Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    iphone 11 telefonumla geçen yıl sıfır aldığım apple watch 3 kullanıyordum.arkadaşında dediği gibi şarj maksimum iki gidiyordu.yani bi yerden sonra da herhün şarja tak bayıyor.watch fit aldım kafam rahatladı.bu arada saatten konuşma özelliğinide gereksiz buluyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Night King kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tabi şarj konusunda huawei on numara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Saatten konuşma özelliğini ben de nadiren kullansam da işe yaradığı çok oluyor. Bence yerinde bir özellik. Bildirim geldiğinde nasıl telefonu çıkarmadan saatten okuyup emoji ile veya hazır cevap ile de olsa yanıt verebiliyorsak çağrı geldiğinde de telefonu çıkarmadan cevaplayabilmek güzel bir şey bence. Tabi her yerde her ortamda yapmaz orası ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mng M kullanıcısına yanıt

    Üstten alta sırayla...



    ADIM

    AKTİF DAKİKA

    AYAKTA GEÇİRİLEN SAAT.



    Tamamen Apple Watch'ın geliştirdiği "Ring" sisteminin aynısı. Gene de Huawei saatlerde çok düzgün çalışır.


    Yıllardır akıllı saat kullanan biri olarak ADIM'ın önemli olmadığını, önemli olan şeyin aktif dakika olduğunu söyleyen biriyim.

  • Bildirim gelince ekranın uyanması için bir çözüm var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIT 2'yi denedim dostlar...


    3 gün kurcalama fırsatımın olduğu akıllı saat. izlenimlerimi paylaşayım.


    1) cihazın ekran kalitesi ve yazıların kesinliği çok iyi. aod maalesef 2022 model saatlere yakışacak bilgilendirme vermiyor. aod'u açınca bilekten döndürerek saatin açılması imkansız hale geliyor. aod sadece saati ve günü gösteriyor. adım, aktif dakika için saatin parmakla bir kere basmanız gerekiyor.


    2) cihazın şarkı ekleme kısmında boş alan 23 bin megabyte (evet bin) olarak görülüyor ama tam olarak bilemedim. bence o kadar boş alan yoktur. şarkı eklemeyi deneyemedim. yazan olursa düzeltme yaparım.


    3) nabız sensörü tepkisel ve iş görüyor ama cihazın kutusunun arkasında "truseen 5.0" olduğu ibaresi yok. gene de bileğe tam oturunca anlamlı sonuçlar alıyorsunuz. dinlenme anında kandaki oksijen oranınızı da otomatik ve doğru olarak ölçüyor. hareket halindeyken oksimetreyi doğru ölçemiyor, hata veriyor, çok bekletiyor.


    4) cihaz ekranındaki komplikasyonlar değiştirilebiliyor ancak "watch face" denilen saat arayüzleri maalesef sınırlı. paralı arayüzler genel olarak 25-30 lira civarı diyebilirim.


    5) cihazdaki stres ve uyku takibi özelliklerini deneyemedim.


    6) performans bazında en ufak bir takılma hissetmedim. bilekten döndürünce ekran şak diye açılıyor. gerçekten çok hızlı ekran açılma performansı var. ekran geçişleri apple ve samsung saatleri aratmıyor. gps'i kronik huawei sorunu olarak biraz geç bulsa da bulunca kaybetmiyor. yani gps gerektirecek bir aktivite yapmak istiyorsanız 2 dakika hareketsiz olduğunuz yerde beklemeniz gerekiyor.


    7) gps takibi başladığı zaman "ekmek kırıntısı" tekniği ile offline olarak saat nereye gittiğinizi anlıyor. yolunuzu kaybetseniz bile gene o kırıntıları takip ederek başladığınız yere geri dönebilirsiniz.


    8) saatin kat sayma özelliği bulunmuyor. apple watch hariç düzgün kat sayabilen bir saat görmedim. garmin genel olarak çok sayıyor, samsung ise gökdelen çıksanız "3 kat çıktın kuzum" diyor. kat çıkma olayına huawei hiç girmedi.


    9) telefondan görüşme yapmak mümkün. hoparlör performansını test edemedim ama ses için gerekli hacim var diye düşünüyorum. ses sonuçta hacim işidir.


    10) whatsapp mesajlarında emoji gözükmüyor ama insanlara emoji ile yanıt verebiliyorsun. mesajlara kalıplar halinde yanıt verebiliyorsun, uygulamasından kalıp yanıtları değiştirebiliyorsun, silebiliyorsun, ekleyebiliyorsun.


    11) pili bayağı bayağı hızlı doluyor. şarj aleti mıknatıslı. yapışınca bırakmıyor.


    12) benim gibi "aktif dakika" delileri için bir not düşeyim. saat otomatik olarak "aktif dakika" saymıyor. normal yürüdüğünüz zaman aktif dakika olarak algılamıyor. manuel olarak bir antrenman başlatmanız gerekiyor.


    13) saatte "ip atlama" sayacı var ve düzgün çalışıyor.


