Şimdi Ara

Huawei Y7 2018 Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu asla bir karalama konusu değildir amacım parasını ödediğim üründen gerekli hizmeti alamıyor olmamdır.

    Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Bundan 1 sene kadar önce Huawei Mate 10 Lite kullanıyordum o kadar memnumdum ki gerçekten tasarım sarj parmak izi kamera hiçbir sorunu vardı diyemiyorum. Neyse sonra telefonumu kaybettim ben uzun hikaye sonrasında gittim elimde ki bütçe ile tekrar aynı markayı almaya karar verdim çünkü memnun kalmıştım y7 2018 satın aldım. İçerisinde 2018 yazıyor dikkat edelim. Telefonumu aldım kurdum bir güncelleme paketi gelmiş 84MBlık onu kurdum kullanmaya başladım kurulumu felan yaptım sonrasında mağazaya girdim Whatsapp, İnstagram, İşcep, Ziraat mobil uygulamalarını indirdim temel bir kullancıyım öyle ağır programlar ile işim olmaz standart bir telefonun yapması gereken temel şeyler. Herneyse koydum sarja oldu felan dolsun dedim elime aldım parmak izi ile açtım hop dondu telefon. Neyse kitledim tekrar açtım donmadı tekrar açtım gene dondu. Neyse instagramı acayım dedim 6 saniye sürüyor açılışı ilk seferde ikinci seferde 4 saniye sürüyor. Whatsapp da birşey yazacağım klavye donuyor huawei swift klavyeyi tercih ediyor herhalde dedim ağır geliyor gittim Google klavyeyi indirdim sorun biraz düzeldi gene donuyor ama yani. Whatsappdan birisi bişey yazıyor uygulamada 1 2 diye bişey yazmıyor zaten yeşil bir ibare oluşuyor whatsapp giriyorum ilk 1.5 saniye sanki kimse birşey yazmamış 1.5 saniye sonra hop geliyor hepsi Whatsapp bu ya bu telefonda 2GB ram var arkadaşlar ki olay ram de değil yani. Whatsappdan fotoğraf göndereceğim kameraya bir bastım müebbet yedim 5 saniye sürdü açılışı. Whatsappın konuşma içerisinde ki kamera açılış süresi 3 saniye sürüyor. Basit 2 sayfalık bir menü var sağdan sola soldan sağa geçiyoruz orada bile telefon donuyor bakın yavaş çalışıyor demiyorum telefon donuyor.

    İnternette bir çok kişi benim gibi mağdur bu telefonda bir sıkıntı var çünkü telefon yavaş çalışsa anlarım hadi derim ne kadar ekmek o kadar köfte ama bu telefon donuyor menü geçişlerinde bile donan bir telefonun bütün sıkıntısını RAM e bağlamak neyi nesidir ? Bu telefona 3GB ram koyun gene donacak bu telefon olay ram ile alakalı değil. Ya ben oyun moyun oynayan bir adam değilim basit bir kullanıcıyım daha beni tatmin edemeyen bir telefon sizi nasıl tatmin edebilir arkadalar ? Oyun oynayan video çeken sürekli felan yok yani mümkün değil. Bu telefonda ya yazılımsal yada donanımsal GENEL bir sorun var. Hayır madem bunu ürettiniz ula bu telefonu kimse test etmedi mi ? Sizin nasıl bir test ekibiniz var.


    Bu şartlar altında nasıl bunu piyasaya sürdünüz hakketen merak ediyorum. Yani bu telefondan memnun olan yok neredeyse. Donmak nedir ya telefon pata küte donuyor 3 kere formatladım cihazı yok abi gene aynı format felan bu cagrı merkezin söylediği bir yöntem ama işe yaramıyor ki ne formatı abi formatla felan düzelecek birşey değil bu. Bir telefon menü geçişinde bile donuyorsa bana kimse RAM dan felan bahsetmesin arkadaş çoklu görevlerde 2GB ram bu kadar olur derim hakda veririm abi menüde kendi kamerasında donması neyin nesidir ? Bazı arkadaşlar servise felan vermiş servis formalatıp geri vermiş telefonu milleti enayi yerine koyuyorlar galiba bunlar. Bu konuda toplanalım ve hakkımızı arayalım arkadaşlar.

    Şikayetvar.com üzeriden Huawei Y7 2018 kullanıcılarının şikayetleri tek bir ortak nokta var oda donma şikayeti :


    quote:

    Huawei Y7 2018 Kasma Donma İade Talebi!
    1. 3 gün önce Huawei Y7 2018 aldım ilk açtığımdan beri hep kasıyor çok kötü bir telefon benim telefonda çok işlerim oluyor ve bu telefonla göremiyorum iade talebi istiyorum acil bir çözüm bulunsun bu duruma lütfen ilgilenin hafızası da çok yetersiz kamerası kötü lütfen ilgilenin.

    Huawei Y7 2018 Problemi!
    2. Öncelikle merhaba;
    1 hafta önce Teknosa dan Huawei y7 2018 marka telefon satın aldım aldığım günden beri telefon donuyor kasıyor uygulama arası geçişler kötü şarj dayanmıyor. Kamera açıyorsun bekliyorsun telefonla konuşuyorum kapatıyorum başka birini kendi kendine arıyor. Yine kendi kendine kapanıyor. Yeniden başlatıyor bu nasıl bir telefondur arkadaş .Kötü desem yeridir 2018'deyiz en kötü firmalar bile çok kaliteli telefonlar çıkarırken Huawei gibi bir markaya bu telefon yakışmadı derhal benimle iletişime geçin telefonu iade etmek istiyorum.

    Huawei Y7 Donuyor!
    3. Huawei y7 2018 aldım 1 ay oldu donuyor çok ağır bir çare bulun. Verilen paraya yazık günah nedir bu böyle? resim çekeceksin kamera açılmıyor, kilidi açacaksın açılmıyor. Çok ağır şu mesajı yazana kadar kırk takla attım. Bu telefonun iadesi varsa mutlaka iade edeceğim. Garantiye götüreceğim 15 gün telefonsuz olmuyor.

    4. Huawei Sorumsuz Servis
    Yaklaşık 5 ay önce Huawei Y7 marka telefon aldım aldığım yer çok abartıyla anlattı ve bende aldım aldığım gün telefonun donduğunu fark ettim ve aldığım yere bildirdim bir şey yapamayacaklarını söylediler Tüketici Hakem Heyeti'ne yönlendirdiler ve telefonu bilir kişiye 1 hafta bıraktım telefonda hiçbir şey olmadığını söylediler eminim yüzüne bile bakmadılar telefonun onunda gerçekten 1 gün kullansaydı telefonu nasıl donduğunu ve hiçbir işlem yapılmadığını fark edecekti.

    5. Huawei Y7 2018 Telefon Kasıyor!
    Huawei y7 2018 telefon aldım ve sürekli donuyor. Telefonu doğru düzgün kullanamıyorum. Fotoğraf çekmeye giriyorum donup kasmasından fotoğraf çekemiyorum. Arka planı silince müzikte otomatik kapanıyor. Eski telefonum kasıyor eskide diye değiştirdim o bile bundan az kasıyordu. O kadar para verdik hiçbir işe yaramıyor paramı geri istiyorum ya da gelen güncelleme ile bu sorunu düzeltin...

