|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayxbey -- 1 Ekim 2020; 17:19:25 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi siteye uğradım terkedilmiş dinlenme tesisi gibi kalmış. Ne zamandır böyle acaba? 150 TL depozito şansı kalkmış, 6x333 TL taksit şansı da görünmüyor, "333,17 TL x 6 ay vade farksız taksit fırsatı! (Depozito ödendikten sonra)" yazmasına rağmen. Ayın 4'üne kadar depozito ve hediye şansının devam ettiğini gösteren bir tablo var hala ama o şansın kendisi yok. ![]() |
Evet haklısınız şimdi tekrar denedim, depozito ile 150 tl indirimi kaldırmışlar. Dün geceye kadar vardı. Ama hediyeleri halen veriyorlar... Ben ne olur ne olmaz diyerek 1 ekimde ön ödemeyi yaparak siparişlerime eklemiştim. Eğer vaz geçersem kalan tutarı ödemez siparişi iptal ederim diye düşünüyorum... Halen şu 3 seçenek ararsın da karar aşamasındayım.. x Huawei Watch GT2 PRO - 46mm x Samsung Galaxy Watch 3 - 45mm x Oppo Watch - 46mm ![]() |
Hocam ben de sizinle bire bir ayni durumdaydim. Samsung s20 var telefon olarak. Bugun samsung watch 3 siparisini verdim. Umarim hayirlisi olur. Haftalardir arastiriyordum. Samsung da tek dusunduren konu sarji, onu da iyilestirmenin yollarini degerlendirecegim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öncelikle hayırlı olsun. Güzel bir akıllı saat, güle güle kullanın.. Ben... Artılarını eksilerini düşündüm taşındım ve tercihimi gt 2 pro dan yana kullandım.. Akabinde siparişi geçtim... Evet bu saatin muadillerine göre bir çok eksiği var ve şöyle etraflıca bir değerlendirdiğimde de aslında bu eksilerin akıllı saat üzerinde bir anlamlarının olmadığının farkına vardım. Yani benim için... Zaten telefon ile koordineli çalışıyor ve telefon her daim yanımızda.. Hal böyle olunca da akıllı saatin küçücük ekranından internete girsen ne olur, bir şey izlesen ne olur ve program kursan ne faydası var... Amacının dışına çıkıyor ve eminim bir süre sonra bunların hiç birinin cazibesinin ve kullanma isteğinin olmayacağının kanısındayım. Bunları elediğinde de geriye bir akıllı saatte olması gereken olmaz ise olmaz en önemli etken özellikler ise tabi ki sağlamlık , görüntü, sarj süresi ve sağlık uygulamalarıdır bence.. Bunlar da gt2 pro da fazlasıyla mevcut. Ve ayrıca ön ödemeli kampanyasını yakalayınca kaçırmak da istemedim açıkçası.. Sonuç olarak her şey tercih meselesi tabii.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam merhaba Cok tesekkurler, sizin de hayirlisi olsun. Bu mesaj sonrasinda hepsiburada uygulamasina bugun itibari ile %5 indirim gelmis. Eski siparisi iptal edip yeni bir siparis verdim ve Watch 3'u 2.184 TL'ye almis oldum (Samsung Turkiye'den) Dediginiz gibi herkesin oncelikleri ve tercihleri farkli. Bana gore Samsung oldukca ust duzey bir saat ve Amerikada $399-429 bandinda satis goruyor. Ulkemizde bunun neredeyse 1.000 TL altina alma sansimiz var. Bu cok onemli. Benim icin onemli bir ozellik whatsapp, email ve sms cevaplayabilmek, isim icin bunlara ihtiyacim var. Bu ozellik GT 2 pro da olsaydi benim icin belki one gecebilirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her videoyu izledim baktım ama google asistan ve ona konut verme özelliği sanırım yok. Galaxy Active 2 daha cezbedici duruyor sanırım ya da oppo. |
Blutooth versiyon 4.2 ama, 5.0 olabilirdi. |
Dahili belleğin 8 gb olmasını beklerdim. |
Evet 8gb olsa daha iyi olurdu. Hem 4 gb yapmışlar hem de sadece 2 gb sini kullanabiliyorsun... Sanırım dışardan uygulama yüklenemediği için huawei 4 gb yi yeterli bulmuş olsa gerek... |