Şimdi Ara

Hugo Oyunları | Türkçe Dublaj Resmi Yamalar (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
73
Favori
25.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyalamak? Site 2 yıldır aktifti Ahmet Bey, siz konuya yeni geldiniz galiba. Kendi kendime yaptığım bir projede kimi nasıl kandırıyor olabilirim sizce? Gerçi üslubunuza bakınca cevap vermemem gerekiyordu biliyorum, ne üzücü ki sizinle de düzgün bir sohbet kurmaya çalıştım. Yine kabahat bende. :)


    Size de iyi forumlar ve iyi yıllar dilerim.

  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt
    Üstteki elemanı takmayın hocam yama konularını trolleyen çift hesaplı birisi. Geçen ifşaladım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin de bizden bir farkınız yok sonuçta. Sanki bir şey yaptığınız için illa bitirmek zorundaymışsınız gibi veya her sorunu çözmek zorundaymışsınız gibi bir algı oluşturuyorlar. Uzun zamandır arşivi bir arada tutmak bile büyük dert çünkü bizim insanımız tarihi tutmayı geçtim aldığı ürünün kutusunu bile tutmaz olmuş. Eskiyen şey direkt çöpe atılır bizde.


    Umarım kendinizde düzgün versiyonları ister bir google drive adresine ister archive.org gibi güzel bir kaynağa yüklerseniz çok sevinirim. Diğer arkadaşın dediği gibi ücretsiz blog siteleri bu tarz bir proje için biçilmiş kaftan. En azından site veya içerikler patlamamış olur. Eğer atabilirseniz biz diğer bekleyen üyeleri taglarsanız sevinirim.

  • erengaygusuz E kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım proje halinde. Oynanabilir release sürümünü de github'a atabilirseniz sevinirim.

  • umarım site yada siteden dosyalar bir şekilde aktif olur.

    bi tane notebook var ona win7 kuracağım. gerekirse eski pc duruyor çalışıyor mu bilmiyorum onda da bi XP kurarım ))


    winXp ile win7 yi sevdim diğer windows versiyonlarını pek kullanamadım sevemedim.

    macOS ile de bu tarz oyunları çalışmıyor.



    emeği geçenlere teşekkürler.

  • Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Önerileri dikkate alarak ücretsiz (ama kullanışlı) bir site üzerinden eski siteyi yeniden oluşturmaya başladım. Bazı eksik bilgi ve içerikleri de düzenlediğim için biraz yavaş ilerliyor ama yakın zamanda tamamlamayı umuyorum. Hazır siteyi yeniden oluştururken arşivin daha kalıcı olması için hepsini archive.org'a yükleyeceğim.


    @ugur@ Tüm oyunlar kendi gözlemime göre Windows XP'de sorunsuz şekilde çalışıyor. Güncel sürümlerde de belirli programlar aracılığıyla çalışıyor. Site tekrar açıldığında her oyunun altında o oyuna özel yapılabilecek ayarlamaları belirteceğim. Böylece muhtemelen çoğu Windows sürümünde oyunları sorunsuzca oynayabileceksiniz. Yorumunuz için çok teşekkürler.

  • teşekkür ederim. kolay gelsin .


    artık böyle şeyler görmek zorlaşıyor.


    nostalji olur . çocukluğumuza döneriz. insan özlüyor o günleri ))


    birde yanına süper mario ları da koysanız bonus güzel olurdu.

  • ugur@ kullanıcısına yanıt

    Hocam bu tarz bir işlem için XP dönemini çalıştıran bir emülatör bulmak lazım acaba DOSBox çalıştırır mı? Eğer çalıştırır ise ekstra bir şeye gerek kalmaz. Elimde Win7 çalıştıran bir sistem var. Benim de onun üzerinden yapacağım. Deneyeceğim en azından.

  • eonder87 E kullanıcısına yanıt

    VMware Workstation programıyla bilgisayarınıza sanal bir XP kurabilirsiniz. Eski sitede çözüm olarak bunu sunmuştum. Yeni site açıldığında eskisi gibi kurulum aşamaları, sanal XP için gereken her şey vb. tekrar yer alacak. DOSBox yalnızca DOS dönemini kapsayan uygulamalarda çalışıyor. (Windows 2000 ve sonrası DOS bazlı değil, NT'ye sahip). Ama umuyorum DOS dönemi veya sonrası, sıkıntı çıkaran oyunların çözümünü tek tek yazacağım.

  • Sadece böcek olanmış hocam. Ellerinize sağlık diğerlerini de bekliyorum.


    @TelltaleGames hocam belki bir emülatör vardır araştırmak lazım VMWare ile kurulum yapmak herkesin başaracağı bir iş değil maalesef. Onun içine dosya aktarmak bile başlı başına bir iş. Virtualbox bi tık daha mantıklı en azından paralı bir uygulama değil. Gönül ister Linux üzerinde native bi XP kuralım oraya kuralım ama o da zor gibi.

  • Hocam retroarch ile windows 98 çalışıyor çogu oyun açılıyor boylece xboxda çalıştırmayı başarmıştım bir kaç oyunu. Üste eksik bir oyun paylaşmıştım ayrıca baktınız mı hiç ?

  • Merhaba site kapanmış elinde oyunu olan verebilir mi?

  • linklere ulaşamazmıyız

  • Hugo: Bukkazoom! çocukluk oyunlarımdan biriydi, ilk olarak komşuda görmüş sonra bir şekilde edinip günlerce başından kalkamamıştım.

  • Ses dosyalarını ve menü çeviri dosyasını buldum. 64bit versiyonlu bir kopyaya uyarladım.

    Hugo Vahşi Ada 1 artık türkçe ses dosyalarına sahip bir şekilde oynayabilirsiniz.


    Arşiv Link :

    ınternet archive
    Hugo Vahşi Ada 1 Türkçe : SamielTR : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
    https://archive.org/details/hugo-vahsi-ada-1-turkce

    Direkt indirmek için : https://ia904706.us.archive.org/19/items/hugo-vahsi-ada-1-turkce/Hugo%20Vah%C5%9Fi%20Ada%201%20T%C3%BCrk%C3%A7e.zip


    zip dosyasını çıkarın.

    İçerisinde bulunan Jungle.exe dosyasına sağ tıklayarak uyumluluk windows xp olarak ayarlayın

    aşağıda yer alan bu programı yönetici olarak çalıştırın seçeneğini seçip uygulayın.

    Jungle.exe çift tıklayarak açıp türkçe oynayabilirsiniz.





  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, geçenlerde yaşadığım bir talihsizlik sonucu sitenizden edindiğim oyunları tuttuğum disk silindi, mümkünse içerikleri tekrar paylaşabilirmisiniz?


    ---------


    Bu arada, bizim insanımız meyve veren ağacı taşlamayı sever hocam, aldırış etmeyiniz, siteniz çok başarılıydı, ara ara girip takip ediyordum. Kapanmasına üzüldüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Mart 2023; 19:38:55 >
  • Merhabalar arkadaşlar, tüm Hugo oyunlarının yer aldığı yeni bir siteyi tamamlamak üzereyim. Sorun çıkmazsa Nisan ayının ilk yarısında site aktif olacak. Bu site eskisinden daha detaylı olarak tasarlandı (ekran görüntüleri, ek açıklamalar, her oyun için özel soru-cevaplar). Aynı zamanda barındığı yer dolayısıyla daha erişilebilir ve hızlı çalışan bir site oldu. Site açıldığında buradan tekrar bildireceğim.  

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.