Şimdi Ara

hukuki uyarı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lsezen59

3 hattımıda tt dan Türkcell e taşıdım. Hepsini de GNC tarifelerine taşıdım. 26 yaş Tc kimlik işini de kendileri hallediyorlar.
    Mübarek nasıl hallediyorlar söyleyiverin de biz de geçelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Bu gün Türkcell ile anlaştım

150 lira ttelekoma cayma bedeli ödeyeceğim
    Tt da 1000 dk 1000 SMS 15 GB 35 TL ödüyordum
    Turkcell de 2000 dk 100 SMS 15 GB net 5 GB fizy 5 GB Turkcell tv 2 GB sosyal medya 5 GB depolama alanı için 65 TL ödeyeceğim 30 lira önemli mi benim için hayır kızımın sesini duymaktan eşimi annemi babamı aramaktan hiç birisi önemli değil !!!
    Yalnız enteresan olmuş.

150 lira taahhüt ile efsane tarifeyi bırakmışsınız. Bari taahhüt bitene kadar bekleyeydiniz, bu mevzuyu bu kadar da abartmanın alemi yok. Allah korusun bina yıkılsa hangi birimiz telefona uzanabileceğiz de yardım isteyeceğiz?

Çok ani bir hareket olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Mübarek nasıl hallediyorlar söyleyiverin de biz de geçelim.

Alıntıları Göster
    Kendileri teklif ettiler. İsterseniz bir tim bayisine yoklama çekin.

Bu arada 2 si açıldı. biride bu gece açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Bu tür durumlar icin cift hat kullaniyorum tukcell ikinci hat olarak konturlu durmakta.
    Bu da bir tercih
    Mantıklı olabilir aslında şöyle en ucuzundan bataryası çok uzun giden tuşlu bir telefon mu alsak :) ama vermezler ki uygun bir tarife.
  • Türk Telekom bayram ediyordur şimdi cayma bedeli ödeyip ayrılan abonelerden dolayı Adamlardan hizmet almadan ortalama 3 - 5 fatura hediye ettiniz, hem de şebekeleri rahatladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem sırasında şebekenin çekmemesi haklı bir fesh sebebidir.

O gün hizmet vermiyor ama sizden parasını alıyor, hakem heyetine gidebilirsiniz sorun çıkartırlarsa.

+ olarak iletişim özgürlüğünüzü de kısıtlamış oluyorlar.

Onların alt yapı sorunu sizin sorununuz değil, hizmetin kesintiye uğramasını sözleşmenizde kabul ediyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 29 Eylül 2019; 19:14:18 >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Kısa vadede görürüm ben onları. Milyonlarca aboneden bahsediliyor. Artısını bir ay yazarlar sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yalnız enteresan olmuş.

150 lira taahhüt ile efsane tarifeyi bırakmışsınız. Bari taahhüt bitene kadar bekleyeydiniz, bu mevzuyu bu kadar da abartmanın alemi yok. Allah korusun bina yıkılsa hangi birimiz telefona uzanabileceğiz de yardım isteyeceğiz?

Çok ani bir hareket olmuş.

Alıntıları Göster
    Orası tabi ki öyle. Ama neden en kötü senaryoya göre değerlendirelim ? Küçük bir sarsıntı yaşadık ve saatlerce gelmedi. Hatta başka illerde bile sorun çıktığı söyleniyor. Yani nasıl olsa haber alırız canım yeahh mı diyeceğiz ? Bizi merak eden yada sizin merak ettiğiniz kişiler hiç mi yok ?

Durduk yere kimse bir şeyi abartmaz. Sıkıntıyı çeken isyan etmekte haklıdır. Çünkü insanlar bu durumdan kurtulmak için daha fazla ödeme yapmayı bile göze alıyorlar. Bu yüzden gerçekten sıkıntı ve stres yaşadıkları anlaşılıyor.

Ayrıca telefona ulaşmak bir yana deprem çantasının bile hayati önemi var. Belki kablosuz ağdan bağlanılır belki başka bir faydası bile olabilir o durumda. Kim bilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lsezen59

Kendileri teklif ettiler. İsterseniz bir tim bayisine yoklama çekin.

Bu arada 2 si açıldı. biride bu gece açılacak.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. İlk fırsatta gidip bir yoklama yapalım :) Ucuz diye bimcell'e geçtik muhtemelen en leşi bu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 29 Eylül 2019; 19:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Orası tabi ki öyle. Ama neden en kötü senaryoya göre değerlendirelim ? Küçük bir sarsıntı yaşadık ve saatlerce gelmedi. Hatta başka illerde bile sorun çıktığı söyleniyor. Yani nasıl olsa haber alırız canım yeahh mı diyeceğiz ? Bizi merak eden yada sizin merak ettiğiniz kişiler hiç mi yok ?

