Şimdi Ara

hukuki uyarı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekomu sevmem de abaninca bozulması normal.zaten çalışma yapılırken bozulduğu için sıkıntı büyük oluyor. Mesut çevik videoda demişti sim kartın merkeze kendini tanitan bir kodu varmış ona bağlı altyapı sıkıntı oluşturunca hatlar işlevsiz kalmış.

Hangi ülkede olursa olsun doğal afetlerde illaki sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Eylül 2019; 16:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    👍🏻👍🏻👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

6gb İnternetimin daha 4gbı duruyor ve üstüne yaklaşık 6gb bedava İnternet aldım 2 haftalık süreçte, daha da almaya devam ediyorum
    Sorun net değil hocam benim paket 4 gb ama 1 yıldır o 4 gb'i hiç bitiremedim şuandada hatta +5 telafi hediyesi+2(özel)+2(özel)+1(ing kampanyası)+30 Gb(sil süpür) var.GB olarak bir sorun yok sorun olna ÇÖP olduğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gün turkcell de de aranma arama olmadı ama WhatsApp dan aradım konuştum ben

• Yav şu 3-5 gündür turk telekomdan çıkışı merak ettim ben,telekom sistemleri bayağı rahatlamış trcell ve vodafone çarşamba pazarına dönmüştür geçişlerle,baz aynı santral aynı ama,tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan durumu tam da

• Nasıl olsa ölcez, kendi taahhütümü bozup darboğaza gelemicem.

Ankaradayım, burda da bolca deprem yaşıyoruz saolsun faylarımız.
  • Çok şükür hiç başka hatlı olmadım. Türkcell kullandım. Kullanmaya da devam edeceğim ...
  • Bu tür durumlar icin cift hat kullaniyorum tukcell ikinci hat olarak konturlu durmakta.
    Bu da bir tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: Daax

Çok şükür hiç başka hatlı olmadım. Türkcell kullandım. Kullanmaya da devam edeceğim ...
    Var ya ne şanslısın sorgusuz sualsiz direk cennete. Maşallah.

• Tmm da kardesim sanki digerleri cok mu cekiyordu. Sadece telekoma bok atmissin.

• emreygtt E kullanıcısına yanıt
    Çekiyordu kardeşim hemde mis gibi çekiyordu. Belki telefon görüşmesi yapamadılar bir kaç saat ama internet bağlantıları hiç kopmadı. Böylece de whatsaap üzerinden sesli ve mesaj olarak haberleşebildiler. Benim hattımsa gece 11 de geldi. Şimdi verdikleri bedava gigabyte ları alsın ..... soksunlar.
    Bir gün böyle bir durumda çokluğuna çocuğuna ulaşamaz olursan ne demek istediğimi anlarsın. O gün ne çektiğimi bir ben birde ALLAH bilir

• Hangisini geçeceksiniz türkcell mi yoksa vodofone mu?
    Vodafone da türkcell de deprem anında kesinti yaşadı. Eğer iletişimin kopmasını istemiyorsanız uhf telsiz alacaksınız başka yolu yok. Hiç bir GSM operatörü deprem anında ve sonrasında hizmet veremeyecek. Gidin bir amatör telsizci sertifikası alın. En azından deprem anında ve sonrasında cevre track üyeleri ve akud afad gibi kuruluş ve derneklerle iletişime geçersiniz. Amotör telsizcilikden başka çaremiz yok

• Şanlıurfa’da İstanbul’dan 1300 km uzakta yaşıyorum. Deprem İstanbul’da oldu ama tüm Türkiye etkilendi. 1 ay taahhütüm kaldı sonrasında Turkcell ya da Vodafone’a geçeceğim. Allah bir daha düşürmesin Turk Telekoma...

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Deprem olduğu günün akşamında şikayetimi ekran fotoğraflarıyla ilettim ve cayma bedelinin alınmamasını talep ettiğimi belirttim. Ertesi gün Turkcelle gidip NT başvurusu yaptım turkcellden çıkar çıkmaz ekran fotoğrafındaki mesaj geldi. Şikayetimin sonucunu öğrenmeden geçtim yani

• Hepsinde sorun yaşandı.
    Mesela T Mobile geçilebiliyorsak geçeyim...

• emreygtt E kullanıcısına yanıt
    Tabi ya, zaten o an öteki taraftaki atalarımızla görüştük.

Savunmayın ki gelişsinler.

Etki ve tepki yani..

• 4 hattımız var evde , 3ü faturalı 1i faturasız. Hepsi TT. Hepsini taşıyacağım. Turkcell şuan için düşündüğüm operatör fakat Vodafone hakkında bilgi sahibi olmam gerek. Kocaeli'de yaşıyoruz. Bir hat Düzce'de

• ademis kullanıcısına yanıt
    Derince, izmit, yarımca, körfez, yalı, hereke, dilovası gibi ilçelerde açıkara en kötü hızlara sahip olsada full çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Çekiyordu kardeşim hemde mis gibi çekiyordu. Belki telefon görüşmesi yapamadılar bir kaç saat ama internet bağlantıları hiç kopmadı. Böylece de whatsaap üzerinden sesli ve mesaj olarak haberleşebildiler. Benim hattımsa gece 11 de geldi. Şimdi verdikleri bedava gigabyte ları alsın ..... soksunlar.
    Bir gün böyle bir durumda çokluğuna çocuğuna ulaşamaz olursan ne demek istediğimi anlarsın. O gün ne çektiğimi bir ben birde ALLAH bilir
    Kartal'daydik deprem olduğunda ilk anda bütün operatörlerde sıkıntı oldu ancak Turkcell ve Vodafone durumu çok hızlı çözdü. Telekom yoktu Vodafone ve Turkcell çalışıyordu.

Turkcelle gecicem bende saatlerce ailemden kimseyi arayamadim şimdide 5 GB internet veriyolar... ayıp

• Adam akıllı, uygun, 10 gb içeren tarife önerin bende ankaradan destek vereyim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.