Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
23
Favori
125.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi de ama göz var nizam var.

    Bir şuna bakın
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Bir de şuna
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Yani saat şeklinde istiyorsanız gidip normal saat alın. Sırf adım saydırcam diye buna boşu boşuna para vermeyin. Akıllı saat istiyorsanız daha iyi alternatifler var.

    İşlevsellik olarak Apple Watch’ın eline kimse su dökemez. Konu ios android desteği değil. Yapabildikleri. Çoğu akıllı saati inceleme fırsatım oldu. Kullanış olarak diğerlerine göre daha kolay. Ve daha fazla şey yapabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Madem bu kadar cok sevdiniz bu kasayı.3000 tl vermenize gerek yok.Bakin Aliexprrsste 59 tl ye var.3000 tl ye bundan tam 51 tane alırsınız.Hemde aynı şeyleri buda yapiyor.



    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 21 Ocak 2019; 17:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Ben kasa haricinde işlevsellik olarakta beğeniyorum. Ayrıca madem sizde diğer kasayı seviyorsunuz 10 liraya pazardan alın bir saat takın kolunuza. Pazar malı gibi birşey olmuş zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz aldık kullaniyoruz.Burada da deneyimlerimizi yaziyoruz.Kaldıki ben aynı zamanda samsung s3 frontier ve samsung galaxy watch da kullanıyorum.üçünü karşilaştirarark artilarını eksilerini yorumluyorum.Ticwatch Express aldım yakinda oda elime geçince 4 lü karşilastıma yapacağım burada.

    Kullanmadığınız, belki elinize bile almadığınız bir ürünü uzaktan kötülemeniz hiç hoş değil.Pazar malı falan ayıp oluyor.Çok beğendiyseniz 3000 tl verir elmayı alirsınız.elma sayfasında yorumlarınızı deneyimlerinizi yazarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alixpresten alınan 2 dolar civarı bu 22mm kordonların hepsi uymludur arkadaşlar.

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Ticwatch e alma sebebinizi merak ettim, bu aralar ticwatch saatlerlede ilgileniyorum. Ticwatch pro hakkında düşünceleeinizi de merak editorum. Birde Ticwatch c2 diye bir model çıkmış oda çok şık duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • contolaf C kullanıcısına yanıt
    Ben genel okarak tüm akıllı saatler ile ilgiliyim.samsung ve huawei aktif olarak kullaniyorum.Xaomi lerden hoşlanmadım.boyutları küçük , ekran küçük ve fazla bir yenilik sunmuyor.ticwatch lar için çok olumlu yorumlar aldım.anroid wear nimetlerinden faydalanması ve 3.9 inc 400x400 piksel ekranı ben cezbetti.ticwatch ların ortak ve en cok elestirilen yönüyse 1 günü zor çıkaran pil ömrü.Pil konusunda Huawei Watch gt inanilmaz.10 gunde şarjı 45 e düştü gozlerime inanamiyorum.



    Ticwatch pro kuşkusuz markanın en iyi ürünü.ama ben fiyatının yuksek olması ve tipininde zaten kullandığım samsung galaxy watch a benzemesi nedeniyle Ticwatch Expres aldım.tipide çok hoşuma gitti.fiyatida aliexpresste uygun.Dediğim gibi ilgi alanım akıllı saatler ve aslında tüm saatler.ticwatch danda hevesimi almak istiyorum.
    Yeni çıkan c2 modelinide inceledim.wear os kullanması cok iyi.benim tercih etmeme sebebim ise tipinin zaten elimde olan Huawei watch gt ile birebir aynı olması.ama birazz küçüğü.bide ekranı 1.3 inç ve 360x360 çözünürlükte.diyatıda şu an biraz tuzlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 23 Ocak 2019; 0:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hocam. Bir kaç sorum olacak bu saat ile ilgili.
    1- İnceleme videolarında saat arayüzlerinin zamanla artacağı söyleniyor ne derece doğru bilgin var mı hocam?
    2- Amazfit verge ile GT arasında kaldım. Saat üzerinden mesajlara cevap verme ve arama yapabilme özelliği yönünde verge ağır basıyor.(Daha önce samsung gear 2 kullandım ve İşim gereği bu özellik gerçekten çok pratik oluyor benim için). Diğer yandan şarj ve su geçirmemezlik husunda ise GT ağır basıyor.Bu konuda fikrin neler?
    3- Ram rom miktarlarının düşüklüğü şu an için kullanımı çok etkiliyor mu ve 3.party uygulamalar sonradan yüklenebilecek mi?

