Şimdi Ara

Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herşey iyi hoş da hükümetle ne alaka? Sirius bilmemne merkezi devlet kurumu mu?
  • Madem uzaylılara inanmıyorsunuz, ben gripdon gezegeninden geldim!! kanıtlarım var, gripdon devlet hastanesi doğum raporlarını burda ifşa edebilirim
  • (Alıntıdır)

    olay tamamen bir düzmecedir;

    1-olayı ilk yayınlayan gazeteci düzmece haberleri (asparagas) ile ünlü biridir.
    2-yaratığı (heykel değilse) incelediği iddia edilen bilim adamları isimleri veya en azından bilimsel olarak incelendiğini gösteren bir rapor yoktur. bir hastanede idrar testi yaptırsanız, size bir rapor verirler. bu kadar önemli bir keşif (!) için bir rapor yada “valla ben incelediğim dna bulamadım”… diyen kimse yoktur.
    3-sadece görünüşüne bakarak bile doğal ortamda yaşaması imkansızdır. soğuktan koruyucu bir kürkü yoktur. hadi yeraltında yaşıyor bu nedenle soğuktan korkmuyor diyelim, o halde bol güneşli (gözleri için zararlı) çayır çimende ne işi var?
    4-bunun bir uzaylı olduğunu düşünmemekte mümkün değil. fındık faresi beyin oranı ve vücut yapısı ile devasa uzay gemilerini üretmesi ve kullanması imkansızdır. başka bir boyuttan yanlışlıkla buraya düşmüş falan derseniz bu yaklaşım bilimsel olmadığı gibi metafizik kapsamında bu boyut değişim yaklaşımına “cin” dememiz gerekir.
    5-adamın yaratığı nasıl yakaladığı belli değildir. kurt kapanı ile yakalandığı söylenmektedir. kurt kapanı bu kadar küçük bir yaratık için kapanmaz. fare kapanı ile yakalanmış ile adam çayır ortasına neden fare kapanı kurmuş? saçmalık. cebine koyup eve getrimek varken, sen tut yaratığı suda boğ! ayrıca suda saatlerce uğraşmış anca boğulmuş. böyle bir olay için balina kadar akciğere sahip olması gerekir ki, bu vucut yapısı ile buda imkansız.
    6- adam otosunda yanmış yada o şehir ufoları ile ünlüymüş. hadi canım, bizim niğde de bile fazla ufo görülüyormuş, adamın otosunda yanarak ölmesi sanki esrarengiz bir olay gibi sunulmuş. daha dün gece bogaz köprüsü ortasında bir oto yandı. adam ölmedi ama hiçte esrarengiz bir olay değildir.

    olaya nereden bakarsanız bakın, patır patır dökülmektedir. anlatılan her olay hayatın olagan akışına aykırı ve saçma olup, zaten dünyada 2 yıl önce duyrulmuş ve dikkate alınmamış bir olayı pişirip gündem değiştirmek için kullanmak istenmenmektedr. ufo uzanları bile bu konuya şüpheli bakmaktadır. son ufo kongresinde bu konu tartışılmamıştır bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEETHOVEN -- 25 Eylül 2009; 17:41:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: troy


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrEmq

    sıcak sıcak resimler..

    15-20 CM

     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]


    uehe bunlar gerçek mi:D


    cern bu be
  • yaratık hakkaten uzaylı çıkmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSH

    quote:

    Orijinalden alıntı: Giray Han

    quote:

    Orijinalden alıntı: CasparoF

    Uzaylı falan yok. Dünyaya en yakın yıldız sistemine gitmeye kalksak, hadi birde buna ışık hızında gidelim desek(ki şuanda öyle bir teknoloji yok) 4 yıl gibi bir sürede anca varırız.Yani ufo lar uzaylılar filan bunlar şehir efsanesi yok süper teknojileri varmışta bilmem neymişte ya yürüyün gidiin yaaa, resimdeki yaratığa bak daha doğru düzgün vücüda sahip değil ayakta duramıyor o ellerle kuyrukla UBER teknolojimi yapıcaklar hakkatten bunlara inanıyormusunuz... İnsanlarda aslında olmadıklarını biliyorlar ama dünya dışı zeki yaşam fikri insanları heyecanlandırdığı ve monoton yaşantıdan uzaklaştırdığı için buna inanıp gerçek olmasını istiyorlar. Ama böyle birşey yok.


    teknoloji olarak neden bizden ileri olamazlarmış ?
    uzaylılara inanman için birkaç örnek vereyim sana,bu örnekleri araştırarak çok rahat şekilde doğru olduğunu öğrenebilirsin eğer inanmazsan bana..

    1- Mısırdaki piramit 25 yıl içerisinde yapılmış ve bitmiş, şu anki teknolojimiz ile öyle bir piramiti 25 yıl içerisinde yapamayacağımızı en ünlü uzmanlar açıkladılar...diyelimki öyle bir teknolojimiz yada insan gücümüz var...yine bir zorluk çıkacak karşımıza...3-4 insan boyunda olan taşlar varya, her birini dizmen için 9 saniye süren olacakki 25 yılda bitirebilesin o piramiti :) şimdi düşün bakalım sence mantıklımı insan gücüyle yada şu anki teknolojiyle 9 saniye içerisinde öyle büyüklükteki bir taşı gidip piramite koyması..heleki o piramit yüzyıllar öncesi yapılmışsa..(teknoloji bukadar gelişmemişken)