Durduk yere kimse bir şeyi abartmaz. Sıkıntıyı çeken isyan etmekte haklıdır. Çünkü insanlar bu durumdan kurtulmak için daha fazla ödeme yapmayı bile göze alıyorlar. Bu yüzden gerçekten sıkıntı ve stres yaşadıkları anlaşılıyor.

Ayrıca telefona ulaşmak bir yana deprem çantasının bile hayati önemi var. Belki kablosuz ağdan bağlanılır belki başka bir faydası bile olabilir o durumda. Kim bilebilir.

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız herkes çektiği sıkıntıyı bilir, neler yaşadığını bilemeyiz insanların. Yalnız şunu da unutmamak gerek türk telekom da olsanız ve şebeke çökse, 112’yi arayıp yardım isteyebilirsiniz.

• İyi hoş güzel de Turkcell dediğiniz firma kesintiyle alakalı herhangi bir suçlamayı kabul etmezken Türk Telekom doğru yaşandı diyerek elini taşın altına koydu.

Demiyorum ki Türk Telekom haklı ancak bir tarafta kabullenen bir firma varken diğer tarafta hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden bir firma var. Türk telekom dan çıkıp da diğer firmaya gitmek de ne bileyim

• Benim ücretsiz hat iptal iateğimi utanmadan red ettiler. Mecburen 22 Ekime kadar beklemek zorundayim. Taahüt bitsin TT de kalan son hattımıda taşımış olacagim. Sabit hattı kapattım ve diğer GSM hattı taşıdım
    Kaldı son bir hamle .

• cabuk unutulur gider, millet yine ucuzu secer

• Telefon taksidine 2 kaldı. 2 ay sonra Telekom falan bitti bende.
    Rezillik, kepazelik tamamen. Böyle sorumsuz, vicdansız bir firma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 29 Eylül 2019; 19:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Evet haklısınız herkes çektiği sıkıntıyı bilir, neler yaşadığını bilemeyiz insanların. Yalnız şunu da unutmamak gerek türk telekom da olsanız ve şebeke çökse, 112’yi arayıp yardım isteyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet öyle bir durum da varmış. Bunun da iyice bilinmesi çok önemli.

Ben haftada 1 veya ayın belli dönemlerinde depremle ilgili düzenli programların yapılmasını, gelişmelerden insanların haberdar edilmesini ve insanların yapması gerekenleri defalarca ve sürekli olarak söylenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü daha önce de deprem oldu ve büyük kayıplar verilmesine karşın maalesef UNUTTUK UNUTUYORUZ.

1 2 hafta sonra her şey yine unutulursa gereken önlemler ne bireysel bazda ne de devlet tarafından yeterince üstüne düşülmeyeceğine dair yüksek şüpheler yaşıyorum ki bunun önceki örneğini gördük.

Bu deprem müthiş kayıpsız bir uyarı oldu. Eğer yine unutursak bu kez "doğa ana" da bizi unutacak.

• Eğer 7 şiddetinde deprem olsaydı turkcell veya vodafone hatlarının çalışacağı kanısına nerden vardın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

İyi hoş güzel de Turkcell dediğiniz firma kesintiyle alakalı herhangi bir suçlamayı kabul etmezken Türk Telekom doğru yaşandı diyerek elini taşın altına koydu.

Demiyorum ki Türk Telekom haklı ancak bir tarafta kabullenen bir firma varken diğer tarafta hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden bir firma var. Türk telekom dan çıkıp da diğer firmaya gitmek de ne bileyim
    Kabul etmemesi mümkün mü hocam :) Ayrıca kabul etmesi yeterli mi ? Tamamını izlemedim ama yoğunluk oldu hatlar tıkandı dediler dimi ? Yani sanki normal bir durum gibi göstermediler mi ? Kendilerinde bir eksiklik olduğunu da kabul ettiler mi ? veya yetersiz teknolojileri olduğunu bu durumun düzeltileceğini söylediler mi ?

Bunları yapmadılarsa nasıl elini taşın altına koymuş oluyorlar peki ? Evet kesinti oldu demeleri mi veya özür dileriz buyurun 10 gb demeleri mi ?

• ARC118i A kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Bu Turkcell'e vs. geçenler gelecekteki bir depremde bir bakmışlar Türk Telekom altyapısını düzeltmiş, Turkcell zortlamış. Olur mu olur... Turkcell'i AT&T falan sanıyorlar herhalde. Geçen geçsin bakalım. Herkes için hayırlısı olsun dilerim.
  • Bay H kullanıcısına yanıt
    Suçu tt kabullenmiyor, yenileme calısmamız sırasında deprem oldu ondan diyor, suc daha iyi hizmet icin taptıkları ( bak sen) yenileme calısmalarında.
    2 gun tekirdagdan canakkaledeki anneme ulasamadım, diger operatorlerde kesinti olsa da forumlardan takip ettigim kadarıyla tüm ulkede olmadı ama tt tum ulkede kesinti yasadı bl zahmet tt kabul etsin zaten.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.