    Bunların dışında amazfit serilerinin türkçe olmaması pek önemsediğim bir durum değil, menüler zaten çok basit ve sonradan BL kilidi açıp rom atarak bu sorun çözüleceğine inanıyorum




  • 1.Birkaç gün önce guncelleme geldi.bir tane eklediler arayüz.12 den 13 e çıktı.Ben birkaç tane daha gelir diye tahmin ediyorum.

    2.xaomi lere nedense kanım isınmadı bir turlü.küçük kasa ve küçük ekran sevmiyorum ondan olsa gerek.

    3.Fazla hafıza olmadiğı icin ilerde çok fazla uygulama veya arayüz geleceğini zannetmiyorum.Şu an herhangi bir kasma, donma vs.negatif bir durum söz konusu değil



    Şöyle kısaca özet geçersem.Huawei gt nin muazzam pil omrü ve ustun ekran kalitesi onde.pil omrü inanilmaz.alalı 15 gun oldu sadece 1 kere şarj etti.ayrica piyasadaki en iyi ekrana sahip.....1.4 inc ekran ve 440x440 cözünürlük çok muhtesem.fiyatta iyi 1000 tl civarı.egzersiz ozelliklleri çok ceşitli ve ayrıntıli.ama özelleştiremediğin bir saat.arama cevao verme yok.

    Her şeyi yapsin hicbirseyden eksik kalmasın pilide iyi olsun dersen samasung galaxy watch 46mm.ama oda pahalı 1800 tl civarı.

    Hem herşeyi yapsin hem hesaplı olsun diyorsan samsung frontier.1200 tl satiliyor.ama onunda şarji birbuçuk gün anca.

    Xaomi konusunda yardımcı olamayacağim.dediğim gibi bana hiç hitap etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam herşeyi yapsın demiyorum. Bildirimlerin hepsini alayım ve mesaj gibi cevap verilecek uygulamara saat üzerinden cevap vereyim. Kalp ölçümü sağlıklı yapmış yapmamış pek takmıyorum aslında. Uyku takibi genelde hepsi düzgün yapıyor zaten yeterli benim için. Şarj konusu da tabi ki çok önemli.

    1000 TL üzerine çıkmak istemiyorum açıkçası o yüzden verge rahatlıkla işimi görüyor görünüyor. Ama hiç inceleme videolarını bulamadım hepsi yabancıların videosu var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemkate kullanıcısına yanıt
    Turkiye de resmi destek yokmu acaba verge için.belki ondandır.

    Huawei gt de isteyipte yapamadiğınız aramalara ve bildirimlere cevap verememek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Türkiye desteği yok maalesef.
    Verge de zor durumlarda bileklik ile konuşmak :)
    Saat arayüzleri çok fazlasıyla var. 4gb kendi hafızası var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 23 Ocak 2019; 23:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Sizinle sohbet keyifli, teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Aldığınız ticwatch saatini sanırım aliexpresten aldınız, linkini paylaşma imkanınız varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contolaf -- 24 Ocak 2019; 1:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Watch GT'yi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Daha önce Pebble, Ticwatch E, Mi Band 3, Garmin kullanmış biri olarka yorumlarımı paylaşmak istedim. Öncelikle bu saati akıllı saat yerine saat görünümünde şık bir spor/fitness cihazı olarak görmek lazım. Böyle görürseniz çok başarılı bir cihaz. Akıllı saatlerle karşılaştırırsanız çok eksik.

    Artıları :
    1- Pil ömrü. Orta yoğunlukta kullanımda 1.5 - 2 hafta gidiyor. Orta yoğun kullanıma haftada 3-4 kez iç mekan birer saatlik koşu, 1 kere de 2-3 saatlik dışarıda GPS açık koşu, 24 saat nabız ve uyku takibi, mesaj bildirimleri açık, ekran parlaklığı otomatik, kolu kaldırınca ekranın otomatik açılması dahil. Daha az kullanımda 2 hafta rahat dayanır.
    2- Ekran. Ekran gerçekten çok başarılı, gerek iç ortamda gerek dışarıda güneşin altında okunma problemi yok. Çözünürlük ve parlaklık mükemmel.Ekrandaki bilgileri okuması çok rahat.
    3- Spor aktivite ölçümleri. Yaptığınız sporla ilgili olarak pek çok veriyi hem ekrandan hem de telefondaki uygulamadan görebiliyorsunuz. Bütün hız, kalori, mesafe, süre, nabız gibi bilgilerin yanında HRZone, VO2Max, Recovery Time gibi verileri de alıyorsunuz.
    4- Bluetooth bağlantısı. Şu ana kadar karşılaştığım en stabil bağlantı. Hem uzak mesafeden çalışıyor, hem de kolay kolay kopmuyor. Bağlantı koparsa uyar özelliği açık (Telefonu unutmayayım diye) gerçekten unuttuysam uyarı yapıyor.
    5- Arama ve bildirimlerin anında gelmesi. Özellikle Android Wear ile yaşadığım bildirimlerin veya aramaların gecikmeli gelmesi kesinlikle yok. Bazen telefondan önce bile saatin titrediğini hissediyorum.
    6- Akıcılık. Hiçbir şekilde donma, yavaşlama vs yaşamadım. Basit olunca çalışıyor sanırım.
    7- Tasarımı. Hem şık hem de çok rahat. İnce olması sebebiyle bilekte rahatsız etmiyor ama ekranı da küçük değil, çok rahat okunuyor. Gece çıkarmayıp uyku takibi için kullanıyorum, hiç de rahatsız etmiyor. Kayışı ve üstündeki seramik kaplama çok kaliteli bir malzeme, dayanıklı gibi de duruyor.
    8- Su geçirmeme. Suda, duşta çok rahat kullanıyorum.

