Şimdi Ara

HUAWEİ VİSİON - KULLANICI KULUBÜ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
18
Favori
63.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Yapar başkan.
  • telefonumu satma kararı aldım. 2.el galaxy note buldum. ona geçeceğim :)

    ürünün linki :http://forum.donanimhaber.com/m_82861215/f_//tm.htm#82861215
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hadi_bea

    Şimdi ben konuyu tamamen okumama rağmen net bir cevap bulamadım U8850 vision telefonum evdeki koblosuz modemi hiç bulmuyor sorunun modemde olduğunu zannediyordum ama başka telefonlarla modemi görüp bağlana biliyor. Ben de telefonu ilk aldığımda bağlanıyordum ama şimdi bağlanamıyorum. Fabrika yarlarını döndürdüm, elle ağ eklemeyi denedim v.b. denedim ama olmadı konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse şimdiden teşekkürler

    android sistemler wpa mı wep mi şifreleme sistemlerinden tam hatırlamıyorum birisini bulamaz bulsada bağlanmaz modemin ayarlarını değiştirin
  • benim telefonum sadece ara yüzde çalışıyor.ne yapmalıyım.önceden ikisinede geçiyordu.garantiye göndermelimiyim
  • bukephalos B kullanıcısına yanıt
    Sadece arayüzde çalışıyor derken? İki launcher yüklü telefonda. Birisini varsayılan yapmışsınızdır muhtemelen. Şu an hangi launcher ile çalışıyorsa ayarlar-uygulama yöneticisinden o launcherı bulun ve varsayılanı temizle diyin. Sonra ana ekran tuşuna bastığınızda hangi launcher ile çalıştırmak istediğinizi soracaktır.
  • Elimde şu an vision var fakat üzerine az bir parayla xperia neo v alma şansım var cihazı gördüm çok temiz kullanılmış 2 ay garantisi kalmış ama. İkisini de kullamış olan var mı, sizce bu takası yapayım mı?
  • Hepsi burada.com dan dün teslim aldım, internete çok rahat ve hızlı giriyor, benim gibi orta yaşlı bir gencinde :) az buçuk uğraşması sonucunda telefon üzerinden televizyonumda (LG 47LA640S + SİHİRLİ KUMANDA) interneti de kullandım, başardım diyeyim bari :) telefon hafif ısınıyor, kışın iyide yazın bence sorun olabilir :) şarjı ilk gün ailecek kapanın elinde kalmasından ve rehberin yeni telefona taşınması hammaliyesinden olsa gerek, çabuk bitti gibime geldi, yinede bu şarj işini eski kullanıcılar daha iyi bilirler, sizleri yanıltmayayım, android olayına hiç girmeyeyim zira o konuda zır cahilim ama ekrana dokununca dalgalanan su görüntüsü insanın çok hoşuna gidiyor :) önceki telefonum F480İ idi, bu yeni telefonu kullanmakta çok zorluk çekmeyeşime rağmen, alışmak zaman alacak gibime geliyor, valla insan eski telefonunu arıyor, avucumun içi gibi biliyordum, bunda ise kaybolacak gibi oluyorum :) kullandıkça tecrübelerimi yazarım, henüz koruyucu jelatin veya kapak dediklerinden almadım, neden gerektiğini de anlamadım, sanki telefonla odun mu kırıcam, toprak mı kazacam :)




  • bu telefon hangi oyunları oynatıyor ? fifa 12 kasar diyenler var başka fikri olan ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    uModern combat 4 ve real reacing 3 oynatiyor sorun yok ama kvk romu kullaniyorsan zor biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

    uModern combat 4 ve real reacing 3 oynatiyor sorun yok ama kvk romu kullaniyorsan zor biraz

    daha yeni telefonu sipariş verdim daha gelmedi romu nasıl değiştiricem ki orjinal rom ile bütün oyunlar kasar mı yani ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Şoyle yani hocm orjinal romda kvk uygulasi oldugu icin ram daha cabuk doluyor rootlayip onlari silrsen sorun olmaz bende 2 vision var biri rootlu orjinal rom oburu Jb rom tam stabil olmasada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

