Şimdi Ara

Hükümet yaşanan cinayetleri umursamıyor üzerine konuşalım mı gidişat hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sosyal medya kaynıyor hükümet hala pek umursamıyor gibi duruyor

çok uzun süredir ülkede ciddi bir çeteleşme var , dünde bir tane adamı ailesinin önünde öldürdüler ve küçücük çocuk bacağından vuruldu(dün diyorum tabi haberi dün aldım x'den)

yaşadıkları travma falan zaten girmiyorum,

duyuma göre adam da bi çetedenmiş su testisi su yolunda kırılsa da halka ve ailesine yaşattıkları bedel çok ağır.

Çeteler paraları korkuttukları halktan düzenli olarak çekiyorlar diye duydum sadece halktan bazıları bunu söylemiyorlar bizide öldürürler diye.

Bunun üzerine konuşuyoruz ediyoruz sosyal medyadan şurdan burdan ama hükümet sanki hiç bir şey olmuyormuş gibi davranıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz ne olacak bu gidişat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 31 Ağustos 2025; 15:27:3 >

efenim liyakat yerine sadakat gelirse olacagi bu malesef.

bu sadece ic guvenlikte de degil.

yarin savas ciksa, ulkede savunacak akilli komutanlar bile yok.

komutanlar, otoriteye olan bagliligina gore seciliyor, yeteneklerine gore degil. israil nasil 2 gunde iranin icinden gecti? turkiye farkli olabilecek mi benzer bir durumda?

veya hakimleri dusunelim. liyakatsiz, sadece sadakat ile atanmis bir hakimin, bir ogretmenin, bir muhendisin veya herhangi bir meslegin ulke yararina mi yoksa otorite yararina mi karar vereceginin cevabi cok acik degil mi?

tepedekiler gitmeden turkiye duzelmez. sistem duzelmeden tepedekiler gitmez. halk bu pisirik tavriyla da sistemi falan degistiremez.

izleyip gorecegiz, ancak turkiyenin gelecegi, kucuk bir grup vatanseverin eline kaldi. onlar da hapiste

bu sistemin cezasini yavas yavas cekiyoruz. belki de bir gun cok daha agir odeyecegiz. ancak cezayi odeyenler, tepedikler degil, onlara oy veren veya vermeyen farketmeksizin halk olacak : / artik farkinda varinca da rte'nin dedigi gibi, ati alan uskudari gecmis olacak...

• Bunların amacı yasalar artık iş görmez durumda deyip bize şakirt bir anayasa dayatacaklar ben böyle okuyorum.

Buradaki biatçı şakirtler de göbek atar.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Ekonomik sorunlarla cinayet ve suçlar artıyor..hükümet yandaşlarına -memuruna para bulmak için vergileri artırıyor böylece işsizlik artıyor bir yandan da kaçakçılık ,sahte içki patlıyor mafya iyi para kazanmaya başlıyor hükümet asgari ücretleri artırıyor yine işsizlik ve göçmen artışı yaşanıyor . Akp döneminde mafya ve kara parada inanılmaz artış oldu fahise ve pezo sayısı da aynı şekilde . Ülkeyi g.amerika ülkesine döndürdü akp, kankaları maduro'nu ülkesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 31 Ağustos 2025; 18:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Göçmenler bir yandan çeteler bir yandan ekonomik buhran bir yandan böyle bir ortamda aile kurup çocuk büyütmek veya hayallere sahip olmak umutlanmak o kadar imkansız ki..

Hadi bir noktada göçmene ülkesi yok diyip sabrettir

ekonomiye de düzelecek bu günler diyip sabrettir

peki ya çeteleşmeler?

Öyle garip çete isimleri duymaya başladım ki,

kimsesizler, casperlar, daltonlar, sarallar, bıcılar bucular

sadece ağır ceza gereksinimiyle alakalı değil bu durum, bana kalırsa bir ülkede çeteleşme varsa sadece yasa yetersizliği ile açıklanamaz, hatta ekonomik buhranla bile açıklanamaz.

Bu olayın sosyal ve kültürel boyutu da var, özellikle sinema sektöründe sıfır bir gibi dizler bozulmuş düzene gazlandırıcı bir etkisi oldu.

Çoluk cocuk suçlara sürükleniyorlar aileler o sırada nerede?

Okul o sırada ne yapıyor?

Çeteleşme bana kalırsa her türlü sistemin çökmesinin sonucudur, sadece ağır cezalar durdurmaya yetmez, bu işin arka planı (özellikle aile tarafı) dikkatli şekilde analiz edilmeli

• Hükümeti bırak Milletinde bir şeyi umursadığı yok!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.