    6. Huawei Donma Sorunu!
    1 hafta önce Huawei y7 2018 telefon aldım almaz olaydım. Telefonu resmen kullanamıyorum. Telefon sadece donuyor başka bir şey yapmıyor. Lütfen bu Konya acilen çözüm bulun veya telefonu geri alın paramızı çöpe attık resmen. Huawei'ye hiç yakışmadı bu telefonla ancak insanların parası alınır başka bir şey olmaz.

    7. Huawei Y7 Donma Sorunu!
    Telefonum Y7 daha 1 aylık ama çok kasıyor. Bu nasıl iş arkadaş 2 lira para saydık bir de hangi uygulamaya girsem tel donuyor ve çok yavaş. Çözüm ya da iade istiyorum. Lütfen ilgilenirseniz çok memnun olurum. En yakın zamanda cevap bekliyorum.

    8. Huawei Y7 2018 Donuyor Ve Ücret İadesi Alamıyorum!
    30/10/2018 tarihinde Huawei y7 2018 aldım. Cihaz inanılmaz yavaş ve devamlı donuyor. Hepsiburada.com üzerinden satın aldığım yere para iadesi istiyorum diyerek iade olarak gönderdim. Cümlenin devamında belirttiğim şekilde bir cevap geldi. '' Huawei Y7 2018 London 16 GB (Huawei Türkiye Garantili) - 16 GB Siyah isimli ürün ambalajının açılmış olması sebebiyle iade koşullarına uygun bulunmamıştır. ''. Satıcı firmaya lafım bir telefonun donduğunu ve yavaş olduğunu anlamak için ambalajının açılması gerekmiyor mu?

    9. Huawei Donma Ve Kasma Y7 Sorunu!
    Bende yaklaşık 4 ay önce Y7 aldım fakat ilk günden beri telefon çok donuyor ve kasıyor. Hele ki internet açıkken kamerayı açmak bazen imkansız oluyor beklentilerimi karşılamadı.


    10. Huawei Y7 Cihazda Aşırı Donma ve Kasma!
    2 hafta önce fatura üzerine aldığım Huawei Y7 cep telefonumda aşırı donma ve kasma var 2 haftada nefret ettim telefondan bu cihazın derhal iadesini talep ediyorum aksi halde gerekli şikayetleri yapacağım bilginize insanları saf yerine koymayın madem sorun var gereğini yapmak size düşer acil cevap bekliyorum.

    11. Huawei Y7 Kasma Ve Donma Sorunu!
    Yaklaşık 1 ay önce Huawei y 7 aldım ama telefonum çok kasıyor ve donuyor. Bunun sorunu nedir halen çözemedim, telefon belleği dolu olsa anlayacağım ama öyle bir sıkıntı da yok. Bu sorunu ortadan nasıl kaldırabiliriz bir öneri bekliyorum öneriniz yoksa da telefonumun iadesini yapmak istiyorum.

    12. Huawei y7 2018 alalı 4 ay oluyor, cihaz çok yavaş çalışıyor donma kasma oluyor. Servisine gönderdim bir sorun yok diye geri gönderdiler. Bu nasıl bir saçmalık sinirimden cihazı yere vurup kırmak istiyorum. Mağduriyetimi gidermenizi istiyorum. Lütfen yepyeni cihaz Huawei yetkilileri şikayetimi iyi değerlendirin. Benim bu cihaz ve bu cihazı kullanan tüm herkeste aynı şikayet var görmüyorsunuz. Mağduriyetimi gidermezseniz yasal yollara başvuracak olmamı belirtmek isterim.

    13. Huawei Y7 2018 Donma , Kasma Ve Konum Sorunu
    Telefonu alalı daha 1 hafta olmadan aşırı donma sorunu var, çok fazla kasıyor. Kamerayı 3 dakikada açıyor. Huawei önermişlerdi ama yanlış bir tercihim olmamıştır inşallah. Instagram storyler donuyor. Konum bulurken 15 dakika önceki olduğum yeri gösteriyor. Çok moral bozucu bir durum bu.

    14. Huawei Y7 Telefonum Donuyor!
    Huawei y7 2018 telefon aldım ama acayip yavaş. Çok sıkıntı yaşıyorum. Telefonu 2 ayda 2 defa servise götürdüm. Telefonun kaskosu olduğu halde değişim talebinde bulundum yine değişmemiş. Lütfen bir çare bulun zaten servisten uzak yer de oturuyorum aldığım yere versem servis için en az 20 gün lütfen bir bu yorumu okuyup bana yardımcı olun.

    15. Huawei Y7 Telefonda Donma!
    Turkcell bayisinden aldığım övdükleri fakat hiç iyi bir şeye benzemeyen telefon donma kasma kapanma her şey bu telefonda tam 10 gün oldu alalı ama isyan ettirdi beni şimdi de garantiye yollayın deniliyor 1 ay sürer mağduriyetim ne olacak gerçekten iade istiyorum bu telefon toplansın.

    16. Huawei Y7'de Sorunlar Bitmiyor!
    Telefonu alalı bir ay oldu aşırı kasma, donma oluyor, hiç memnun kalmadım. Çok pişman oldum aldığıma. Huawei belkide en kötü telefonu bu sanırım. İmkanım olsa geri iade edip başka telefon alırım. Bir programdan başka programa giriyor. Bir daha telefon alırken yorumları dikkate alarak alacağım.

    17. Huawei Y7 Sorunlu!
    Bir ay önce Huawei y7 telefon aldım. Aldığım günden bu yana donma, kasma sorunu ile karşılaşıyorum. Kamera 5 dakikada açılıyor her gün 1 kaç defa kapatıp açmak zorunda kalıyorum inanılmaz yavaş bir telefon. Fabrikasyon bir sorun olduğunu düşünüyorum. İadesini ya da üst modeli ile değişimini talep ediyorum.

    18. Huawei Kasma Ve Donma Problemi!
    Yaklaşık 3 ay önce aynı anda 2 adet Huawei Y7 telefon aldım. Bir tanesi zaman zaman bir tanesi ise sürekli kasıyor, nazende donup kalıyor. Bu telefonları aldığıma pişman olmak üzereyim. Bakalım ilgili arkadaşlar nasıl çözüm üretecek. Reklam yaparken her şey süper, ama gerçek tam tersi. Olan vatandaşa.

    19. Huawei Şarj Çabuk Bitiyor
    1.5 ay önce Huawei y7 2018 aldım. Telefonu çok beğendim ama telefon sebepsiz yere dönüyor ve şarjı %100 iken 5 dakika sonra %90 oluyor. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Telefon çok kaliteli ama şarjın çabuk bitmesi ve telefonun donması can sıkıcı bir olay. Lütfen bu sorunu bir an önce çözünüz.

    20. Huawei Cihazımın İadesini İstiyorum!
    01.10.2018 tarihinde Vodafone bayiinden Huawei Y7 telefonu aldım. Telefon çok kasıyor ve telefonu ilk açtığımda kurulumunu yaptığımda tanımadığım numaralarla karşılaştım. Bu durumun düzeltilmemesi dahilinde bütün yasal haklarımı kullanıp telefonun da iadesini isteyeceğim. Umarım en kısa zamanda geri dönüş yaparsınız.

