Şimdi Ara

HÜRNET Kullanan Varsa Yardım / Fatura Sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
6
Favori
9.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocuonline

    Arkadaşlar otomatik ödeme talimatınız var ise iptal edin. Ödemek istiyorsanız manuel olarak ödeyin.

    diğer konuda yazdıklarım aşağıdaki gibidir ve yazılanlara istinaden geçen ay 2 defa ödeme yapmış olmama rağmen iade alamadım ekstra tutarı. Ve bu ay faturalara baktığımda akbank sisteminden 2 adet fatura gözükmektedir yeni fatura edilmiş. Şimdi ben ödeme yapmazsam internetim kapanacak muhtemelen. Ödeme yaparsam 2 fatura fazladan ödeme yapmış olacağım. Ön ödemeli olduğu için 3 aylık ödemiş olacağım. Ne yapayım ne edeyim bilemedim saçma sapan bir yere geldik. Ama ödeme yapmayacağım. Btk ya şikayette bulundum.

    Sizin önerileriniz nedir?




    quote:

    son ödeme tarihi 16 sı olan fatura mesajı bana 1gün önce geldi mesaj. normalde ayyn 21inde ödeme yapıyordum her zaman. Heralde paraya sıkıştılar tarihi ileri aldılar dedim. Ve otomatik ödemede görünmüyor diye havale yaptım(yapmamı onlar söyledi). ertesi gün otomatik ödeme ile tekrar ödenmiş olduğunu gördüm.

    itiraz için defalarca aradım 50dk 70dk 30dk bekleme kuyruğunda bekledim. Beklemenin sonunda hat meşgule atyldı her seferinde. Defalarca mail attım iade yapın diye. Hem özge hanıma hemde info adresine dönen olmadı.


    Bu seferde şöyle bir mesaj geldi. 2 defa ödeme yapmış olmama rağmen havale ve otomatik ödeme olarak. Ödeme yapmadığınız için internetiniz kısıtlanacaktır yazısı geldi.


    Dostum benim sana tek önerim faturaları ödememen ve tüketici haklarına başvurman en azından ben böyle yaptım şuan süreç devam ediyor tüm aşamaları size buradan yazacağım.




  • Arkadaşlar ben de sözleşmenin feshi için Tüketici haklarına başvuracağım. Firmanın Adresi olarak nereyi belirttiniz?
  • Ortada fatura matura yok arkadaşlar. Telefona cevap yok. Mail e cevap yok. Hizmet yok cevap yok. Ama fatura olduğunu söyleyip şu rakamı şu banka şu hesaplara hemen ödeyin diye daha tarihi bile gelmeden 10 kere sms atıyıorlar. Allah aşkına bimer e şikayet yazdım. BTK ya yazdım.. Türketici mahkemesi ve asliye hukuk mahkemesi kaldı sırada. Buna devlet nasıl izin veriyor ya? Türk Telekom böyle her firmaya ürün pazarlama lisansı vermiyordur herhalde!? Nasıl oluyo ya ben daha 2 ay olmadı rezilliğin kralını yaşıyorum. Zaten superonline a yeniden döndüm. Kendilerine de fax çektim aboneliğimi iptal edin diye. Herhangi bir cevap gelmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenflash

    Arkadaşlar ben de sözleşmenin feshi için Tüketici haklarına başvuracağım. Firmanın Adresi olarak nereyi belirttiniz?

    Sözleşmene bak orda yazıyor. Öveçler Çankaya Ankara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anras321

    quote:

    Orijinalden alıntı: blue_boy31

    Faturayı her zaman akbanka eft yaptım. Açıklamaya ....xds nolu ömer... diye yazıyorum şimdiye kadar bi sorun çıkmadı. geçen ay son ödeme tarihini değiştirmişler 16 sı yapmışlar 20sinde ödedim.internet kesilmedi 15 tl açma kapama da eklemediler bu ay şaşırdım.

    Düzenli olarak başında kontrol eden birileri yok tahminimce sadece bir kişi var görüşündeyim ben.

    Bunu Mayıs ortalarında abone olurken bende farkettim.3-5 kişi çalışıyor orda. Her aradığımda aynı kadın çıkıyordu mesela. Bir ara akşam aradım cebe yönlendirilmiş ya otobğste ya araçta cevap verdi bana




  • 05324015413 sahibinin telefon numarası bu, benim numaramı engelledi işimi halledecekti halletmedi. bir de siz deneyin şansınızı ben fesih bildirimi hazırlayıp şirket adresine göndereceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael.

    05324015413 sahibinin telefon numarası bu, benim numaramı engelledi işimi halledecekti halletmedi. bir de siz deneyin şansınızı ben fesih bildirimi hazırlayıp şirket adresine göndereceğim

