Humankind'a Resmi Türkçe Dil Desteği Geliyor!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

11 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Tüm SEGA oyunlarında olduğu gibi Humankind'ın Türkçe yerelleştirmesini 23 Studios olarak biz üstlendik. Çok keyifli bir proje oldu. Herkese iyi oyunlar.
-
Elinize sağlık, süpersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Company of Heroes 3 için gelişmeleri bekliyoruz Said hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 12 Mayıs 2022; 19:17:56 >
-
Çok merak ettiğim bir oyundu. Henüz oynayamadan dil desteğinin gelmesi harika oldu.
Civilization 6'ya hala nasıl gelmiyor ben anlam veremiyorum cidden.bu t2 firmasi genel olarak türklere ırkçı galiba.rockstar oyunlari ve 2k oyunlarinda turkce yama hiç yok
Oyunu alacaksanız acele edin bence, Alien Isolation'ın fiyatı 31₺'den 379₺'ye fırlamış, Bunun fiyatı da her an 600-700₺ olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass içine ekli diye biliyorum arşiv amaçlı veya gp içinden zamanla çıkacağı için steam üstünden almak mantıklı olur.
-
Geç gelen güzel haber. Çeviren ekip umarım iyi bir iş çıkarır. Türkiyede strateji kitlesi var belli büyük bütçeli oyunlar tek tek Türkçe gelmeye başlıyor umarım devamı gelir
teşekkürler.Umarım Total War Rome Remastered da Türkçe dil desteği kazanır.
-
Acaba oyunun Xbox versiyonu neden Türkçe çıkmıyor?
Veya Türkçe getirmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü Xbox versiyonunda Türkçe hariç steam de olan her dil var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tüm SEGA oyunlarında olduğu gibi Humankind'ın Türkçe yerelleştirmesini 23 Studios olarak biz üstlendik. Çok keyifli bir proje oldu. Herkese iyi oyunlar. |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X