    21. Huawei Y7 Sadece Telefonu Büyük Yapmışlar Gerisi Kötü
    Ben böyle vasat bir telefon görmedim. Sadece telefonu büyük yapmışlar gerisi kötü. Yazık verdiğim paraya. Ne ayarları oluyor, ne hızı var, istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun işlemcisi kaldırmıyor. Düzeldi yaptık demişler ama yine kötü. Fotoğraf çekmek için bekliyorsunuz, çektiğiniz fotoya bakmak için daha fazla bekliyorsunuz . Uygulama açması güç açtıktan sonra kapatması daha güç çocuk uygulamalarını bile kaldırmıyor.

    22. Huawei Y7 Cihaz Kasıyor!
    Telefonu alalı 2 gün oldu sıfır telefon bu kadar kasa bilir ancak kamera takılıyor çekim tuşuna basıyorsun 5 saniye sonra çekiyor menü giriş çıkışı kötü bir telefon bu kadar hatalı olabilir 1700 TL verdiğim Türk Telekom'dan aldığım cihaz gereği yapılmalı bu telefon böyle kullanılamaz.

    23. Huawei Y7'nin Şarjı Çabuk Bitiyor
    Huawei Y7 aldım. Bir ay bile olmadı, şarjı çabuk bitiyor ve telefon dönüyor. Müzik bile dinleyemiyorum. Şarjı yüzde yüzken bir anda bakıyorum yüzde 90 ölmüş. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Huawei y7 tercih ettim, iyi telefondur diye ama şarj sorunu olduğundan beri pişman oldum aldığıma. Şarj sorununu çözerseniz seviniriz.

    24. Huawei Y7 2018 Aşırı Donma Kasma!
    Huawei Y7 2018 1 hafta önce aldığım telefon donma kasma yapmakta içinde kayıtlı hiçbir şey yok kameraya giriş çıkış yaparken o kadar pişmanım ki arama yaparken ekran uzun süre gelmemesi Huawei müşteri temsilcisini aradığımda ise telefonunuza Hard reset attın geçer dediler olmazsa servise gönderin bu ne ya sıfır telefon alıyoruz.

    25. 2 Hafta Önce Aldığım Huawei Y7 Bir Haftasını Serviste Geçirdi!
    2 hafta önce aldığım telefon ki bir haftasını zaten serviste geçirdi. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Ürün geldi yazılım güncellemesi yapılmış fakat yine aynı durumla karşılaştım donma ve ağır. Gereken neyse yapacağım. Böyle bir firmaya gerçek anlamda yakıştıramadım. Sosyal ağ üzerinden her yerde yaşadığım durumu paylaşacağım.

    26. Huawei Y7 2018 'de Donma Ve Kasma!
    Huawei y7 2018 modelini 2 gün önce aldım, almaz olsaydım. Az bir miktarda değil, 6 ay taksitle Vodafone 'dan 289 TL'ye aldım ama telefon çok kasıyor, kamera çoğu zaman açılmıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi. Arkadaşlar arasında alay konusu oldum lütfen yardımcı olun.

    27. Huawei   Sıfır Y7 Telefonda Donma Sorunu!
    Huawei y7 modeli aldım bin pişman ettiniz, cihaz kameraya bile girmiyor, kasıyor. Bayii ye gittim kimse ilgilenmiyor. Kusurlu cihaz, bir dünya şikayet var. Sıfır telefonu ertesi gün servise gönderdim. Başka model ile değişim istedim bakalım ne cevap gelecek. Değişim olmaz sa Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Sonuna kadar uğraşacağım.

    28. Huawei Y7 2018 Donma, Kasma Menüde Bile Gezemiyorum
    Huawei Y7 2018 Telefonu Turkcell bayiinden 6 ay taksitle aldım. Paketinden çıkardığım anda çok göz alıcı parlaklığının yanında donma kasma problemleri ile başladım. Ertesi gün bayii bana telefonu fabrika ayarlarına çevirmeni söyledi ve yaptım, ancak 2 haftadır kamerayı bile açamıyorum siyah ekranda dönüp kalıyor. Oyun oynayan biri değilim sadece telefonla konuşmak için aldığım cihazın rehberine girerken bile dönüp kalıyor. Huawei'ye mail attım, Turkcell 'i aradım bayiyi aradım iade etmek istiyorum desem de kimse ilgilenmiyor, Huawei dönüş bile yapmıyor. Ben 20 yıldır it sektöründeyim, hayatımda ilk defa bir siteye girip şikayet yazıyorum. Bu kadar olmaz. Memnun değilim ve 1700 TL'ye yakın para ödeyeceğim.

    29. 3-4 gün önce Media Markt’tan kızıma Huawei y7 telefon satın aldım. Uygulamalarda ve kamerada donma oluyor. İade etmek istiyorum. 3-4 günlükken böyle olan bir telefonun borcunu ödemek istemiyorum. Yetkililerin iletişime geçmesini talep ediyorum.

    30. Huawei Y7 2018 Telefonda  Kasma Sorunu!
    Huawei Y7 2018 aldım fakat aşırı donuyor ve telefon kendi kendine kitleniyor. Madem telefon bu kadar kararsız çalışıyor neden piyasaya sürüyorsunuz?

    Piyasada tonlarca stabil çalışan 2 GB RAM'li telefonlar bulunurken bu cihazın bu denli problem çıkarması inanılmaz.

    31. Huawei y7 2018 aldım 30/10/2018 cihaz devamlı donuyor. Şarj 3000 mah amper deniyor. Bir gün dayanmıyor, para iadesi istiyorum böyle bir marka bu kadar kötü bir telefon nasıl yapmış test etmemişler mi hiç memnun değilim. Lütfen yardımcı olun Huawei olarak böyle bir modeli nasıl satıyorsunuz?

    32. Huawei Y7 Kasma Problemi!
    Huawei y7 modelli telefonunuzu aldım ve aldığımdan beri hep bir donma kasma. İki kere servise gönderdim. Sorun yok deyip gönderdiler. Belli ki fabrikasyon hatası olan bir cihaz üretmişsiniz ve bu sadece bende olan bir sorun değil. Tüm Huawei y7 kullanıcıları aynı sorunlardan bahsetmişler. Telefonu geri almanızı ve paramı iade etmenizi bekliyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağımı buradan bildiriyorum.



    Kasım ayının 12 sindeyiz buraya sadece 12 günlük şikayeti koydum. Şunlara bir bakarmısınız arkadaşlar ? Böyle rezalet olabilir mi ? Kronik sorunlu bir telefonu satıyor Huawei derhal bu sorunları çözmesi gerekiyor her ne şekilde olursa olsun. Bir çok insan mağdur bunlar sadece internette olanlar basit bir şekilde gördüklerimiz. Servise başvuran sayısının kaç olduğunu kaç kişinin sorunun farkında olup sesiz kaldığını bilmiyoruz. Bu forum bunun için var. Konuyu yukarı çekelim de bütün mağdur arkadaşlar gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 12 Kasım 2018; 2:1:49 >







