Şimdi Ara

HUKUK YAZACAKLAR OKUSUN BURAYI!! İÜHF MEZUNUNDAN TAVSİYELER..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandığı için foruma yazayım , tercih yapacaklar faydalansın.

Öncelikle hukuk sevmeden yazılabilecek , okunabilecek bir bölüm asla değil. Okuyan arkadaşlardan bu durumda olanlar kesinlikle hukukçu olmayacak başka işlere yönelecekler. Çevremde çok var böyleleri.

Marmara Ankara İstanbul üçlüsü çok popülerdir.

Ankara ve İstanbul un kadrosu özellere kaydı. Artık o eski hocaları yok maalesef. Zorluk olarak da aralarında en zoru eskiden Au ydu.

Sıralama Au İu Mu ydu fakat artık böyle bir şey kesinlikle yok.

En zor sınavlar Marmara da. Bezdirici , bıktırıcı , gereksiz kasıntı zorlayıcı sınavlar yapılıyor. Puanlar çoook az veriliyor. Her şeyi doğru yazarsan bile 100 alamazsın maalesef. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz. Bazı derslerde 1300 kişiden 900-1000 kişi büte kalıyor. Onların da yarısı ancak geçebiliyor bütten dolayısıyla ders seneye kalıyor. Çoğu ders böyle. Ancak konum olarak da en iyisi Marmara. Kadıköy/Göztepede.

İuhf un konumu çok kötü. Eskiden iyi denebilirdi fakat Afgan İran Irak Suriye her türlü mülteci arap var oralarda. Asla ama asla Muhf un konumu kadar iyi olamaz. Sınavları da muhf kadar zor olamaz.

Auhf hocalari dagildi , sinavlari daha kolay (stj av. arkadasim var auhf mezunu kendi agziyla soyluyor bunlari) Ankara da okumak isteyenler yazabilir.

Kısaca Auhf ve İuhf hocaları dağıldı. Sınavları kolay Muhf e göre. Auhf un 7 direk efsanesi falan faso fiso artık. İujf un Auhf un sınavlarıyla Muhf u karsilastirin anlarsiniz.

Daha iyi Bogazici GS geliyorsa kesinlikle yazın .

Muhf İuhf Auhf u anlattim zaten siz seçin.

Daha sonra Deuhf Gazi Hacattepe gelir tercih sizin aralarinda pek fark yok . Gazi bir tık kamu hakim savci kaymakamlik vs. uzerine .

Ondan sonrasi da şehir seçimi olur ve aralarında pek bir fark yok tercihinizi yapın , ekonomik koşullar , mülteciler vs hepsi çok önemli etken dikkat edin . .. Eskisi gibi bir Tr yok artık maalesef..

Fakat hepsinden önce okumak istiyorsanız yazın hem garanti bölüm degil hem de sevmeyerek yapılmaz. Sevmeyerek tıp diş yapılır çünkü yurtdisi imkani var , fazla para kazanilabilir , hukukta bu da yok .

Ek olarak sınav geldi. Sinavi gecmeden staja baslayamiyorsunuz bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konya da okurum diyorsan yazılabilir.

Sırf ismi için Selçuk yazılmaz .Param var diyorsan İstanbul a gel . Min masrafın 5-6 k olacak bu arada yurtta kalsan bile ..

Konya da bu paraya daha rahart yasarsın ama yapacak bi seyin olmaz. Kendine göre ayarla onu.

Marka olarak pek fark etmez diyebilirim , kendi karakterine , maddi imkanlarina göre seçimini yap

Dostum bu okullardan birinde okudum diğerlerinde konferanslar verdim . 3 sene kulüplerde yöneticilik yaptım . Bu saydığım okulların diğer kulüpleriyle ortak etkinlikler düzenledim .

Sen ne yaptın ?

istanbuldaki 5-6k masraf haftalık bu arada. kykda kalsan okulda da yesen ayda 5-6k imkansız. sıfır

Dostum kyk 450tl , okul yemegi 5-10tl .

5-6k haftalık harcama icin her gun cikip etkinlik yapmasi lazim o da normal cafe tarzi falan degil . Clup pub vs . .

Senin deyişinle aylık 25-30k oluyor harcama İstanbul da :)))

Öyle bir sey yok dostum. Her gün disardan 3 ogun ye , her gun alkol ic , her gun cafelerde bi seyler icersen gunluk 1000 liraya yaklasirsin ;)

Aühf mezunuyum da hangi kulüplerle ne tarz iş birlikleri yaptığınızı merak ettim

bir kere dışarıda yesen min 300-350 lira günlük değil tek bir öğün. sen herhalde silivriden falan bahsediyorsunuz. ayıca aühf kalite olarak -günümüz koşullarında dahi- 2-3 tane mühf eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buncayilsenle -- 20 Temmuz 2023; 22:2:38 >

300-350 liraya şu an Nusret ten burger menü yiyebilirsin dostun :).

Çok sallamasyon konuşuyorsun bee cevap bile vermeyeceğim , konu amacı dışına sapıyor. Yazma konuma.

Ek olarak Auhf 3 Muhf eder demişsin de Ankara şehir olarak bir öğrenciye asla İstanbul un kattıklarını katamaz bu bir . İkincisi ise nitelikli hocaların çoğunun dağıldığı sınavların kolaylaştığı bir okul , dediğin gibi bir durum da yok . Random konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BratPitt -- 21 Temmuz 2023; 5:8:26 >

Dostum ben direkt kuluplerde yk uyesi , baskaniydim . Kulup ismi verip kimligimi desifre edemem.

Şunu soyleyebilirim bircok kulupte aktif uye ve 2-3 kulupte yk uyesi ve baskaniydim.

Hocam istanbulun kattıklarını ankara neden katmasın tamamen kişinin ne aldığına bağlı bu. Ayrıca ankaranın sınavları ESKİYE nazaran daha kolay olabilir ama bu kolay olduğunu göstermez. Girip çözmediyseniz rica ediyorum yorum yapmayın

Ben ankarada hangi kulüplerle çalıştığınızı sormuştum epey hakimmişsiniz ya :)

Bazi derslerin sorulari ise gruplarda dolaniyordu baktim arada asiri fark vardi.

Mezun olmusum diyorsun mesela . Sana bizim ticaret final sorularini atsam 50 ustu alamaz dersten kalirsin %90 ihtimalle.. :)

Kulupleri de yazmayacaktim ama yazayim .

Auhf parlamento , auhf fikir platformu , kurgusal durusma vs. meclis simulasyonlarii..

Hadi kardesim bak işine .. Sen uniye gelmeden derslere girmeden mezun olurken ben cogu unide etkinlikler duzenliyordum.

Hocam bildiğim kadarıyla etkinlik düzenlemek pek ayrıcalıklı bir şey değil bunlar herkese açık topluluklar isteyen herkes girebilir tavrınızı anlayamadım :D iki etkinlik düzenlediniz diye ne hadle benle bu şekilde konuşabiliyorsunuz buna da anlam veremedim. Topluluktakilerin gereksiz pohpohlamasından olduğunu düşünüyorum. Bizim gruplarda sizin sınav sorularınız dolanmaz mesela tamamen KENDİMİZE odaklıyız bu da baya garip geldi :D siz girin başak hocanın sınavına mezunsunuz ya bi 100 alırsınız artık ticaretten

dostum sadece o değil ki unide yapılabilecek her seyi yaptim ben. Herkesin bildiği o çocuk bendim.

Soru kismi ise ben sizin gruplara da girdim ordan baktim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.