Şimdi Ara

Hulusi Belgü : 'Başkanlığa adaylığımı koyarım.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi olan Hulusi Belgü ;

-Aziz Yıldırım'ın cezasının kesinleşmesi durumunda başkanlığa adaylığımı koyacağım.Aziz Yıldırım,Ersun Yanal'ı daha sezon bitmeden önce,Teknik Direktörlüğe getirmeye karar vermişti bile.

Hulusi Belgü için ne düşünüyorsunuz renktaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ali Koç başgan Fener şampiyon diyip yorumumu belirtmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ali Koç başgan Fener şampiyon diyip yorumumu belirtmek istiyorum

+1907

• Ali koç kesinlikle baskan olmayacagini söyledi bizimkiler yillardir ali koc da ali koc. Fenerbahce baskanligini tasiyabilecek bir isim yok su an

• quote:

aziz yıldırım dışardan yine kulübü yönetsin diye mi? yeni yönetimde şu anki uefa nın önünde şaibeli olan hiç bir adam olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

aziz yıldırım dışardan yine kulübü yönetsin diye mi? yeni yönetimde şu anki uefa nın önünde şaibeli olan hiç bir adam olmamalı.

Ali Koç'un başkan olması durumunda Aziz Yıldırım güdümlü olacağını pek sanmıyorum.Kendisi iyi Fenerbahçelidir,yöneticiliği döneminde de genel olarak iyi profil çizdi.Abisi izin verdik dese bile ben de farkındayım başkan olmasının zor olduğunu(Aile durumu,Koç şirketler grubunun durumundan dolayı) ama gönül istiyor işte.

Bu arada yeni yönetimde şaibeli olan hiç bir adam olmamalı derken haklısınız ama Ali Koç'un ismi ne tapelerde geçiyor,ne kendisiyle ilgili bu konuda herhangi bir iddia dönüyor ne de ceza aldı.Hiçbir şekilde bu işlerde olmadığı belli olan birinin yönetimde olmasında sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Bir de şu "Gezi Parkı" olayları olmasa Ferit Şahenk'i de isterdim ama kolay kolay eskisi gibi kimse istemez onu.Murat Ülker deseniz Ferit Şahenk'ten tek farkı elinde medya gücü yok.Saaddettin Saran ve MAA isimleri kalıyor gibi başkan olabilecek durumda olanlardan ki Maa herhalde şu an nefret edilenler listesinde 1.sıradadır onunda işi zor.He başkan olsa nolurdu?Muhtemelen iyi olurdu ama köprünün altından çok sular geçti.

• ay gitsin de ister David beckham başkan olsun
  • quote:

quote:

quote:

Ali Koç'un başkan olması durumunda Aziz Yıldırım güdümlü olacağını pek sanmıyorum.Kendisi iyi Fenerbahçelidir,yöneticiliği döneminde de genel olarak iyi profil çizdi.Abisi izin verdik dese bile ben de farkındayım başkan olmasının zor olduğunu(Aile durumu,Koç şirketler grubunun durumundan dolayı) ama gönül istiyor işte.

Bu arada yeni yönetimde şaibeli olan hiç bir adam olmamalı derken haklısınız ama Ali Koç'un ismi ne tapelerde geçiyor,ne kendisiyle ilgili bu konuda herhangi bir iddia dönüyor ne de ceza aldı.Hiçbir şekilde bu işlerde olmadığı belli olan birinin yönetimde olmasında sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Bir de şu "Gezi Parkı" olayları olmasa Ferit Şahenk'i de isterdim ama kolay kolay eskisi gibi kimse istemez onu.Murat Ülker deseniz Ferit Şahenk'ten tek farkı elinde medya gücü yok.Saaddettin Saran ve MAA isimleri kalıyor gibi başkan olabilecek durumda olanlardan ki Maa herhalde şu an nefret edilenler listesinde 1.sıradadır onunda işi zor.He başkan olsa nolurdu?Muhtemelen iyi olurdu ama köprünün altından çok sular geçti.

Niye Maa nin sucu senin rezil olmani mi onlemek ? Simdi niye yanip tutusuyoruz acaba eger adamin yaptigi yanlistiysa o zaman ? Maa da Saadetin de Aziz den daha fazla zarar vermedi bu kulube Fb nin ismini sikeye bulastiran baskan olabiliyorsa herkes olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

quote:

quote:

Niye Maa nin sucu senin rezil olmani mi onlemek ? Simdi niye yanip tutusuyoruz acaba eger adamin yaptigi yanlistiysa o zaman ? Maa da Saadetin de Aziz den daha fazla zarar vermedi bu kulube Fb nin ismini sikeye bulastiran baskan olabiliyorsa herkes olabilir

Hocam bana neden yüklendinizBen sadece genelde taraftarın düşündüklerini dedim Maa konusunda.Sokakta araştırma yapılsa kendisi hakkında olumsuz yorumlar çıkacaktır fazlasıyla.

• Olası bir seçimde Sadettin Saran vs Ferit Şahenk olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

ay gitsin de ister David beckham başkan olsun

ay kız vallamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

ay kız vallamı

Aziz Yıldırım o lan Hoşt ulan
  • quote:

quote:

quote:

ay kız vallamı

hocam farkındayımda birden öyle görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Olası bir seçimde Sadettin Saran vs Ferit Şahenk olur bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ay kız vallamı

hocam farkındayımda birden öyle görünce

şimdi bende şöyle bir baktım çok kadınsı durmuş

• Saadettin Saran'in baskan olmasini istiyorum.
    Adam Fenerbahce sevdalisi, kapidan kovuluyor bacadan girmeye calisiyor
  • Ferit Şahenk aday olursa çoğu şeyinden vazgeçmek zorunda Ferit Şahenk aday olmaz. Ali Koç da olmayacağını kendi söylüyor. Gerisini bilemiyorum
  • En çok istenen isimler, Ferit Şahenk ve Ali Koç, ama, ikiside olması en imkansız kişiler. Bana kalırsa Aziz' e muhalefet biri gelmeli. Mesela Sadettin Saran olabilir. Bu adamın başkan olmasını isterim açıkcası. Borussia Dortmund' u almaya kalkmıştı bir ara Şuan alamaz ama en azından birkaç futbolcu araklarsa iyi olur
  • ferit şahenk aday olmaz bence olmasında saadettin saran iyidir
  • su son olaylardan sonra ferit sahenk aday maday olamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.