Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.697
Cevap
245
Favori
873.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    bluetooth bağlantısını kesiyorsan o normal herşey açıkta sabah gece uyku takibi ve telefona bağlı şekilde 9 gün ancak bende öyle yetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stargate66 S kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam,saatle uyumayı çok sevmiyorum.
    zaten 5-6 saat uyuyoruz onu da takip etmekle yorulmasın,5-6 saati beğenmiyor çünkü :)
  • kordonda metal kısım soyulması var bende başına gelen var mı
  • Arkadaşlar bu saati alalı bir hafta oldu. Hava durumunu görmek için sürekli konum açık mı gezmemiz gerekiyor bu telefonun sarjını çok yiyor. Konumu elle seçme şansımız yok mu ? Mi Bandler de bile var bu özellik.
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    En büyük eksiklerden biri o, ne yazık ki o şekilde güncelleme alıyor.
  • Huawei Watch Fit diye bir saat çıkardı huawei fiyatı biraz daha ucuz dikdörtgen ekranı var ve ana menü kadranlar tamamen aynı sadece dikdörtgen ekran olduğu için bir kaç değişiklik yapmışlar. kullanımı gt 2 ile aynı hatta gt 2e nin dikdörtgen versiyonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 29 Ağustos 2020; 10:8:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü şimdi inceledim, güzel olmuş ama fiyat oldukça pahalı, 400 - 600 arasında bir yere oturursa güzel satar bence.
  • 14/11/2019 tarihinde almış olduğum Huawei Watch gt 2 saatim temmuz 2020'de yapılan güncellemeden sonra barometre ve pusulası çalışmadığı için servise gönderdim. 3 haftada tamir ettiklerini söyleyip geri gönderdiler. Fakat anakartı değiştirdiklerini söyledikleri halde barometre ve ve pusula yine çalışmıyordu. Saatim servisten döndükten 1 gün sonra kapandı ve açılmadı. Bende tekrar servise gönderdim. 27/08/2020 tarihinde teslim alındı. Ve 29/08/2020 tarihinde saatin sıvı teması sebebiyle garanti dışı kaldığı bildirildi. Şimdi 8 aydır kullandığım cihaz servise gidip geldikten sonra su geçiriyor ama servis suçu bana atıyor. Kaldı ki bu saat 50 metre su geçirmezlik iddiasıyla satılırken ben yüzme bilmediğim halde nasıl bir derinlikte kullanmış olabilirim. Teknik servisin hatalı tamiri sonrası saatin sıvı geçirmesinin suçu nasıl bana yansıtılıyor? Bu en hafif tabirle müşteriyi dolandırmak değil midir? Ben bu markaya güvenip 3-4 farklı cihazını alıp aldırdıktan sonra beni bu şekilde aptal yerine koyması ne kadar ahlaklı bir davranıştır? Koskoca marka müşterisinin gözünde nasıl kendisini bu konuma koyabilir? Resmen kendi servisleri yüzünden 1.500,00TL param çöp gitti. Yazık yani. Bu saatten sonra ben nasıl bu markaya veya servislerine güvenebilirim? Sayelerinde bundan sonra saatlerinin su geçirdiğini her türlü sanal ve gerçek ortamda paylaşacağım. Ve teknik servislerinin müşterileri nasıl mağdur edip cihazlarının bozulmasını sağladığını da paylaşacağım tabi ki. Gerçekten Huawei'den böyle bir şey beklemiyordum. Hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.
    Huawei Watch GT2 [ANA KONU]
    Huawei Watch GT2 [ANA KONU]
    Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gerçekten servisler rezalet samsung servisi de aynı şekilde.
    en iyi servis bildiğim Apple. adamlar genelde cihaz değişimi yapıyorlar garanti bitimine birkaç gün bile kalsa. Fiyatının içinde bu servis bedelleri de var tabi ki ama yine de markaya güven duymanı sağlıyor.
  • Samsung s3 frontier'dan sonra tercihim Honor oldu. Samsungun pil aoruju, gorece dusuk pikselli ekrani ve biraz da agirligi nedeni ile yeni saatlere bakarken kendi ihtiyaclari en optimum cozen cihaz huawei gtw ve honor magic 2 oldugunu gordum. Yorumlardan da samsunga gire eksikleri tarttim ve alinca surpriz.olmayacak eksik ozellikleri beklenti olmaktan cikardigimda tasarimin da etkisi ile honor sahibi oldum.

