Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 4 Pro & Huawei Watch Fit 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
4
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar popüler olan ve yeni çıkmış Huawei Watch Fit 4 Pro & Huawei Watch Fit 4  modelleri için yeni konu açtım.

Kendim Huawei Watch Fit 4 aldım, buradan detaylar paylaşılabiliriz, faydalı olacağını düşünüyorum.

Huawei Watch Fit 4 Pro Özellikleri:

Huawei Watch Fit 4 Özellikleri:

• Huawei Watch Fit 4 için ilk kullanım deneyimlerim:

Gayet akışkan ve hızlı bir arayüze sahip bir saat.Takılma donma gibi problemleri yok. Saat ekran 1.82 çok büyük olmayan bir ekrana sahip, kalın bilekli kişiler de hatta küçük duracaktır. Adım, koşu nabız ,kalp atışı ,Spo2 gibi sensörler de çok başarılı.Çift çekirdekli GPS konumlama yaklaşık 4-5 saniye de konumu bulabilir çok seri diyebilirim. Barometre olduğu için yükseklik gösteriyor ve Fırtına uyarısı yapabiliyor.

Bundan ayrı olarak metinlere klavye ile cevap verebiliyoruz.Huawei saatler de bu kalvye de mikrofon simgesi çıkıyor ve konuşarak ta sesi metine çeviriyor, bu güncelleme ile bütün android kullanıcılara getirecek diye bir söylenti var.Apple telefonlar da henüz klavye ile cevaplama bulunmuyor arkdaşlar. Saat çok hafif kolda hissetmiyorsunuz.Uyku takibi çok detaylı kalp atış aralıkları KAHD diye bir detay, solunum sıklığı vs gibi detaylandırma ları yapıyor, ara uyku yaparsanız bunu da yakalayıp kaydediyor. Sadece saat arayüzü birçoğu program da ücretli modlu uyglama vardı denedim çalışmadı orjinal kullanıyorum.Başka bir özellikte Saate harita indirebiliyorsunuz , yürüyüş yada koşu esnasında haritadan bakabiliyor,rota takibi başlatıp kaybolmuyorsunuz. Ormanda vs bu işe yarayabilir.Egzersizler sırasın da baştan saat ingilizce konuşuyor sonra dil paketi indirdi ve Türkçe konuşuyor artık.Saatte mevcut bir asistan yok.Ses kaydediyor.Diyebileceklerim şimdilik bu kadar sonrasın da daha detay geçerim.

Huawei watch Fit 4 için kasa koruma ve ekran koruma camı linki bırakıyorum aşağıda.

Kasa koruma plastiği ;

Koruma camı linki ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 29 Ağustos 2025; 11:33:39 >

• Fit 3ten memnunum, geçiş yaparsam muhtelemen bundan sonraki ilk tercihim olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fit 3 ten ekrana dokunarak açma olayı yok galiba hocam doğrumudur ? Başka ekstraları da var tabi 4 ün.

ne geldi mesela hala sesli cevap verme özelliği yok whutsuba sms e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyznker -- 27 Eylül 2025; 13:50:25 >

• Akıllı saat arayışımı watch fit 4 pro ile sonlandırdım. 1 haftadan uzun oldu kullanıyorum gayet memnun kaldım. Gt serisini de çok araştırdım daire formunda almak istiyordum ama Huawei inatla erkekler için 46 mm gibi devasa bir saati üretiyor o yüzden Almaktan vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim tüm gün kolunda dolaşacak bir saatin hafif ve abartılı büyüklükte olmaması bence önemli. İlk defa akıllı saat alacaklar için bence ideal.

İlk başta dikdörtgen tasarıma mesafeli olsam da kullanınca hoşuma gitti. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Şarjı da çok iyi gidiyor.

Türkiye'deki sitelerde çok uçuk rakamlara satıldığı için Temu'dan birkaç aksesuar aldım. Birilerinin işine yarar diye linklerini atıyorum.

1. Şarj standı mevcut kablo takılıyor. Daha gelmedi Gt için üretilmiş ama Huawei watch fit 4 pro için de uyumlu denedim sorun yok. koruyucu kılıfı taktıktan sonra bile sorun olmadı

2. Mıknatıslı Kayış. Orijinal kayışının metal kısmı laptop veya klavye kullanırken yüzeylere sürtüyordu hoşuma gitmiyordu bu kayışı o yüzde tercih ettim. Güzel ürün ayrıca ucundaki aparatla bu kayışı çıkartıp herhangi bir 20 mm kayışı da takabilirsiniz

3. Koruyucu kılıf tam olarak uyuyor ekrana yapışıyor

4. Koruyucu cam filmi. Buna gerek yokmuş koruyucu kılıfın ekran kısmı yapışkanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asibet -- 8 Ekim 2025; 12:21:8 >

• asibet A kullanıcısına yanıt
    Hocam appgaleryde Akbank yada bonus var mı? Nfc ile ödemeyi hiç denediniz mi

• Joes Alves kullanıcısına yanıt
    Sadece bonusflaş var ödeme yaptım ben

• Joes Alves kullanıcısına yanıt
    Ben proda ödedim

"BonusFlaş ile temassız ödeme geçerli olan Huawei akıllı saat modelleri: HUAWEI WATCH 5, HUAWEI WATCH GT 4, HUAWEI WATCH GT 5, HUAWEI WATCH GT5 PRO, HUAWEI WATCH FIT 4, HUAWEI WATCH FIT4 PRO, HUAWEI WATCH D2."

• arkadaşlar şuan aynı fiyatlarda iphone için watch fit 4 ten daha iyi bir saat var mı? bende watch fit 4 düşünüyorum ama başka öneriniz varsa alabilirim

10 k ve üzeri fiyatlardaki Apple, Samsung ve Huawei cihazlarda belki aradığın özellik vardır. Fiyatları yüksek olanları araştırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 6 Kasım 2025; 8:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tissot V8;
    Ariete you/me espresso;
  • asibet A kullanıcısına yanıt
    Koruyucu kılıf mı cam mı önerirsiniz?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.