    Eksileri :
    1- Saat arayüzleri limitli. Güzel yüzler var ama bir kısmı birbirine benziyor ve gösterilen verileri seçme esnekliğinin olmaması sizi iyice limitliyor. Güncelleme ile yeni yüzler ekliyorlar ama kullanıcı tarafından tasarlama esnekliği olsa süper olur
    2- Müzik kontrolü. Bu devirde bu kadar özellikli bir cihazdan telefondaki çalan müziği kontrol edememek çok saçma. Çok basit bir uygulama aslında
    3- Mesaj bildirimleri. Sadece gelen mesajları gösteriyor. Eskiden hangi uygulamadan geldiğini göstermiyor ve uzun mesajların sadece başını gösteriyordu, en azından son güncelleme ile bu kısmını topladılar. Ama daha iyi bir arayüz ve önceden belirlenmiş cevaplarla geri dönebilme yapılabilirdi. Ah Pebble ah.
    4- Sürekli açık ekran desteğinin olmaması. Biliyorum pil ömrünü etkiler ve elinizi kaldırınca çok hızlı açılıyor ama seçenek olsa ve az pil tüketecek analog/dijital basit bir saat/gün/adım bilgisi olsa gerekirse pilden 2-3 gün fedakarlık edip kullanabilsek iyi olur.
    5- Takvim olmaması. Bence saatte takvim olması ve telefonunuzun takvimi ile senkronize bir şekilde gelecek ve geçmiş etkinlikleri göstermesi iyi olurdu. Sadece telefondan hatırlatıcısı geliyor ama eksik bence
    6- Uygulama desteği. Biliyorum bu akıllı saat değil ama donanım kapasite olarak Pebble'dan geri değil, en azından ondaki gibi bir uygulama geliştirme desteği olsa tadından yenmez. Mevcutta gelen uygulamalar fena değil ama yeterli de değil.

    Yazdığım eksilere rağmen Asıl kullanım amacım spor ve sağlıklı yaşam takibi olduğu için yaptığım alışverişten çok mutluyum. Diğer saatlerdeki bol bol özellikler başta güzel janjanlı geliyor başta ama çoğunlukla kullanmıyordum. Bu daha limitli özelliğe sahip ama onları çok iyi yapıyor ve her akşam şarja takmamak çok çok iyi.




  • contolaf C kullanıcısına yanıt
    Evet en uygun fiyat Aliexpress te.

    Ticwatch resmi satış mağazası.

    TRY 701.05 35%OFF | Orijinal Ticwatch E akıllı saat Android 2.0 MT2601 Çift Çekirdekli GPS Smartwatch IP67 Su Geçirmez Mikrofon/Hoparlör Silikon

    https://s.click.aliexpress.com/e/cGRPbLtW

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boneym B kullanıcısına yanıt
    Benimde cok kanım ısındı şimdilik buna.

    Samsung galaxy watch yedeğe düstü 15 gündur.

    Çünkü pil omrü muhteşem.ne zaman şarj ettiğımı unuttum desem yeridir.

    Ekran tartısmasız piyasanin en iyisi.1.4 inç büyük ekran ve 440x440 çozünürlük benzersiz.

    Ama samsung daki döner bezeli, telefon mesaj cevaplamayı, sinırsız saat yüzü yüklemeyi çok arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 24 Ocak 2019; 15:1:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit yanlış başlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDJeRo -- 24 Ocak 2019; 18:7:46 >
  • boneym B kullanıcısına yanıt
    Müzik kontrol edememek ne kadar berbat bir şey ya. Koskoca Huawei.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.