Şimdi Ara

Hulusi Akar'ın hala genelkurmay başkanı olması!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Darbeden sonra görevini bana göre bırakmalıydı,darbe sırasında düşük rütbeli askerlerimiz direnip Şehit olurken,basın karşısına çıkıp beni rehin aldılar demek yanlıştı ama hala görev başında kalabiliyor.(diğer kurumlar içinde görevini bırakması gerekli özellikle siyasiler)



  • Asıl soru işareti fetocuların açtığı yolda yükselmiş olması,insan ister istemez kıllanıyor,
  • Azicik onuru olan adam bogazini siktiricagina kafasina sikardi. Hadi diyelim kafana sikamayacak kadar korkaksin o zaman orayi terkette yerine adam gibi bir baskan gelsin. Bu 1 2. Si yunanlar hala adalarimizda degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin adamı olduğundan olmasın win-win durum var ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://odatv.com/o-fotografi-ceken-hulusi-akardi-2804171200_m.html

    Hulusi Akar'ın hala genelkurmay başkanı olması!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 29 Mayıs 2017; 19:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amerikanın proje adamı olduğu için gitmesi biraz zor. Hem malum şahıs da seviyor kendisini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrinde olduğu ordu darbe yapıyor haberi yok, derdest ediliyor umrunda değil.

    Kendi onuru ile istifa etmese bile sırf bu nedenlerle bile görevden alınmalı idi.

    Buna Mit başkanı ve düğüncü paşalar dahil.
  • akarlar, keneler hep benzer şeyler.
  • FFAKO abi kullanıcısına yanıt
    Fako abi madem adaları çok düşünüyorsun, zamanında 12 adayı kim bıraktı yunana onu da bi açıkla bakalım. Uşi Antlaşması falan diyip yeme bizi şimdi kimse kendini avutmasın.. Hadi bakalım
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    ben istifa eden bir Allahın kulu görmedim,Darbede Şehit olanların cenazelerinde hepsi saf tutmuştu ama
  • Darbeden 1 ay önce yazılmış bir yazı.Darbe gecesi yaşanan tuhaflıkları ve dere geçerken at değiştirilmez lafını birleştirince insan kıllanmıyor değil.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Yargıtay kararıyla çöken Ergenekon davası nedeniyle “Ergenekon terör örgütü” adına “mühimmat” gizlediği iddiasıyla Silivri Cezaevi’nde 5 yıl 2 ay yatan emekli Yarbay Mustafa Dönmez, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı sert ifadelerle eleştiren bir yazı kaleme aldı.

    Dönmez, Cumhuriyet Postası isimli internet sitesinde yer alan “Hulusi Akar, takiyye ve darbe” başlıklı yazısında, Akar’ın Mustafa Kemal’den ve onun ideallerini taşıyan subaylardan nefret ettiğini, Kara Harp Okulu komutanı olduğu dönemde bu nedenle bir çok öğrenciye ağza alınmayacak küfürler ettiğini iddia etti. Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in emekliliği ve Akar’ın göreve geliş sürecinden Sümeyye Erdoğan’ın düğününde nikah şahitliği yapmasına değin bir çok konuda da önemli iddialarda bulunan Dönmez, Akar’ın zamanı geldiğinde ‘Erdoğan’ın celladı‘ olacağını öne sürdü.

    Emekli Yarbay Mustafa Dönmez’in yazısının tamamı şöyle:

    Bir Genelkurmay başkanı, kökeni Manyas’lı ise neden kütüğünü Kayseri’ye taşındığını saklama gereği duyar. Veya 45 yıldır içinde bulunduğu camianın başına geçtiğinde kuruluş felsefesine aykırı hareketler içine girer. M.Kemal’e, ‘O.. Çocuğu’ diyen bir kişinin ölümünde taziyede bulunur. M.Kemal’in hatıratına saygı göstermeyen Arap Kral ve şeyhleriyle yakın işler tutar, onların yanında TS’nin kıyafet yönetmeliğine aykırı bir şekilde palaskasız, şapkasız, sünnetli çocuklar gibi ortalıkta dolaşır?

    Bu kişi Kolordu Komutanı iken kendisine bağlı Hasdal askeri cezaevinde esir düşürülen biz subaylara işkence yaptıran kişidir. Eğer Balyoz tertibi ile bir çok subay astsubay içeri alınmasa idi. yarbay Ali Tatarların sayısı çoğalacaktı…

    Peki, neden böyle davranıyor? Bu kişi M.Kemal’den ve onun ideallerini taşıyan subaylardan nefret eder. Belki kökeninin Cumhuriyet devrimlerine başkaldırı içinde olan bir aileden geliyor olması belki başka bir olaydan yaşadığı travmadan… Yıllardır kökenini sakladığı gibi hedeflerini de sakladı. Öyle ki Harp Okulunda komutanlık yaparken M.Kemal’i ve devrimlerini öne çıkaran öğrencilere yaptıkları fenalıklar, onlara ağza alınmayacak küfürler etmesi tüm subaylar tarafından bilinir. O öğrencilerden çoğu elense de bir kısmı hala kıt’alarda subaydır ve yapılanlara şahittirler…