  • Bu forum bitmiş.
  • Aynı telefonu bende kullanıyorum bahsettiğin durumların hepsine katılıyorum. Defalarca şikayet oluşturdum hep geçiştiriyorlar, ilk boş vaktimde tüketici haklarına dava açacağım.
  • huawei orta sınıf ve orta alt sınıfta gösterdiği başarı
    ve yüksek satışlardan sonra
    giriş seviyesine de el attı
    ancak sonuç ortada
    telefon alırken her şeyden önce
    işlemci nanometrik büyüklüğüne bakın
    diğer özellikler para ve zevkinize kalmış

    günümüzde 16-14 nanometreden büyük işlemcili
    telefon alınmaz
    özelikle android işletim sistemli ise
    isterse bedava versinler yine alınmaz

    pil verimi, akıcı arayüz, işlem gücü için
    ram büyüklüğüne aldanmayın

    bahse konu telefon 28 nanometrik islemcili
    neredeyse 4-5 yıl geride belkide
    hali ile bu şekilde çalışması normal
    imkan varsa hemen kurtulun 200- 300 lira fark verip
    en az 16 nanometrik işlemcili telefona geçin

    yoksa
    telefonu hızlandırmaya bakın
    geliştirici seçeneklerini açıp arka plan işlem sınırını teke düşürün
    gpu oluşturmayı zorlayı açın
    tüm uygulamaları ekran kapanınca kapatılsın şeklinde ayarlayın
    başlat seçeneğinden açılışta tamamını durdurun
    kullanmadığınız ne kadar uygulama varsa kaldırın
    kaldırılamayanları zorla durdurun
    hafızanın üçte birinin boş kalmasına özen gösterin
    bazı uygulamaların lite versiyonlarını kurun vs. vs.
    gibi şeyler
    daha fazla seçenek için nette araştırma yapın

    belki fark yaratır

    umarım huawei şikayetleri dikkate alır
    bu telefon için özel optimizasyonlu yama yayınlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 13 Kasım 2018; 20:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim. Tabi geçen bu süre zarfında mevcut siteye de yeni şikayetler eklenmeye devam ediyor özellikle donma ve kasma ortak noktaları bu şikayetlerin. 2018 yılında insanların teknoloji bilgi sahibi olmalarına gerek yok telefon satın alırken bir çok makale okumalarınada gerek yok çünkü kullanııcların çoğu standart bir kullanıcı telefon açmak fotoğraf çekmek ve yazışmak gibi basit talepleri var bu telefondan ve bu telefon bunlarda dahi stabil çalışmıyor. Özel bir program uygulama indirse bu kullanııclar ve stabil çalışmasa firmanın "ne kadar ekmek o kadar köfte" deme şansı var tabiki fakat temel görevlerini dahi yerine getiremiyor. Fakat bir telefon satın alırken 2018 yılında ve yeni çıkmış bir telefon diyor insan kendi kendine benimde öyle oyunla felan işim olmaz zaten neden yapamasın ki deyip satın alıyor telefonu aslında tüketicininde mantığı budur. Demek ki daha çok araştırmak gerekiyormuş. Bu konu hakkında Huawei yurtdışı temsilcilerine bir çok geliştirme uygulayıcısına e mail gönderdim.

    Şimdi yeni eklenen şikayetleri yazıyorum;

    quote:

    Huawei Telefon Ücret İadesi

    Huawei marka Y7 model cihaz aldım, fakat 3 ayda donma kasma meydana geldi. Servise gönderdim ve ücret iadesi talep ettim. İlk aylık sürem dolmadığı için ücret iadesi talebim kabul edildi, fakat bugün beni aradılar fatura tutarımdan 160 TL eksik ücret ödeyeceklerini belirttiler. Bu durumdan aşırı şikayetçiyim. İlgilenen servis FixSmart 0850 811 66 00 gerekirse hakkımı tüketici hakem heyetinden arayacağım kesinlikle fatura tutarımın iadesini talep ediyorum. Bütün sosyal medya aracılığı ile de hakkımı arayacağım.Huawei marka Y7 model cihaz aldım, fakat 3 ayda donma kasma meydana geldi. Servise gönderdim ve ücret iadesi talep ettim. İlk aylık sürem dolmadığı için ücret iadesi talebim kabul edildi, fakat bugün beni aradılar fatura tutarımdan 160 TL eksik ücret ödeyeceklerini belirttiler. Bu durumdan aşırı şikayetçiyim. İlgilenen servis FixSmart 0850 811 66 00 gerekirse hakkımı tüketici hakem heyetinden arayacağım kesinlikle fatura tutarımın iadesini talep ediyorum. Bütün sosyal medya aracılığı ile de hakkımı arayacağım.

    Huawei Telefon Çok Yavaş ve Kasıyor!

    Turkcell 'den telefon aldım 2 adet Huawei Y7 aldığıma çok pişmanım. Bu nedir? Telefon çok yavaş, çok kasıyor. Yakışmadı sizin gibi bir firmaya. Gerekli mercilere başvurmada bulunacağım. Sinir küpü oldum, resmen telefonla kavga ediyorum. Psikolojim bozuldu sayenizde.

    Huawei Y7 Kasma Sorunu

    Turkcell bayisine Huawei Y7 2018 model eşime ve kendime aldık aldığımız günden beri telefonlar kasma yapıyor. Doğru düzgün arama bile yapamıyoruz. Kameraya geçiş yapılmıyor. Açılan sayfalar kapanmıyor. Bu nasıl bir şey aldığımıza pişman olduk. Buna bir çözüm bulun ya da geri iade alınsın.

    Huawei Y7 Kasıyor!

    5.11.2018 tarihinde Turkcell bayisinden Huawei Y7 model cep telefonu aldım.
    Telefon da ciddi kasma sorunu var. Kasmalar 30 saniyeye kadar sürüyor.
    Arama yapmak bir fonksiyondan bir fonksiyona geçmek o kadar uzun sürüyor ki hata bildirimi çıkıyor. Fotoğraf çekme fonksiyonu dahi fotoğraf çekmeyecek şekilde kasıyor. Video çekmek imkansız. App'leri açmak büyük sıkıntı.
    Instagram gibi resim yüklü App'ler hiç açılmıyor. Sorunun ivedi giderilmesi veya ürünün iadesini talep ediyorum.

    Huawei Y7 2018 Donma Ve Yavaşlık Sorunu!

    Yaklaşık 1 ay önce aldığım Huawei Y7 2018 telefonum sürekli donuyor. Aldığım günden beri aşırı yavaş. Bir uygulama veya arama motoru yaklaşık 3 dakikada açılıyor. Sürekli telefonu kilitleyip açmak zorunda kalıyorum çünkü aşırı donuyor. İade talep ediyorum.

    Huawei Y7 2018 Donma Sorunu!

    Y7 2018 satın alalı 2-3 ay bir süre oldu telefon sürekli donuyor özellikle kamerada fotoğraf çekmemiz imkansız hale geliyor. Bazen o kadar acil bir zamanda telefon lazım oluyor ki arayüz açılana kadar dakikalar geçiyor.

    Şu ana kadar gelen bütün güncellemeleri yaptım daha önce de şikayet oluşturdum reset atmam söylendi attım hiçbir değişme yok biraz araştırdığım zaman sadece mağdur ben değilim bu telefonun bütün kullanıcıları mağdur iade talep ediyorum aksi halde Tüketici Hakları mahkemesinde gerekli işlemleri başlatacağım. Huawei gibi böyle büyük bir firmanın bu fiyaskoyu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Huawei Y7 Çok Donuyor!