    Arkadaşlar Aşağı Öveçler mh diye belirttikleri adresleri yanlış bu arada haberiniz olsun ptt ile sözleşme iptali istemiştim Aşağı Öveçler'de belirtilen sokak bulunamadı diye bana geri döndü.
  • Arkadaş watsap gurubu kurdum bana numaranızı msj atarsanız eklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bütün sorunlari yazmiş aynıları benimde başıma geldi. benim için olay daha da ciddileşti yazdığım mail ve facebook mesajlarından sonra firmanın sahibi olduğunu söyleyen bir sahıs(isminide söyledi) beni telefonla arayarak bulunduğum sehire gelmekle tehdit etti. adam resmen mafya ayaklarıyla konuştu benimle. şuan tüketici mahkemesine dilekçe verdim bekliyorum. ayrıca firma adresinden taşınmış.
  • Tuketici Hakem heyetine gidenler oldu sanirim durum surec nedir lutfen bilgi verirseniz seviniriz.
    Basimiz ciddi anlamda belada cunku bende magdurum 159tl gelmesi gerekirken 237 lira bircunuz var diye sms geldi bende sikayetvar.com yazdım aradan 30dk sonra 2. Sms geldi borcunuz 159tl diye sms attilar fakat musteri hizmetlerine ulasamiyoruz ve sıkıntılar var bunu musteri hizmetlerine dile getirip derdimize care bulamiyoruz nasil olacak nasil kapatacaz bilmiyorum.
    Sorunu cozen yada izledikleri yolu bizede iletirlerse seviniriz bizde o yoldan gidip en azindan bu firmadan kurtuluruz.
  • konya kullanıcısına yanıt
    Benim anlaşmam taahhütsüz paket içindi ve ben taahhütname göndermedim. Daha sonra olaylar olunca benden taahhüt belgelerini göndermemi yoksa taahhütlüymüş gibi cayma bedeli ödemem gerektiğini mesaj attilar. Bende fax ve iadeli taahhütlü posta yöntemiyle intermetimi iptal ettirmek istediğimi belirten dilekçeyi şirkete gönderdim. Şirket fatura adresinden taşındığı için iadeli taahhütlü dilekçe ellerine ulaşmadı ama faxı almışlar (gönderdikleri sms mesalarından anlıyorum). Sürekli fazla fatura mesajları gelmeye devam edince bende tüketici hakem heyetine gittim ve 2 günlük uğraş(hakem heyetinin başındaki dayı sürekli ne yapıcan bu kadar yüksek interneti demesinin ardından) sonunda dilekçemi kabul ettiler. Şuan için ne hakem heyetinden ne de hürnet den bi geri dönüş olmadı.

    Not: 2 ay hürnet kullandım ve 2 aylık fatura + 15 tl(sözde faturayı geç ödemişim internet açma kapama parasıymış) ödedim.




  • ARKADAŞLAR GELEN SMS LERDEKİ TC NUMARALANINI KONTUROL EDEREK ÖDEYİN BANA GELEN SMS DE BAŞKASININ TC NUMARASI VARDI Ö NUMARAYI GİRDİĞİNDE BANKADA 3 ADET FATURA GÖZKÜKÜYOR DU KENDİ TC İLE GİRDİK 2 ADET AYNI TARİHLİ FATURA GÖZÜKYOR 16/07/2016 TARİHLİ BİRİ 53.99 DİĞERİ 67.44 -53.99 OLAN DOĞRU ANCAK 67.44 TL OLAN İK SIRADA YAZILI İMİŞ ONU ÖDEMEDEN DİĞERİNİ ÖDEME YAPAMAZSIN BİLGİSİ ÇIKTI BENDE PTT DEN 54 TL HAVELE İLE GÖNDERDİM İNTERNET KESİLMEDİ SORUN YOK ANCAK 2 AYDIR ULAŞAMIYORUM MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNE.SÖZLEŞMEMİN FESİ İÇİN DİLEKÇE GÖNDERDİM AMA HİÇ SES ÇIKMADI FATURALAR HA BİRE GELİYOR..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aoc123

    arkadaşlar bütün sorunlari yazmiş aynıları benimde başıma geldi. benim için olay daha da ciddileşti yazdığım mail ve facebook mesajlarından sonra firmanın sahibi olduğunu söyleyen bir sahıs(isminide söyledi) beni telefonla arayarak bulunduğum sehire gelmekle tehdit etti. adam resmen mafya ayaklarıyla konuştu benimle. şuan tüketici mahkemesine dilekçe verdim bekliyorum. ayrıca firma adresinden taşınmış.

    Yok artık daha neler hocam..

    Kendisini ne sanıyormuş o ?

    Direk Bimer`e şikayet edin ve tehdit edildiğinizide ciddi bir dille belirtin..

    Adamlara bak yahu dingonun ahırı sanki nasıl firmalara düştünüz böyle

    Yemin ediyorum yalakalıyacan böylelerini sonrası malum




  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    ilk iş olarak bimer'e şikayet ettim oradan geri dönüş tüketici hakem heyetine gitmem gerektiği yönünde oldu. bende öyle yaptim. şuan benim açımdam ne alacak ne de borç var yinede konunun takipcisiyim.
    -->
  • HAKEM HEYETİ NE KARAR VERDİ SORUN NEYDİ SİZİN KONUYU BİRAZ AÇARMISIN HOCAM.
  • ARkadaşlar netin fişini tamamen çektiler galiba, an itibariyle benim netim kesildi. internet ışığı yanmıyor geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, okadar firma icinde batak firmayi bulduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Nete giremedim birkaç dakika. Korktum sizi gibi ama speed test yaptıgımda 13mbit görünüyor ama sayfalar açılmıyor.
  • BENİMKİ ÇALIŞIYOR KEŞKE KAPATSALARDA BİZDE ÇARESİNE BAKSAK KAPANMAZSSA SİTTİN SENE KURTULAMAYIZ BUNLARDAN.. EVET TEMMUZ AYI FATURALARINI TAHSİL ETTİĞİ İÇİN AYSONUNU BEKLİYORDUR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutlu haber -- 31 Temmuz 2016; 0:23:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocuonline

    Bende Nete giremedim birkaç dakika. Korktum sizi gibi ama speed test yaptıgımda 13mbit görünüyor ama sayfalar açılmıyor.

    benim internet ışığı yanmıyordu dolayısıyla hiçbir siteye girmiyordu. şimdi geldi ama hızı 2 mb daha düşürmüşler 6dan 4e düşmüş konyadaki internetimi nakil için turkneti aradım az önce, 1 haftaya kadar nakil oluyor. bugün yarın gider hürnet, sahibi zaten ay sonu çekiliyoruz demişti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.