yapan yaptığını bildiğiniz var mı tavsiyelere açığım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hukuk okurken tekrar hukuk için hazırlanmak
-
-
izmir ekonomi okurken 1.sınıfın sonunda tekrar sınava girip ankara hukuk kazanan sınıf arkadaşım var
-
peki birinci sınıftan mı başlatmışlar yoksa ikinci sınıftan mı devam etmiş sonuçta yatay geçiş yapmıyor sınava yeniden giriyor.
-
upp takipteyim
-
obpsi kırılmasına rağmen çok çok iyi yapmış demek ki mümkün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlık okumuş olabilir. Ekonomi de hazırlık var 1 yıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hadi ya o zaman dediğin gibi hazırlık okumuştur ikinci yılıdır obp kırılmamış
evet 1.sınıftan başladı, bazı dersleri saydırdı. Ekonomi ünide hazırlık okudu bu sebeple 2.yıl girmiş oldu sınava OBP kırılmadı
-
Gs bilkent koc vs kazanmayacaksan zaman kaybi.ankara istanbul icinse mezuna kalmaya degmez
İstanbul içi devlet veya özellerin burslusunu istiyorum şehir odaklıyım
Ben varım. Trabzon Hukuktan İÜHF'e geçtim. 2.Sınıftan başladım.
-
öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun.Nasıl hazırladınız ne kadar yks için vakit ayırdınız bi de son olarak obp ne kadar attı benimki 80 mesela
Teşekkür ederim. Açıkçası her ikisini bir arada götürmek gerçekten zor oldu. Ben sayısalcı olduğum için matematik temelim iyiydi. Yaklaşık 9 aylık sıkı ve düzenli bir çalışma planı ve sınav anında stres kontrolü ile başardım. Benim de OBP'm 82, 1100 den 3800 e atmıştı 2020 YKS sınavında.
-
hocam obp kırık dimi?
-
Evet
-
Hocam ben 2020 yks de kırıkla 13.6k yaptım, 5.9k dan atmıştı beni, Kocaeli Hukuktayım 2.sınıf
İlköğretim Matematik öğretmenliği ni bırakmıştım Omüde
@Melihsen2000 tebrik ederim tavsiyelerinize açığım
up
2.sınıftan nasıl başlanıyor bunun için bir şey yapılımıyor mu otomatik mi saydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X