    Ekran bekledigim gibi cok basarili. Saat kadrenlarinda sanirim cesit azligi asilmis ancak tasarimlar samsung kadar basarili degil. Ornegin samsungta saati bileginizde oynattiginizda.saat kadraninin isik dusumu izlenimi veriyor.olmasi gibi detaylar yok. Anolog cok falza kullanilmamis.

    Konusma kalitesi cik iyi. Hafiflik guzel. Mesajlar konusunda ayni mesajlarin dustugu oluyor. Healt.ugulamasini kaldirdim ama devam etti.

    Slikon kayis.kaliteli, saat akiskanligi iyi durumda. Bu fiyati ile basarili. Belki akilli bilekliklerden cok fazla ozellik sunmuyor.olarak dusunulse de konusma o,elligi ille ayriliyor. Ayrica ekran buyuklugu de bu fiyat icin oldukca iyi.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    Hocam basit bir hata da değil. Bu saat 8 ay sıvı geçirmiyor ama servisten geri gelir gelmez sıvı geçiriyor. Bunun suçunu da kullanıcıya atıyor. Rezalet ötesi bir durum. En başta huawei'nin böyle birşeye müsade etmemesi gerekiyor. Reklamlarda 50 metre su geçirmez demekle olmuyor bu işler. Servis su geçirecek şekilde müşteriye saat göndermesini biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrc E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim IPX sertifikalı saat veya telefon ne olursa olsun bir kere servise gitti mi içi açıldı mı bitiyor o iş. LG g6 da başıma gelmişti telefon servisten çıktı aradan baya zaman geçtikten sonra farkettim ki arka kapağı adam gibi yapistiramamislar bile. Resmen telefonun içi görünüyordu. Bir de bunu o halde suya soktuğumu düşün. Kullanıcı hatası diyeceklerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekrc E kullanıcısına yanıt
    ben her spordan dönüşümde musluğun altına tutuyorum gt2 saatimi, hiç problem olmadı ama sanırım arkadaşların da dediği gibi servise gittikten sonra su geçirmezlik özelliği ortadan kalkıyor mu? ne saçma iş yahu. siz içini açın kurcalayın sonra su geçirmezlik özelliği gitsin su girmiş deyin aradan çıkıverin. rezalet üstü rezalet.

    ben fixsmart'tan huawei p30 pro cihazı aldım mis gibi kullanıyorum onu da, hatta bir defasında onu da musluğun altına tutmuştum su geçirmez özelliği var diye, elalem havuza giriyor su içinde video çekiyor. demek ki onda da bir sebepten servise gönderip geri getirsem hop su geçirmezlik özelliği gidecek. vay anasını sayın seyirciler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 30 Ağustos 2020; 10:23:57 >
  • Arkadaşlar merhaba,ben de Honor magic watch 2 almayı düşünüyorum,yalnız Vodafone dan alicam şu an nette en ucuz 1100 lira Vodafone'da 12 ay taahhütlü 1260 TL sizce sıfır mı alsam ya da ikinci el mi baksam 850 ye falan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt 2 aldim saatde arayani gormem icin huawei saglik uygulamasi uzerinden favoril kisilere numara eklemem gerekiyormus ve 10 kisi sadece cok sacma buldum neden rehberin tamami sekronize olmuyor yada bilmedigm bisey varsa soyleyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 kisi maalesef. Hizli arama gibi bir fonskiyon aslinda. Samsubda rehberi gorebildigi gibi ayrica 4 arama ataniyordu hizli aramaya. Rehberi sekronize etme ozelligi yok.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin aradığını görmek için favori eklemeye gerek yok zaten arama gelince saatin ekranında yazıyor. favori 10 kişi saatten arayabilmek içindi galiba ben o özelliği kullanmıyorum ama gelen aramalar saatte görünüyor merak etmeyin.
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Numara cikiyor sadece bende kayitli kisiler sadece favorideyse yoksa sadece numara cikiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam saglik uygulamasinin rehbere ulasma izinlerinde bir kisitlama olabilir. Bende de her aramada arayanin adi dirwk cikiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefonun bluetooth ayarlarında saate contact sharing call log vs. özelliklerini açtıysanız gelmesi lazım, ben herhangi bir favori kontak eklemediğim halde arama aldığımda rehberimde nasıl kayıtlıysa o isimde saatin üstünde çıkıyor bilginize
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.