Şimdi Ara

HÜRRİYET İN REHBER HOCASI SIRALAMA TAHMİNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adam baya düşüğü öngörmüş gibi.Ygs 2 444 olan birine 9-10k, 434 olana 14-15k, 385 olana 40-45k civarı demiş.Benim puanım da puanzaya göre 452 hürriyet in puan hesaplama motoruna göre 435 oluyor, inşallah böyle farklar olmaz ama olabilir diye önceden bilgilendirmek istedim.Moral bozmadan devam edin yükseğe odaklanıp düşük gelirse üzülmeyin ygs de 5k ile 15k arasındaki adamın farkı lys de 3-4 soru olacak bu sene.Her sene böyledir ama bu sene ekstra bir yığılma olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bununla ilgili konu açmıştım,yalan yanlıs atıyor.Bir arkadasa 2013te 18k demis 13k gelmis sonucu.Bazen de cok tutarsız cevaplar veriyor daha az puana daha iyi sıra söylüyor.Puanzaya güveniyorum

Üstad ben de öyle umuyorum.Biraz yorumlarını okudum başlarda yüksek sıralamalar söylemiş daha sonra düşürmüş.İptal sorular için de o testte bir soru bile işaretleyen herkes puan alacak 158 soru üzerinden değil 160 üzerinden hesaplanacak ama o sorular her o bölümü işaretleyende doğru sayılacak demiş son soru soran çocuğa

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Hocam seni ve Insurgent kardeşi de üye olduğumdan beri takip ediyorum ikimizin puanları cok yakın umarım 10kdan çıkmaz

• birine 60 diyor aynı puanda başkasına 70 nasıl iş anlamadım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.