    Huawei y7 aldım fakat çok donuyor, çok kasıyor bunun yarı fiyatına aldığım G** 4.5 G Android One bundan daha seriydi hiç yakışmadı, önceden herkese tavsiye ederim çok güzel bir marka kullanın diye iki arkadaş beraber aldık, ikisinde de aynı sorun şimdi hiç kimseye tavsiye etmiyorum hiç de memnun değilim yazık verdiğim paraya!

    Huawei Y7 2018 Sorunları!

    1 ay kullandım donma, kasma, kamerada flash çekimli ya da ön kamera da görüntü bozukluluğu ve daha fazlası. 1 aylık cihaz nasıl olur garantiye gider aklım almıyor. Arızalı ürünü paketleyip göndermişler şimdi sözleşmeyi okudunuz mu diye soruyorlar tamam gönderin e-maile diyorum yok ev ya da faksa gönderebiliriz diyorlar 15. Yüzyılda yaşıyoruz sanki ev adresine 7 günde ulaşıyormuş.

    Teknosa İade Talebi!

    Teknosa'dan Huawei y7 alalı bir hafta oldu, donma kasma ekran 20 saniye kadar dokunmak çalışmama ve bu kadar günde markanın ürünü böyle olmamalıydı, pişmanlığım çok, iadesini istiyorum, gerekenin yapılmasını istiyorum, en basit programlara bire dokunduktan sonra bekliyorum açılmasını sonra.


    Evet arkadaşlar bunlarda son 2 3 gün içerisinde mevcut siteye eklenen şikayetler. Bu forumda zannediyorum ki hukukcu arkadaşlar vardı onların bize faydasının dokunacağını umuyorum ne yapabiliriz bunca insan şikayet ediyor. Zannediyorum daha stabil olan android 9 un gelmesi ve cihaza uygun bir performans paketinin getirilmesi gerekiyor ben şuan baktığım zaman 900MB belleğimin boşta olduğunu görüyorum mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 16 Kasım 2018; 0:22:11 >




  • Evet arkadaşlar süreç devam ediyor konuyu güncelleme gereği duyuyorum. Kullanıcılardan yeni şikayetler geliyor. Huawei hala bir çözüm bulabilmiş değil insanlar bekliyor ve telefonlarını kullanamıyorlar.

    quote:

    1. Huawei Telefonu İade Etmek İstiyorum!
    Huawei y7 2018 telefonu 3 aydır kullanıyorum. Aldığım günden beri donma ve kasma yapıyor. Sıkıldım artık iade etmek istiyorum. Yoksa mahkemeye şikayet edeceğim. Tüketici Hakları'na aykırı davranılıyor.

    Huawei şirketi kapatmaya kadar gücüm var. Gerekenleri yapacağım birkaç güne iade talebim gerçekleşmezse.

    2. Huawei Y7 2018 C-Donuyor!
    Aldığımız ilk günden itibaren donan bir telefon kendi arayüzünde donuyoruz, video izlerken gelen aramalara cevap veremiyoruz ve neredeyse bütün uygulamalarda donma var hard reset önerdiler ama görüyorum ki herkes aynı sorundan yakınıyor, iade talep ediyorum.

    3. Huawei Y7 2018 Çok Donuyor Bir Çözüm Bulun Artık!
    Yeni 9 gündür Huawei y7 2018 aldım çok donuyor ne yapacağımı bilmiyorum hemen bir çözüm istiyorum lütfen yardımcı olun bize de yazık. WhatsApp girdiğim zaman 10 saniye donuyor bir şey yazacağım yazamıyorum. Oyun falan hiçbir şey yok. Sadece Instagram ve WhatsApp var başka bir şeyde yok 8 GB boş alan var ve çok donuyor ve kasıyor.



    Yeni bir güncelleme yok servisin sunduğu yeni bir çözüm yok.




  • Yeni şikayetler gelmeye devam ediyor bende konuyu güncelliyorum bu sorunu yaşayan kullanıcılar yorum yazsın lütfen.

    quote:

    1. Huawei Y7 Donma Takılma Problemi!
    Huawei Y7 model bir telefon aldım ancak çok ciddi bir donma problemi yaşıyorum. Telefon ile çok sıradan ve gündelik işlemler yapmama rağmen inanılmaz düşük bir performans, donma, takılma söz konusu. Araştırma yaptığımda aynı şikayet üzerine çok sayıda bildirim bulunduğunu gördüm, Huawei Türkiye bu mağduriyeti gidermek ve marka değerini muhafaza etmek durumundadır. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

    2. Huawei Y7 2018 'de Donma Sorunu!
    Bir hafta önce Vodafone'dan aldığım Huawei y7 2018 telefonum her yerde donma, kasma sorunu yasıyorum. Tuşlara basınca ekrana yazılar geç geliyor, uygulamalar geç açılıyor. Aldığıma bin pişmanım. Telefonun geri iadesini talep ediyorum, geri iadesi yapılmadığı takdirde insan kaynakları mahkemesine başvuracağım.

    3. Huawei Y7 Kasıyor!
    3 ay önce Huawei Y7 2018 aldım, aldığım günden beri çok kötü kasıyor, donuyor, menülere giremiyorum, bayağı zaman alıyor açılması aldığım mağazaya götürdüm, format attılar olmadı, servise gönderdim, hiçbir şey yapılmadan tekrar geldi. Arayıp sorduğumda bana cihazın bir sorunu olmadığını söylüyorlar.

    4. Huawei Y7 Telefon Donuyor Ve Takılıyor!
    Teknosa'dan yaklaşık 1 ay önce 1300 TL’ye aldığımız Huawei Y7 cep telefonu sürekli donuyor. Fabrika ayarlarına döndük fotoğrafları videoları her şeyi temizledik ama yine de sorun devam ediyor. Aramaları açamıyorum kamera donuyor. Sorunun çözülmesini istiyorum.





    Huawei Türkiye den hala tabiri caizse tık yok. Mevcut site üzerinden otomatik mesaj veriliyor insanlara benim de bu şikayeti yazdığım zaman ki aldığım cevap gibi otomatik bir cevap veriliyor sistem tarafından ama hiçbir kullanıcı aranmıyor.

    Daha bir ay dolmamışken daha 19 gün olmuşken mevcut site üzerinde 46 tane şikayet oluştu. Her gün bu telefonu satın alan insanlar mağdur oluyorlar. Diğer site ve youtube üzerinde ki şikayetleri eklemiyorum eklersem 100 ü geçeçek herhalde hep söylediğim gibi hepsinin ortak noktası donma sorunu.

    Mevcut cihazın geliştirici modunu açtığınız zaman 1GB belleğin boşta olduğunu görüyorsunuz. Buda sorunun bellek(ram) kaynaklı olmadığını gösteriyor. Şuan telefonumda son yayınlanmış yama var C432 diye ama hala kanı gibi çalışıyor telefon hala stabil değil Whatsappdan ana ekrana dönerken klavye ekranda kalıp 3 saniye sonra geri dönüyor. Hem Google Gboard klavye hemde swift klavyede durum böyle.

    Telefonun sistemi ağır çalışıyor bir arama geldiği zaman dahi ekran yanıp söndükten 2 saniye sonra ses gelmeye başlıyor cevapla tuşuna bastığınız aman ise 1 saniye sonra ekran kendine gelip konuşmaya başlıyorsunuz.

