Şimdi Ara

Hükümet Saçma Sapan Politikalardan Vazgeçmelidir! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün şehit haberlerinde aynı şeyleri yapıyorlar.Şu kadar şehidimiz var ama bu kadar da biz öldürdük.Böyle bir politika olabilir mi ne demek biz daha fazla zarar verdik ?Devlet yönetmek bu kadar basit mi ? Sürekli bir karşılaştırma ama ama ama yeter!



  • Yeterki şeriat gelsin Erdoğan'a güveniyoruz. Bu yolda mecburen bazı meselelere sesimizi çıkaramayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Yeterki şeriat gelsin Erdoğan'a güveniyoruz. Bu yolda mecburen bazı meselelere sesimizi çıkaramayız.
    Troll musun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gören yok o gruptan, biri bile hesap soramıyor, korkudan sessiz o grupta olanlar, tek gram anlamıyorlar tek gram. Artık değişim lazım yoksa cidden dibi göreceğiz, insanımız ve tepedekiler hayalperest, eskide yaşıyorlar, 1600'lerde yaşıyorlar. Daha çok olay görülür bu ülkede, kimsenin kafası çalışmıyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Yeterki şeriat gelsin Erdoğan'a güveniyoruz. Bu yolda mecburen bazı meselelere sesimizi çıkaramayız.
    Olm gidin başka yerde yapın trollüğünüzü bu kadar ciddi bir konuda ne trollük olur ne da*** geçmek olur. Ayıp ayıp.
  • Düzinelerce Türk askerinin YURTDIŞINDA şehit olması basli başına vahim bir olaydır. Bu şehitlerin tüm sorumluluğun Tayyip' E ve onu iktidara taşıyan Alkalilere ait olduğu tartışılmaz bir gercek. Ancak burada durumun vehametini daha da arttıran bir husus daha var.

    Reuters bundan 5 saat once en az 34 Türk askeri öldürüldü diye haber geçti. Tayyip yönetimi ne yaptı?
    Sehit sayısını 9'dan açtı, pardon 22 dedi, sonra yok yok 29mus dedi, en son yok la yok 33 tane... Siz oyun mu oynuyorsunuz, TANE TANE mi sayıyorsunuz? Şehide "kelle" diyenin tek adam yönetiminden ne beklenir zaten?

    Nihayetinde dondu dolasti ilk dakikadan tum dünyanın bildiği sayiya saatler sonra ancak vardi. Bir hükümet düşünün kaç askerinin şehit olduğunu herkesten once, en dogru sayıyla bilemez mi? Peki biliyor da neden halka yalan soyluyorlar? Üstelik yalanlarının üstünü örtmek için ulke çapında interneti sansürlemeyi de hak görüyorlar!

    Peki açıklamaları kimler yapıyor? Devletin ilgili makamları MSB, Genelkurmay, Cumhurbaskanligi dururken kalkmis bir ilin valisi sehir sayisi veriyor. Devlet adina cikip birinin konusmasi gerekirken AKP'nin parti sozcusu aciklama yapiyor.

    Neresinden tutsan elinde kalan, devlet geleneğinden uzak, her yerinden acemilik ve amatörlük akan, bir basiretsizlik ornegi! Ulkede parlemento olmazsa, hukuk olmazsa, tek kisinin yonettigi parti devleti böyle olur işte. Hâlâ bile kalkıp AKP'yi savunacak kadar yüzsüzler çıkacaktır elbette.

    AKP'ye oy verenler, milletin geri kalanı size neden bu kadar öfkeli biliyor musunuz? Çünkü, tüm uyarılara rağmen, tüm kanıtlara rağmen, yillardir ülkeyi bu basitliğe, bu beceriksizliğe, bu basiretsizlige mecbur edenler sizlersiniz. Bunların HEPSİ sizin eseriniz, gurur duyun!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hökümet ve trolleri gitmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.