Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
19
Favori
87.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölümü yeni izledim.
    Bukalemun ve Ikalgo güzel karakterler olmuş.Killua desen çok iyi karakter.Killua ya yeni yetenek gelecek.Gon un da o bakışlarında bir şey var ama hayırlısı Kapanış müziğinde de öyle bir hali var zaten.Kralı gon yenerse şaşırmam
  • Bu hafta yeni bölüm yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xCibiCibix

    Bu hafta yeni bölüm yok mu?

    Var. 1-2 saate düşer HorribleSubs'a.

    Edit: 480P olarak düştü az önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 29 Ekim 2013; 20:08:44 >
  • 102'nin çevirisi dvixplanete yüklenmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 29 Ekim 2013; 22:04:24 >
  • Çok ama çok iyi bir bölümdü. Kapanıştaki çocuğu da gördük nihayet. Önümüzdeki bölüm için sabırsızlanıyorum.
  • 102

    Güzel bir bölümdü. Meleoron'un 3. gücü Jajanken ile birleşince muhteşem bir güç ortaya çıktı! Buna rağmen Gon'un Kralı devirebilmesine ihtimal vermiyorum Bu arada bölümün sonunda gelen kızla kral arasında bir aşk hikayesi izleyeceğiz bence. Bu arcın finali efsane olacak gibi görünüyor.
  • Bende o küçük çocuğu bizim ihtiyar sanıyordum . Bisküvi gibi bi yeteneği var diyordum kendi kendime

  • bu bölümde bizim ihtiyarı gördüğümde çok heyecanlandım ben . Fena şeyler olacak gibime geliyor . Yürü be ihtiyar .
  • 103


    Komugi ve Meruem arasında ki oyunu izlerken feci keyif aldım. İki bölümdür Killua gösterilmiyor, haftaya da onu göstererek bölümü harcalarsa epey uzayacak bu Arc.

  • Kimera karınca olayı beni sıktı açıkçası. Ortada işlenmeye müsait diğer konular varken zırt diye karıncalara daldık. Ben bi yerden sonra biter herhalde dedim ama 10-20 bölüm daha bitmesini beklemek hayal bence. Arada Örümcekleri filan görünce heyecan yaptım ama bir daha da görünmezler herhalde.

    Ayrıca şu anda karıncalar ve bizimkiler arasındaki güç farkına bakılırsa çok ciddi bir mucize olmaksızın karıncaların yenilmesi imkansız gözüküyor. Sırf bu beklenti yüzüne ısrarla izliyorum.
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    aynen şekilde bende sıkıldım. tekrardan başladım seriye. bu hayalet takımı(örümcekler) arc'ı müthiş izledikçe tekrar izleyesim geliyor


    çok fena şeyler olacak ilerleyen bölümde dananın kuyruğu falan kalmayacak kopacak netero reis gon kontrolden çıkıcak Zoldyck ailesinin bir sırrı ortaya çıkıcak vs vs bence sabret


    Spoiler tam manası ile spoiler sayılmaz ama hiç bir şekilde istemiyorsanız uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 8 Kasım 2013; 23:57:55 >




  • 104 .bolum çıkmıştır
  • Biraz yavaş gitmeye başladı ama bölümler keyifli. Tek sıkıntım 20 dakikanın yetmemesi. Söyle bir oturuşta 3-4 bölüm izlesem tam olur ama güncelde olunca olmuyor maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

    Su islerimi bir duzene sokayim bende baslayacagim bu seriye. Konusunu dahi okumadim cok sukur spoilerda yemedim niyeyse cok umitliyim bu seriden.

    Gayet güzel bi seridir . Tempo pek düşmez , hikaye sürekli gelişir ilerler . Karakterler sürekli gelişir . Serinin tek kötü yanı hep aynı açılış parçasını kullanmaları (bi değiştiremediler gitti). Bana göre en güzel arcı ilk arc ( ha bu arada gintamayı da unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri müthiş ilerliyor.Bölümleri gerçekten çok dolu. Ama manga ilerlemiyormuş sanırım.Mangadan ayrılarak ilerleme gibi bi durumu olabilirmi ? Yoksa mangayı yakaladığında seri bitecekmi ?
  • Mangaka uzun süredir seriyi ilerletmiyormuş fakat yeni çıkacak filmle birlikte serinin devam edeceği konusunda söylentiler var. Tabi bu dedikoduları ele alarak beklentiye girmek doğru değil.
  • Bu seri devam etmezse cidden bütün anime keyfim yerle bir olur

    Ayriyeten


    Bu kimera karınca olaylarının başlarında Gyro diye birisi vardı,NYY nin mafya babası öldürülünce onun hikayesi anlatıldı bunların seriyle alakasını anlayan oldu mu ? İleriye yönelik spoiler vermeyin sadece gözden kaçırdığım yer var mı diye sormak istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shonen Jump

    Bu seri devam etmezse cidden bütün anime keyfim yerle bir olur

    Ayriyeten


    Bu kimera karınca olaylarının başlarında Gyro diye birisi vardı,NYY nin mafya babası öldürülünce onun hikayesi anlatıldı bunların seriyle alakasını anlayan oldu mu ? İleriye yönelik spoiler vermeyin sadece gözden kaçırdığım yer var mı diye sormak istedim.



    gyro'yu kraliçe yedi. Tam manası ile açıklandı mı bilmiyorum ancak bana göre! o kral olarak tekrar doğdu(diğer bir değişle tam kral olarak değil ama kralın ruh halini psikolojisini gyrodan aldığını düşünüyorum. insanlardan nefret etmesi falan). yani bu zamana kadar zihnimde bu şekil yer edinmiş yoksa neden göstersinler bir yan karakterin geçmişini.
    Yabancı forumlarda da bu konu tartışılmış. kesin bir şey yok benim tezim bu




  • Bir solukta güncele geldim. Şu zamana kadar izlediğim en iyi anime olmaya aday gözümde. Bunların içlerinde dragonball, naruto, death note gibi yapımlarda var tabi. Zaten hemen hemen her animeden iz görmek mevcut. Müzikleri, karakterleri, işleyişi ve en önemlisi gereksiz fillerları olmayan harikulade bir yapımmış hunter x hunter.

    Çevirmen arkadaşın da hakkını yememek lazım. Gerçekten çok iyi iş çıkartmış seri boyunca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 19 Kasım 2013; 17:07:50 >
  • Bir başlamadığım şu seri kaldı,yakında başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.