Şimdi Ara

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Artık hiç kayış yok galiba..

  • Ben kuponla sipariş verdim kayış geldi.

    Eşime aldığım saat içinde yorum yaptım, 3 haftanın dolmasını bekliyorum. 20 gün geçsin kod gelmezse arayın mesajla kodu gönderelim dediler. Ay sonunu bekliyorum.

  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Kod gelince nerden kayış alıyoruz. Link yollayabilirmisiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tsender T kullanıcısına yanıt

    Kodun geldiği mailde link var zaten..




    Seçtiğiniz kayışı sepete ekledikten sonra ödeme işlemi olan sayfada Kod gir bölümüne size gelen kodu yazınca fiyatı 1 TL.'ye düşüyor, ondan sonra o 1 TL.'yi ödeyerek sipariş veriyorsunuz.

  • Ben de dün gt3 pro alarak aranıza katıldım. P30 pro telefonuma app gallery den sağlık uygulamasını kurdum. Ancak hwt uzantılı saat yüzlerini yükleyemiyorum. Bunun için sağlık uygulamasının saat yüzü eklenebilen versiyonu olan 12.1.5.330 u indirip kurmaya çalıştığımda uygulama yüklenmedi hatası alıyorum.


    hwt uzantılı saat yüzlerini nasıl saate yükleyebileceğim veya bu hatayı nasıl bertaraf edeceğim konusunda bilgisi olan var mı ?

  • 46 mm. Kordonlara zam gelmiş 599 TL. olmuş...

  • Uzun zamandır watch GT 3 Pro almayı düşünüyordum. Teknoloji marketlede inceledim. Öncejki günlerde teknosada bir GT3 modeilnde ekran yanığı olduğunu farkettim. İki gün önce de vatan bilgisayarda tam üçtane GT 3 modelimnde ekran yanığı ya da nasıl derler bilmiyorum hayalet ekran farkettim. Götüntülerini paylaşmaya çalışacağım aşağıda. Sanırım oralarda dikkat etmedikleri için sürekli şarjda bıraktıkları için oluşmuş olabilir, fakat uzun vadede elde bulunan cihazlarda da olma ihtimali nedir sizlerce GT3 kullanan arkadaşlar, ya da konu hakkında yeterli bilgisi bulunan arkadaşlar ? alabilir miyim bu saati gönül rahatlığı ile?

    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda


    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda


    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda


    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda


    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda


    Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda




  • Yeni güncellemeyle EKG çekimi ve saat ekranına istediğimiz fotoğrafı koyma gibi birkaç özellik daha eklendi. Haberiniz olsun...

  • Uygulama konusunda 3.0 a gecince gene bir sey farketmedi. Acikcasi batarya ve baglanti konusunda cok stabil olsa da uygulama yetersizligi saati biraz sogutuyor. Orn bir ses kaydi alabileceginiz uygulama hala yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsender T kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar. Yeni güncelleme ile kat sayma olayı geldi mi? Saat ekranında çıkılan katı gösterecek bir şey var mı? Saygılar.

  • UFO123 kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Huawei saatlerin AOD özellikleri normal kullanımda çok kısıtlı. ne demek istiyorum? Örneğin Samsung saat aldığınızda ekranın tüm özelliklerini kolu kaldırmadan görebilirsiniz ama huawei saatlerde bilek hareketi yapmanız gerekiyor ekranın açılması için.Yani Huawei saatlerde ekran olabildiğince kapalı kalıyor. Huawei saatlerin en sevmediğim yanı ekran sürekli açık kalmıyor. Kullanıcıyı 20dk ile sınırlandırıyor..


    Peki neden Amoled yanığı olmuş? Bu ekranlar 7/24 açık kalıyor. Saat yaklaşık 1 yıldır piyasada.


    Normal kullanımda asla yaşanmayacak bir şey.


    Yerinizde olsam GT 3 Pro için acele etmem çünkü 1 ay içinde Huawei Watch 4 serisi gelecek.

  • Merhaba sevgili arkadaşlar, iPhone 13 kullanıyorum. Akıllı saat arayışındayım. Elbette ilk baktığım saat watch 8 idi almaya karar vermişken Huawei GT3 serilerini gördüm ve çok hoşuma gitti tasarımı ve elbetteki fiyatı... Fakat bazıları iPhone ile entegre oluşunun çok yetersiz olduğunu söylüyor... iPhone ile kullanırken sorunlar yaşayan var mı? Veya hangi uygulamalar çalışmıyor? Ne gibi artıları veya olumsuz yönleri var, kullananlar açıklarsa çok memnun olacağım.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Maalesef yok...

  • iceridekiadam kullanıcısına yanıt

    En büyük artısı şarj. 14 gün gidiyor. Tasarımı bana göre apple watch'a göre daha şık. Uygulama yuklenemiyor iphone üzerinden. Zaten çok da uygulaması yok.

  • Ben dün aldım bugün geliyor. 4 serisinin fiyatları yüksek olacağı için 3 serisine yine talep olacağı kanısındayım. 4 uygu iletişimi ve zirkon malzeme kullanılacak diyorlar.. Bekleyenlere hayırlı olsun..

  • iceridekiadam kullanıcısına yanıt

    Bir ses kaydı yok.

    NFC yok.

    Yüklenebilecek yazılım miktarı kısıtlı.


    şimdilik aradığım özellikler bunlar.

  • Merhabalar

    Ben de aldım nihayet bu saatten.. Yanlız bana deri kayış lazım ben titanyum kordondan aldığım için bir de deri kordon istiyorum.. sizlerin kullandığı ve beğendiğiniz deri kordon var mı ? varsa nereden nasıl temin edebilirim.. bilgilendirirseniz sevinirim

  • BEYLER WATCH GT3 PRO'NUN LANSMANINDAKİ SAAT KADRANINI NASIL YÜKLEYEBİLİRİM? BULAMADIM MAALESEFHuawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda 

  • Saatinizi yeni çıkan son sürüme gncellemeyin sakın. 14 güne yakın pil süresi 2 güne düştü.

  • Sürümle alakalı değilmiş. Serviste pil değişti düzelmedi. Anakart değişti düzeldi. Tekrar son sürümle 10-12 gün gidiyor şarj

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.