası çekişmeden dolayı yorum yapılması normaldir.
  • arkadaşlar bende foruma geç de olsa dahil oldum... bende firmada bir çok araç kullanıyorum. bu araçlar içinde 2011 model bipper var. bu arac yakıt ve konfor açısından tamamen sınıfta kalmış bi araçtır. aracımız 29,000 km de ama bilhassa yakıt konusunda sarfiyatı çok fazla... ne yaptıysam düşüremedim. ayrıca 2011 model doblo var. her iki açıdan bipper ı ikiye katlıyor. uzun yolda istanbul - ankara gittim. 110 km/h i geçmedim. tam 132 tl mazot yaktı... aynı yakıtı bnm özel aracım olan opel astra benzinle hemde 140km/h hızla yakıyor. bir dizel araç hemde ekonomik olduğu söyleniyor bu kadar yakması normal mi??? aynı yolu doblo yaptığında yarı yarıya farkettiriyor... kısacası ne özelde ne ticaride kullanılacak araç değil. hiç bir arkadaşa tavsiye etmiyorum...
  • arkadaşlar artık bir bipperci olarak bende forumdayım 2012 bipper comfort plus aldım. 14.11.2011 çıkışlı üzerinde 1500 tl opsiyon var 29.000 tl'ye geldi bana. En kısa zamanda resimleride ekleyeceğim. PAYLAŞIMA DEVAM.
  • bende bugün peugeot bipper kombi comfortplus sahibi oldum. bu araçta hız sabitleyici var mı varsa nerede? yardımcı olurmusunuz?
  • hayırlı olsun malesef hız sabitleyici yok
  • kullanma klavuzunda görmüştüm ayrı bir kolu vardı ama normalde yokmuş. keşke olsaydı.. büyük ihtiyaçtı uzun yol için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.