    2- Gelelim Meksikadaki Mayalılar bölgesine, yüzyıllar öncesi senin daha 50-60 yıl önce keşfettiğin şeyi adamlar keşfetmişler,yıldız haritası :) hadi onuda geçtim, hesap makinesi ve teknoloji olmadan 2012 yılına kadar takvim çıkarmışlar...ek olarak maya tapınaklarını ve yerleşim alanlarını incelediğimiz zaman, çok eski yapıtlardan oluşan astronat ve uzay gemisi heykelleri yahut resimleri görebiliriz rahatlıkla...(mısır'da piramitlerin içerisinde bulunan uçak,helikopter,deniz altı ve ufo resimlerini unutmamak lazım)

    3- Piramitlerin bulunduğu yer, enlem ve boylam olarak eşik uzaklıktalar kutuplara...bunu nasıl hesaplayabilirsinki o zamanda ?

    4- Piri Reis'in haritası, uzaya çıkarak çizmen lazım başka nasıl o kadar ayrıntılı ve geniş açılı bir harita çizebilirsin, işin güzel yanı ise ; çiziln harita o zamanın haritası değil..şu anki zamanın haritası(kara şekillerinin nasıl değişeceğini bilmiş)

    5-
    Mağaralara çizilen uçak ve uzay gemisi resimleri...çok eski ünlü ressamların tablolarında bulunan ufak ayrıntılara dikkat edersen ufo resimlerini görebilirsin...mesela hz.meryem ve kucağında hz.isa'nın resimi vardı çok eskilere ait, arka fonda ise ufo resmi vardı...

    6- Hangi ülkede olduğunu hatırlamıyorum, 28km boyunca birçok kollara ayrılan bir yol var...çok eskilerden kalma...artık o bölgeyi kimse kullanmıyor...uçakla üzerinden geçtiğinde yada uzaydan bakıldığında bir uzay gemisinin şeklini gösteriyor...bir dağ'da yine 2-3km uzunluğunda hayvan ve uçak resimleri...

    7- ilk resim piramitlerin bağlantı noktaları...
     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]

    ikinci resim ise mars yeryüzeyinden çekilmiş bir görüntü
     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]

    acaba bir geçit gibisinden birşey olabilirmi ? çünkü bu kadar rastlantı imkansıza yakın olurdu...

    en sondaki 2 resim ise maya piramitlerinde taşlar üzerinde bulunmuş...

     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]
     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]


    şimdi sana birşey soracağım, sence o zamanlar amerika yada nasa'mı vardı ki insanlara oyun oynasınlar sizin düşündüğünüz gibi ?

    yoksa inanmakmı istemiyor insanoğlu korkusundan dolayı

    ( verdiğim örneklerin hepsi '' ANCIENT ALIENS '' isimli belgeselde mevcuttur mini'de bulabilirsiniz torrent olarak )

    Eklemek istediğim birşey var, belki bazı arkadaşlar tepki göstereceklerdir fakat sadece bir teori...
    Belkide tanrı sadece yarattı ve gerisine hiçbir zaman karışmadı, böyle bir olasılık olabilir..
    yani peygamberler ve mucizeler...düşündüğümüzde,ileri teknoloji ile yapılabilecek şeyler çoğu..

    Mesela çoğu peygamber meleğin sesini duyarak başladı..şu an insanın zihnine girme gibi bir teknoloji yokmu sizce ?
    Hangi peygamberdi hatırlamıyorum, Allaha soruyor seni görebilirmiyim diye..
    Allah diyorki, benim görüntüm seni kör eder...(belkide uzay gemisinin ışığı olabilir burada söz edilen yada nükleer güç gibisinden insana zarar verebilecek birşeyler)
    yada belki peygamberlere kuralları ve şu an dünya üzerinde bulunan kutsal kitapların içeriklerini geçmiş tarihte uzaya gidebilmiş ve yeni yaşam alanı bulabilmiş eski insanlar duyurmuş olabilir, eğer olasılıkları değerlendirirsek birçok bu tür teori çıkıyor ortaya...
    Maya ırkı bir anda iz bırakmadan nasıl yok oldular ortadan ?
    Bazı inançlara göre Hz.İsa gök yüzüne yükseldi ışık içerisinde...ya bu bir uzay gemisiyse onu yukarı çeken ?
    vs..vs..


    Piri Reis 1465'de doğmuş 1554'de ölmüştür. Kara parçaları olağanüstü bir tektonik hareket vs. olmadığı sürece 500 yıl içerisinde farkedilecek kadar hareket etmemektedir. Yani yazdığın 4.maddenin bir kısmı hatalı. Yine de dediklerinin bir kısmına katılıyorum ve Dünya dışı akıllı yaşam formlarının varolduğunu düşünüyorum.



    en basiti Güney Kutbunun keşfi, 1818 yılında keşfetti Dünya...fakat haritada yer alıyor




  • ne uzaylısı saçma

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnk

    ne uzaylısı saçma






  • uzaylı vardır

     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 25 Ağustos 2010; 16:15:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: groll

    uzaylı vardır

     Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]

    jupiter mars mustafa beni sars




  • Uzaylılar Var Bence Kesınlıkle

    Cunku Amerıkada Bır Bolge Varmıs Area 69 Denen Burada Kus Ucsa Vuruyormus Askerler Hayvan Bıle Yanastırılmıyormus.

    Kesınlıkle Hep Oralara Gıdıyor Uzaylılar
  •  Hükümet UFO'ları Kabul etti [CNN TÜRK]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.