Şimdi Ara

Humble SEGA Strategy Bundle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.humblebundle.com/sega-strategy-bundle

Merhaba arkadaşlar,

Atilla ve Warhammer için almak isteyen ama fazla para vermek istemeyenlerle bu bundle'ı ortaklaşa alabiliriz. 36 lira yapıyor. 16 lira katkı yaparsanız aşağıdaki oyunların keylerini size verebilirim. İlgilenenler PM.

Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collection
    Warhammer 40000: Dawn of War II - Grand Master Collection
    Eastside Hockey Manager
    Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Collection
    Total War: ATTILA

• keyleri butunlesik tier lerin. 1 dolarlık kısım kesin öyle de diğerlerini bilmiyorum büyük ihtimalle onlarda öyledir. Ayrı ayrı veremiyorsun öyle olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

# Nancy Botwin #
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

keyleri butunlesik tier lerin. 1 dolarlık kısım kesin öyle de diğerlerini bilmiyorum büyük ihtimalle onlarda öyledir. Ayrı ayrı veremiyorsun öyle olunca.

Nasıl veremiyorsun hocam? Daha önce de aldım oyunlar tek tek listeleniyor tıkladığında keyi gösteriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İNTEL CORE ULTRA 5 245KF CPU STOK 4.2 GHZ TURBO BOOST 5,0 GHZ / 32 GB XPG LANCER BLADE DDR5 6400 MHZ RAM /GIGABYTE AORUS B860M ICE WİFİ6E MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / GIGABYTE GAMING 360MM WHİTE CPU COOLER
  • NOTE: Keys in this bundle are packaged together by tier and cannot be separated. Redeeming packaged keys on Steam will not produce Steam gifts for items already in your library.

Küçük not yazmışlar ya onu görmemiştim.

O zaman kendimiz alıcaz konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 23 Mart 2016; 11:11:52 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.