    özetle cihazı almanya fiyatını baz alırsak daha uygun fiyat ile sahip olduğumuz için şanslı hissetmemiz gerekiyor. bu saat "akıllı saat" ile "akıllı bileklik" arasında mükemmel bir köprü görevi görüyor. üstüne iyi bir batarya ömrü sunuyor. ihtiyacı olan başka bir saate bakmasın.


    huawei watch fit 2'de ne olsun isterdim?


    * saatin kutusunda "truseen 5.0" yazmadığı için huawei'den biraz daha açık olmalarını isterdim açıkçası. insanlar nabız sensörünü bilerek almaları daha önemli.


    * aod'un bilekten döndürmeyi engellememesini isterdim. yeni nesil hiçbir saatte bu saçmalık yok. kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor.


    * huawei health uygulamasına "nefes alma sıklığı" trackerı eklenmeli. aşırı önemli değil ama apple ve garmin'de olan bir şey ve algoritmik bir hesaplamaya bakıyor.


    * huawei saatler kat çıkmayı, kat inmeyi algılasın artık.


    * whatsapp'da emojileri göstermek bu kadar zor olmamalı.





  • Sabah uyandığımda uykuyu ölçüyor sıkıntı yok ama diyelim uyuduk uyandık bir lavaboya gidip tekrar yatağa uzanıp telefonla uğraşmaya başladık. Yataktan kalkıncaya kadar yine uyku verisi olarak gözüküyor. Uyanıp tekrar uyuduk diye algılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • watch fit 2 kullanan yok mu? onun konusunu bulamadım. almayı düşünüyorum. mevcut saatim gt2 pro

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt

    hocam aynı durumdayım telefon redmi 9 t nasıl çözdünüz acaba?

  • hoksi kullanıcısına yanıt

    son güncellemelerden sonra otomatik bir şekilde kendi kendine çözüldü. Artık Bluetooth açar açmaz kendiliğinden bağlanıyor. Ben ek olarak bir şey yapmadım.

  • trueblueee kullanıcısına yanıt

    Hocam benim kız arkadaşım kullanıyor. Kendisine hediye aldım. Sorunuz varsa yanıtlarım.

  • Çok teşekkürler. Ben de sipariş vermiştim, bugün elime geçti. GT2 pro yu aratmayacak gibi görünüyor. Özellikleri gayet iyi.

  • Mrb arkadaşlar huawei band 6 kullanıyordum, biraz daha büyük ekran için ikinci el watch fit aldım bu cihazda ekrana dokununca uyandırma seçeneği yok mu bulamadım,bir de GPS özelliği nerede var yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tt059 T kullanıcısına yanıt
    Ekrana dokununca uyandırma yok hocam, tuşa basacaksın yada kolunu kaldırıp saate bakıyormuş gibi yapacaksın, gps ise açık alan aktivitesi yürüyüş koşu vb. başlatırsan açılıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rustem1905

    Ekrana dokununca uyandırma yok hocam, tuşa basacaksın yada kolunu kaldırıp saate bakıyormuş gibi yapacaksın, gps ise açık alan aktivitesi yürüyüş koşu vb. başlatırsan açılıyor.
    Huawei band 6 da bile gelmişti son güncelleme ile ekrana dokunup açma olayı bu modelde olmaması saçma olmuş,ilginiz için teşekkürler hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tt059 T kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile fit 2'ye de geldi hocam ayarlarda mevcut

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar active edition ile classic edition arasinda kaldim. Clasic daha cok aklima yatiyor kadasi ve nfc olmasndan dolayi ama kordon rengini begenmedim.
    Sormak istediğim hepsinin kordonu birbirine uyuyor mu?
    Mesela active edition için alınan silikon kordon clasic editiona takılıyor mu ?
    Bu konuda lütfen yardimci olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipee kullanıcısına yanıt

    Silikon kordonların birbirine olması gerekiyor hocam hepsiburada üzerinde gümüş rengin kordonu var ben active edition alıp spor harici bazen o gümüş rengi kullanmayı düşünüyorm


    Bayağı araştırma yaptıktan sonra fit 2 almaya karar verdim normal saatleri uykuda kullanırken sorun yaşıyorum bilekliğe en yakın saat modeli bu galiba bugün mağazada incelediğim zaman ekranını bayağı başarılı buldum bundan önce birinci modele bakmıştım ancak ekranından dolayı vazgeçmiştim apple watch harika ama şarj süresi gerçekten aşırı kısa gt3 şık ancak oda çok ağır gelince elime kalan en iyi model bu oldu  

  • Watch fit 2 aldım ios ile beraber kullanıyorum oldukça memnunum sorusu olan varsa cevaplayabilirim

  • Arkadaşlar elimde sıfır watch fit 2 mevcut iki yıl Bilkom garantili düşünen arkadaşlara yardımcı olurum Midnight black


    https://forum.donanimhaber.com/huawei-watch-fit-2-sifir-kapali-kutu--154099891


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.