    Daha insanları ne kadar mağdur edecekler ne kadar sessiz kalacaklar bilemiyoruz. Bekleyin bir paket çıkacak veya çözümü şudur şudur diyende olmadı bu telefon kullanıcılarını firma kendi başlarına bıraktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 19 Kasım 2018; 1:25:3 >




  • quote:

    1. Huawei Y7 Yavaşlık Sorunu!
    Huawei y7 telefon aldım. Kaç kez servise gitti. İnanılmaz yavaş. Para ziyanı resmen. Çözüm önerileri de yok. Marka olarak da model olarak da kötü. Telefonda hiçbir şey yapılamıyor. Sürekli dönüyor. Geç yanıt veriyor.

    2. Huawei Y7 Kasma Ve Yavaşlık!
    Yaklaşık 2 ay önce y7 aldım. fakat aldığım günden beri telde bir yavaşlık ve kasma var. bazen bir programa girişi 2 dakikayı buluyor. bazende hiç bağlanamadan program yanıt vermiyor diyerek çıkışı yapıyor en az iki defa güncelleme geldi ama bir türlü düzelmiyor. sorunumun çözümünü istiyorum. Yoksa şikayet edeceğim.

    3. Huawei Y7 Donma Problemi!
    6. ayda aldığım telefon aldığım günden beri donma ve kasma yapıyor arama yapıldığında ses var ama ekranda kimin aradığını görmek için bir 15 saniye geçiyor o arada zaten telefon kapanıyor kamerayla fotoğraf çekerken de aynı sorun. Hele bir de arka kameradan ön kameraya geçmeye kalktığınızda neredeyse imkansız. 2 kez iade isteyerek garantiye gönderdim sadece format atılarak tarafıma iletildi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

    4. Huawei Y7 2018 'de Donma Kasma!
    2gün önce aldığım Huawei y7 2018 cep telefonunda kamere ya da vs... Uygulamalarda kasma donma ya da uygulama açılmıyor. Mesaj bildirimlerinde gelen bildirim melodisinde bile takılma yaşanıyor. Ürünümün iadesini ya da sorunun en kısa zamanda güncelleme ile çözülmesini istiyorum. (cihaz en son sürümde uygulamalar vs. Her şeyde)

    5. Huawei Y7 2018 Kasma ve Donma Sorunu!
    Herkesin şikayet ettiği gibi kasma ve donma sorunu çözülmüyor lütfen yardımcı olun, inanın yeni bir cihaz alacak durumum yok telefonu elime almak istemiyorum, kamera donuyor. Buraya yazıyorum ama bir sonuç alabilir miyim onu da bilmiyorum. Lütfen sattığınız cihazın arkasında durun.




    Şikayetler devam ediyor. Her gün 3 4 tane şikayet geliyor. Huawei Türkiyeden hala ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 19 Kasım 2018; 18:49:39 >




  • Merhaba arkadaşlar şikayetler devam ediyor:

    quote:

    1. Huawei Y7 Telefondan Memnun Kalmadım!
    Bundan 14 gün önce Huawei Y7 telefon aldım hattımın üstüne 1700 TL ödeme yaptım. Hiç ama hiç memnun değilim ve Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Telefon sürekli donuyor, hiçbir işlem yapamıyorum. Sürekli bir donma sürekli bir donma. Sıfırladım yine aynı hiçbir değişiklik yok yok.

    2. Huawei Y7 Çok Yavaş!bir sıkıntı meydana gelmiş merak ediyorum. Çok üzgünüm, hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu konu ile ilgili gerekli birimlerin desteğini rica ediyorum.
    1 ay önce Huawei Y7 aldım çok yavaş ve donuyor sürekli kasıyor, hiç memnun değilim. Son zamanlarda en çok tercih edilen telefon markasında neden böyle

    3. Huawei Telefondan Hiç Memnun Değilim!
    3 ay önce Huawei y7 aldım. Aldığım günden beri kasıyor beddua ediyorum bu telefonu yapana satana. Hayatımda ilk defa bir telefondan soğudum yazıklar olsun size acil çözüm istiyorum. Telefonu kıracağım aldığım yerde herkesin gözü önünde bunu satarken o kadar güzel konuşuyorsunuz sıkıntı olduğunda da bir çözüm bulun bana.

    4. Huawei Y7 2018 Doğru Düzgün Çalışmıyor!
    Huawei y7 2018 telefonuna sahibim aldığım ilk haftadan beri çok fazla donma ve kasma var. Telefon kendi kendine kapanıyor, aramaları göstermiyor, telefon kapanınca birinin aradığını görebiliyorum, telefonu artık kullanamıyorum. İade talep ediyorum, daha telefonu alalı bir ay oldu.



    Harikasın Huawei.




  • Ne o ? Sorunun çözüldüğünü mü sandınız değerli dostlar ? Huawei kullanıcılarının sorunu çözdü mü sandınız ? Çözemedi.

    Yeni eklenen şikayetleri ekleyelim.


    quote:

    1. Huawei Donuyor!
    Bu aralar çok donuyor İnternetten arama yapınca sekmeleri açamıyorum. Geri gelmeye çalışıyorum çift ekranı açıp donuyor. O yüzden kapatıp yeniden açtım başlarda yine işe yaramadı daha sonra düzeldi ama donma problemi var ve daha 1 yıl bile dolmadı alalı. Ne yapmam gerekir?

    2. Huawei Y7 Hatalı Telefon Satışı!
    3 ay önce almış Huawei Y7 model telefonum aldığım günden beri donma ve kasma sorunu var. Bu sorunun giderilmesi için aldığım firma tarafından iki defa servise gönderildi fakat hiçbir şekilde bir çözüme kavuşmadı. Bu telefonu internetten araştırdığımda yüzde 80'inde aynı sorunların olduğunu gördüm. Merak ettiğim şey ise böylesine bir hatalı ürün neden piyasadan toplanmamıştır. Bize bu telefon kaliteli ve servisi çok güçlü diye satılmıştı. Alakası bile yokmuş.

    Bana herhangi bir telefon numarası verip yardımcı olalım demeyin çünkü defalarca aradım fakat hiçbir şekilde bir sonuca ulaşamadım. İnsanların alın teri ile kazandıkları paralar bu kadar ucuz değil kusura bakmayın. Bu saatten sonra hakkımı yetkili mahkemelerde arayacağım. Buraya yazmamın sebebi ise bir telefon alacak arkadaşların bu yazıyı okuyup benim gibi mağdur olmasını engellemektir. Aşağıda eklediğim video ise telefonumun servisten geldikten sonra çekilmiştir...

    Video linki için:https://www.sikayetvar.com/huawei/huawei-y7-hatali-telefon-satisi

    3. Huawei Y7 2018 Kasma Ve Donma!
    Huawei Y7 2018 model telefon daha alalı bir hafta olmadan kasmaya donmaya başladı. Ben hayatımda hiçbir telefonda bu kadar kasma, donma görmedim. Bir de yeni sıfır telefon olmasına rağmen. Reklamlarına, tavsiyelere inanarak aldık. Aldığımıza resmen pişman olduk.


    Huawei Y7 2018 ile alakalı sadece donma,takılma ve yavaş çalışma şikayetlerini içeren şikayetleri yazıyorum arkadaşlar. Değişik konularda da var tabiki. Fakat bunlar istinası durumlar olabilir her firma ve markada olduğu gibi o yüzden normal karşılayabiliyoruz.