    RTE, fethullahcı olduğu bilinen Hulusi Akar’ı ABD diretmiş bile olsa genelkurmayın başına getirmeyecekti. Arap asıllı Necdet Özel’in genelkurmay başkanlığını bir yıl uzatarak onu emekli edecekti. Genelkurmay başkanlığının son aylarında N.Özel’in korkudan sedef, behçet hastalığı tedavileri görmesinin nedeni budur. Yüz kızartıcı kasetinin ortaya çıkmasını istemeyen N.Özel şantaja boyun eğerek emekli olmayı istedi. Hulusi Akar mecburen atandı… TSK’de ki NATO paşalarının ciğer röntgenini elinde olan RTE’nin kızının düğününde onu hısım yaparak kamuoyunda yıpratması, Şırnak’ta terörle mücadele eden askerlerin siyasi pankart açması boşuna değildir. Şimdi de Milletin vatan savunması için askere gönderdiği yüzlerce askeri, Fatih Sultan Mehmet kutlaması adı altında AKP’nin siyasi projelerinde kullanılmasına müsaade etti.

    Tanıdığım Hulusi Akar takiye üstadıdır. Şu ana kadar TSK içinde kimliği açığa çıkmış tek bir fethullahcıyı vermemesi, Amerikayı arkasına alarak sahneye çıkmak için zamanını bekliyor olmasına bağlıyorum…

    Sorular ve olgulardan çıkardığım temel düşünce; Onun zamanı geldiğinde RTE ve şürekasının celladı olacağı ve bunu kamuoyuna Atatürkçülük diye servis edeceğidir…





  • darbeci askerlere karşı tek bir sözü olmaz muhalefetin böyle konularda da vurur öldürürsünüz kafasına sıkmalıymış oldu emriniz olur ülkede adam kalmadı yarım yamalakta olsa bence kalsın çokta umurumda değilde memleket böyle bozuldu zaten o gitsin şu geldin bu gitsin şu geldin derken ülke bozuldu bırakın kalsın artık daha kötüsü olmaz
  • Atatürkün kurduğu devletten defol git o zaman sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elder Wand kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 6:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Doğan Güreş'e bakın bir de bu adama. İnsan üzülüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lotusx

    Dere geçileli çok oldu. Ne oldu, niye tasfiye edilmedi hala? Bırak tasfiyeyi; komutasında sınır ötesi operasyon gerçekleştirildi, RTE-Trump görüşmesi öncesi Birleşik Devletler'e gidip ana görüşmeleri yürüten 3 AS'tan bir tanesiydi.

    Darbe öncesi yazıların yanı sıra darbesi sonrası yazılara, darbe iddianamesine ve mahkemelerdeki beyanlara da bakın.

    İslamcı tayfa 15 Temmuz sonrası fazla ileri gittiler. Beklenmedik bir anda gerçekleşen saldırıdan tam kontrol sahibi olarak çıktıkları/kurtuldukları, önlerinin sonuna kadar açıldığı hissine kapıldılar. Pelikan'da dolaylı yoldan işe yarayan bu tafya bu sefer yanlış yerlere saldırdılar. Yanlış şeyleri açığa çıkarttılar. Referandum'da aşırı gazlı halleri oy da kaybettirince biraz daha ılımlı olan diğer tayfa ile birbirlerine düştüler. En sonunda topun ağzına geldiler.

    RTE için takiyenin şüphesi yeterdi merak etmeyin.

    Artık biraz bakış açınızı mı değiştirirsiniz; ne yaparsınız bilemeyeceğim... Bırakın Hulusi'de maske aramayı, tepedekinde arayın.

    Beni neyle itham ettiğini anlamadım.Akboy falan değilim.

    Tepedekini de itham ettiğim onlarca konu var zaten.Konu Hulusi Akar ile alakalı ve bu adama haddinden fazla güvenen malum kesim var,onların da biraz aydınlanması için bu yazıyı attım.

    Hulusi Akar'ın çelişkili tavırları devam ediyor zaten.Sorun bu.Güvenilmez biri ve hala o makamda tutuluyor.O makamda tutulması da kendisini orada tutanların darbe ile mücadelede ne kadar samimi olup olmadığını ortaya koyar.




  • Hulusi Akar'ın hala genelkurmay başkanı olması!!

    RTE'nin cariyesi olurum diyen M.Yılmaz'ı ziyaret eden H.Akar'ın Manisa'da zehirlenen 1000 askeri ziyaret ettiğini duyan var mı
  • Işık Koşaner gibileri kalmadı ki artık 2011 yılında bitti her şey Türk Silahlı Kuvvetlerinde

    Kendisi 2011 yılında Balyoz ve benzeri davalara atıfta bulunarak "Tutuklamaların evrensel hukuk kaidelerine, hakka, adalete ve vicdani değerlere uygun olarak yapıldığını kabul etmek birçok hukukçunun da ifade ettiği gibi mümkün değildir"


    Balyoz ve ergenekon davalarına tepkisini koyarak istafa etmişti.

    Günümüzde ise koltuk sahibi kişiler başarısızlığını halka yükleyerek önüne bakıyor, Yeni Türkiye'de hiçbir zaman koltuktakiler suçlu değildir. Suçlu olan malesef halktır.
  • Elder Wand kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 6:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi anlasma soyle de biz de ogrenelim, yararlanalim engin(!) bilgilerinden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.