    Bir telefon satın almadan önce internette 15 dakika araştırma yaparak gerçekten çok fayda sağlayabilirsiniz. Bu konuyuda bu yüzden güncel tutuyorum ve güncelliyorum.

    İşin en acıklı kısmı ise insanların bir cihaz hakkında bu kadar şikayeti olmasına rağmen servise giden telefonların sıfırlanıp geri müşterilere teslim edilmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 24 Kasım 2018; 19:22:20 >




  • Tekrar merhaba arkadaşlar.

    Şikayetler gelmeye devam ediyor huawei türkiye bu telefonun kullanıcılarına bir çözüm sunmuyor sattığı malın arkasında durmuyor hiçbir maduriyet giderici çalışma yok. Ne çağrı merkezinin nede servisin birşey yaptığı var. Telefonunu servise veren kullanıcılar sadece zamanlarını geçiriyorlar ve telefonlarını sıfırlanmış olarak geri alıyorlar. Çağrı merkezini arayan insanlara söylenen klasik cümle hard reset attınız mı ?

    Attık abi attık merak etme kaç kere attık hemde hard reseti.

    Yeni yazılan şikayetleri ekliyorum;

    quote:

    1. Huawei Y7 Skandalı!
    Daha telefonu alalı 3. gün olmasına rağmen çıldırmak üzereyim. İlk günden bu yana kasma, donma, dakikalarca bekletme. Menüler arasında geçiş yapmak ne mümkün... Bir uygulamaya bastığında açılması için otobüsten daha uzun bekliyorsun. Mesaj yazmak bile mucize. İki kelimeyi on dakikada ekrana yansıtıyor. Müşteri hizmetlerine yazdım bana hard reset önerisi sundular. Sonuç tabii ki değişmedi. Bu kadar sinir bozucu bir telefon olamaz. Bundan önceki cihazım da Huawei'ydi. Ona güvenerek bunu aldım. Almaz olaydım. Ailen 1.400 TL olan ücretimin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde basın mensubu olarak bu durumu haber dahi yapacağım. Ne gerekiyorsa sonuna kadar da mücadele edeceğim.

    2. Huawei Y7 Donma Ve Kasma Problemi Yaşıyorum!
    Huawei y7 donma ve kasma problemi yaşıyorum. Cihazı alalı daha 2 ay olmadı sürekli dönüyor kullanımı aşırı derecede zorluyor. Telefon hoş güzel lakin donma sorunu her şeyini geride bırakıyor. Bundan önceki cihazımda Huawei p9 Lite di hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım, telefonum için ya bir çözüm bulunsun ya da iade talep ediyorum. Bu şekilde yardımcı olunmayacaksa gerekli mercilere başvurmaktan çekinmeyeceğim.

    3. Huawei Y7 Kasma Sorunu!
    Huawei y7 marka cep telefonumu alalı daha 2 ay olmadı ama telefonu kullanmaya başladığım ilk günden itibaren inanılmaz bir kasma söz konusu. Telefon çaldığında açamıyorum bile eğer arka planda bir uygulama varsa telefon hiç çalışmıyor. Mağdur oldum ve telefonumun iadesini talep ediyorum.

    4. Huawei Y7 Donuyor
    Bu telefonu alalı bir ay olmadı ama kötü bir telefon güya bir üst model diye satıyorsunuz hiç alakası yok hiçbir özelliği çalışmıyor sürekli donuyor kasılıyor bir dünya para almayı biliyorsunuz ama telefonunuzu hiç kontrol etmiyorsunuz format mormat fayda etmiyor bu telefon iade etmek istiyorum.

    5. Huawei Y7 Kasma Problemi
    Telefonu alalı 1 ay oldu kasma ve yavaşlama mevcuttur. Galeri, kamera, ayarlar kısmına ağır şekilde giriyor. Daha da bir çok problem mevcuttur. Güvenerek aldım bu telefonu, fakat ummadığım bir şekilde karşıma çıktı. Umarım güncelleme gelir bu hatalar düzelir veya yetkili kişi ile iletişime geçmek istiyorum.

    6. Huawei Y7 Donma Sorunu
    Yeni aldığım Huawei Y7 telefon sürekli donma yapıyor. 2018 model nasıl bir telefon anlamadım. Müşteri hizmetleri telefona format at dedi, attım. Bütün bilgilerim gitti, şimdi de servise yollayın diyorlar ben 10 gün telefonsuz ne yapacağım ve her yerde Y7' nin donma sorunu var ve Huawei arkasında durmuyor.

    7. Huawei Y7 Sorunları Bitmiyor!
    Telefonu alalı 1 ay olmadı, telefonda aşırı derecede donma ve kasma mevcut. Uygulama indirip kuramıyorum. Play Store hata kodu 495 veriyor. Sürekli Play Store ve Play hizmetlerinin verisini ve önbelleğini silip tekrar uygulama yüklemeye bastığımda aynı sorunu yaşadım.

    Müşteri hizmetlerini aradığımda bana Factrory reset atın dendi. Dediklerinin aynısı yapmama rağmen halen aynı sorunu yaşıyorum servise göndermek istemiyorum şuanlık başka kullanabileceğim cihazım yok.

    Seyahat halinde olduğum için göndermiyorum. Root atmak istemiyorum garantiden çıkabileceği için telefonu 1700 TL 'ye aldım şu an fiyatları düşmüş, iade edersem ücretin ne kadarını alırım bilmiyorum, destek bekliyorum.

    8. Huawei Y7 Kasma Donma Problemi
    Ağustos 2018 tarihinde satın aldığım Huawei y7 telefonum sürekli donma ve kasma yapıyor. Defalarca fabrika ayarlarına geri yükledim ve sonuç aynı. Arama yaparken donuyor kasıyor, kamerayı kullanırken donma kasma yapıyor, geri alma tuşu kasıyor basılı kalıyor. Yani özetle bu telefonu aldığım günden beri sağlıklı kullanamıyorum. Telefonla alakalı aynı şikayetler var mı diye bakmak bugün aklıma geldi ve bu modelle alakalı aynı şikayetler çok fazla miktarda mevcut.

    Bu telefonun Huawei tarafından geri iadesinin kabul edilmesini buradan talep ediyorum. Aksi takdirde Hakem Heyeti'ne şikayetimi resmi birimlere bildirip hakkımı arayacağımı bildiriyorum. Yazık günah onca para verdik telefonu sağlıklı kullanamıyoruz. Daha öncesinde Huawei g7 telefonu 5 yıl çok memnun olarak kullandım, onun ardından Huawei den yaşadığım bu tecrübeye çok yazık.

    9. Huawei Y7 Çöp Telefonlar!
    Media Markt'tan Huawei y7 2018 london 16 GB Mavi telefon aldım ilk süreçte kandırıldım 32 GB diye sonra satış yapıldı 2. gün Ümraniye şubesi kapatıldı. Elimde patladı telefon hayatımda böyle kötü telefon görmedim sürekli kasıyor donuyor resim çekiyorsunuz anı olarak sonra bir bakıyorsunuz resim yok aman tanrım... Diyorsunuz (görsel resimde) tam telefona ihtiyacınız var fakat telefon açılana kadar telefonu duvara fırlatasınız geliyor delirmek üzere oluyorsunuz. Sonra bir arama ve telefonu donduğu için açamıyorsunuz.

    10. Huawei Y7 Donma Sorunu!
    Daha önce Huawei p9 Lite 2017 kullandım ve çok memnun kaldım kaldım fakat cihaz kırılınca yeni cihaz aldım. Huawei y7 aldım geçen ay ama hiç memnun değilim sürekli donuyor. Ne olur alın bunu bana tekrar p9 verin. Lütfen gerekeni yapın iletişime geçerseniz sevinirim telefonum 0530624****.

    11. Huawei'den Şikayetçiyim!
    Huawei Y7 aldım keşke almasaydım telefon aldığım günden beri donuyor ve kameraya girmek ölüm gibi 5 dakika bekliyorum açılmasını. Ayrıca bu telefon 2700 liraya aldım. Bana ulaşılmazsa ben bu telefon kıracağım mümkünse benimle iletişime geçin kendini kandırılmış hissediyorum Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Bu hükümetin Kanunu nizamı var Mahkemelerle uğraşmak istemiyorum lütfen yargılamadan önce anlamaya çalışın herkes saf değil bu telefondan herkes şikayetçi ya da bir uygulaması varsa onu yükleyin. Samsung kullandım 5 yıl hiç böyle olmadı.

    12. Huawei Hayal Kırıklığı
    Büyük bir hevesle aldığım Huawei Y7 2018 model telefonum sürekli donma kasma durumuyla karşılaştım. Yetkililerin ilgilenmesini bekliyorum. Yaklaşık bir aylık telefon. Görüşme anında da kasıyor, video izlemekte zorlanıyorum. Bu hayal kırıklığından dolayı hevesim kırıldı. Gereğinin yapılması için bekliyorum.

    13. Huawei Y7 Donuyor!
    Vodafone'dan faturaya dahil Huawei y7 marka telefon aldım ve telefon aşırı kasma yapıyor. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor arama yapacağım zaman dahi 10 ya da 15 saniye kasıyor. Böyle saçmalık olur mu? 1400 TL verip telefon alıyorsun ve aramayı dahi zor yapıyorsun. Şimdiden bu şekilde ve 5 ay sonra açılacağını da sanmıyorum. Huawei pişmanlık.

    14. Huawei Y7 Ürün Kalitesizliği!
    2 olmadı telefonu alalı Vatan Bilgisayar'dan aldım anlatan arkadaş çok met etti ama söylediği gibi çıkmadı telefon donmalar,kasmalar,kapanmalar aramalarda sorun görüntü kaybı kesilmeler fotoğraf çekememe sorunları var umarım ilgilenirler gereğinin yapılmasını istiyorum.

    15. Huawei Y7 Kasması
    Huawei y7 cihazı alalı 2 ay oldu. Aldığım günden beri donuyor, kasıyor cihazı kullanamıyorsun. Önce iyi niyetli cihaz şans işidir bana bozuk denk geldi dedim. Sonra kuaför olduğum için aynı şikayetleri aynı cihazı alan müşterilerimden duyunca Türkiye genelinde yorumları okudum. Herkesin aynı dertten yandığını gördüm.

    Cihazın serisinde sıkıntı var. Bende servise gittim, alaycı bir muamele gördüm. Sıkıntı yok yazılım yapalım yok dendi yaptılar. Yine aynı bazı satış yerlerinde işte düşük sekmen cihaz bu paraya bu kadar yani gücümüz bu fiyatlara yetiyor diye suçlu biz miyiz yüksek cihaz alanların bir daha almaya gücü var ama bizim yok. Huawei Türkiye'de güven kazandı ama böyle kaybeder marka olmak mağdur etmekle olmaz.

    16. Huawei Y7'den Şikayetim Var!
    24.08.2018 tarihinde aldığım Huawei Y7 cihazımdan ilk günlerde çok memnun olmama rağmen bir süre sonra cihaz adeta durma noktasına geldi anlamsız takılmalar cihazın sıfır tepki vermesi pişman oldum ödediğim ücretin karşılığı bu olmamalıydı? Bu tarz durumlarda yetkili servisin tutumu nedir acaba örneğin i**'de koşulsuz değişim imkanı var.

    17. Huawei Y7 Donma Problemi
    Huawei Y7 telefon çok kasıyor güncelleme verin düzeltin bu sorunu ya da sistem uygulamaları devre dışı bırakılan bilsin bir çözüm olsun böyle olamaz bunun en yakın zamanda çözüme kavuşması lazım sonuçta para verip aldık yetkililer bu soruna bir baksın artık.

    18. Huawei Y7 Çok Fazla Kasıyor!
    Huawei y7 aldım 1 ay oluyor telefon acayip kasıyor kameraya geç giriyor on kameraya çevirmeye çalıştım zaman kaşıyor bazen basmıyor on kameraya geçmiyor şarjı akşam taktım %100 çıkardım sabah baktım %89 şarj erken bitiyor depolama alanı hemen dolu gösterecek neredeyse telefonu iade etmek istiyorum.


    İşin ilginç kısmı Huawei türkiye bunca ortak soruna rağmen bu cihazı satmaya devam ediyor. Bir telefon almak için teknoloji marketlerinin yolunu tutan tüketiciler henüz ile ile karşılacaklarının farkında değiller.

    Nasıl bir çözüm sağlanacak merakla bekliyoruz. Ülkemizi üçüncü dünya ülkesi konumunda gören huawei en sorunlu cihazları ülkemize yollamıştır. Bunun başka açıklaması yoktur.




  • arkadaşlar bende bu telefondan aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. bununla ilgili ekşisözlükte de rezalet başlığı açıldı.
    https://eksisozluk.com/huawei-telefon-rezaleti--5881657

    bu telefonu alanlar olarak toplu bişeyler yapalım bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apranakss -- 20 Aralık 2018; 13:58:58 >
  • apranakss A kullanıcısına yanıt
    Arıyoruz çözüm yok servise versek sıfırlayıp geri verecekler aynı modelin daha iyi işlemcili modelini yurtdışına böyle abuk subuk olanınıda bize verdiler. Ne yapabiliriz ?
  • selam herkese bendede aynı cıhıaz donuyor dıye kullanmıyordum eskı telı kullanıyordum bugun oyle bakarken guncelleme gordum guncelledım sankı duzeldı ama hat takılı degıl cıhazda ben mı yanılıyoru tekrar kursammı hat takıp
  • Bawikal B kullanıcısına yanıt
    Şuan bende c432 olan güncelleme yüklü ilk güne göre düzelme var gözle görülür derecede fakat şikayetlerin geçmesi için yeterli değil deneyin
  • Hattımı takıp kullanıyımı usta ben şuan eski telimi kullanıyorum donuyor diye kullanılabilir mi şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bawikal B kullanıcısına yanıt
    Bana bugün 143 adında bir güncelleme geldi 422MB olarak şuan yüklüyorum güncellemeyi. Stabilite ve performansnda bahsediliyor ama bakacağız.
  • Hocam dün onu yükledim ben iyi gibi ama dediğim gibi hat takmadım yükleyicnce tekrar yazarmısın bende ona göre kurayım hat takıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bawikal B kullanıcısına yanıt
    Şuan yüklendi kamera açılış hızlarında menü geçişlerinde iyileştirme söz konusu kullanabilinecek bir seviyede bana kalırsa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.