    Şoyle yani hocm orjinal romda kvk uygulasi oldugu icin ram daha cabuk doluyor rootlayip onlari silrsen sorun olmaz bende 2 vision var biri rootlu orjinal rom oburu Jb rom tam stabil olmasada

    peki fifa 12 ve subway surfers ta kasma yaşadın mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snkrl

    Elimde şu an vision var fakat üzerine az bir parayla xperia neo v alma şansım var cihazı gördüm çok temiz kullanılmış 2 ay garantisi kalmış ama. İkisini de kullamış olan var mı, sizce bu takası yapayım mı?

    Kardeşimde Xperia Neo var, bende Vision.Neonun ahize sesi daha yüksek, hoparlörü daha kaliteli.Kamerası daha iyi.Visionun ekranı ise daha parlak.Hatırladığım kadarıyla hafızası da daha yüksek.Bence öyle bi takasa hiç gerek yok.Tabi yine senin kararın.
  • Arkadaşlar,

    telefonu yeni aldım ve güzel bir telefona benziyor. benim sıkıntıkm ve çözemediğim konu bluetooth ayarları.

    bluetooth açık ve kulaklığı tanıyor. normalde bu durumda otomatikmen arama yapıldığında kulaklıktan konuşulması gerekir ama ne yazıkki her seferinde manuel olarak aramalarda bunu seçiyorum. bu nasıl düzeltilir. fikri olan varmı?
  • sağolun sorunu çözdüm daha evvel vodafone 945 telefon vardı onda bu kadar detay yoktu yavaş yavaş kullanmasını öğrenicez
  • Arkadaşlar ben telefonu alalı 2 ayı biraz geçti,telefonu dün akşam şarja taktım(Başka bir kablo ve akıllı şarj cihazı denen cihazın usb sine takıp onu da prize takarak) ilk şarj alıyor görünüyordu ancak sabah kaltığımda baktım ki telefon açılmıyor. Aç/kapa tuşu tepkisiz. elimde şu an bir ceset var sanki. Böyle bir problem yaşayan var mı? Bataryayı tak çıkar düzelir önerileri geliyor ancak batarya entegre :) vidaları açınca çıkabildiği yazıyor ama olmazsa kvk ya göndermek zorunda kalırım. Açmış olmam garanti kapsamı dışına çıkarır mı? Telefon pc/priz vs hiçbir kaynaktan güç almıyor! Deli olmak üzereyim. Bir de telefonu hepsiburadadan aldım garantiye nasıl gönderebilirim?
  • renas.kaya R kullanıcısına yanıt
    Kardesm pc ye takip bir 10 dk beklet eger ne pc den nede, rlden tepki almazsan kvk yolu gozukuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonumu bir arkadaşa sattım. Ses sorunu benim için büyük problemdi, onun dışında çok memnundum. Her şey için çok sağ olun arkadaşlar.
  • telefona jelybean kurdum fakat telefonum biraz önce kendi kendine bir ekrana döndü en altta android yazıyor ve arkada pullu dalgalanan bir resim var. telefonu açıp kapatamıyorum hiçbir işlem yapamıyorum. normal bi telefon olsa bataryayı çıkarıp yeniden başlatırdım ama bunda batarya gömülü. gücü nasıl kesebilirim acaba???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan1985 -- 27 Ekim 2013; 22:50:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkan1985

    telefona jelybean kurdum fakat telefonum biraz önce kendi kendine bir ekrana döndü en altta android yazıyor ve arkada pullu dalgalanan bir resim var. telefonu açıp kapatamıyorum hiçbir işlem yapamıyorum. normal bi telefon olsa bataryayı çıkarıp yeniden başlatırdım ama bunda batarya gömülü. gücü nasıl kesebilirim acaba???

    Ses açma tuşu ile güç tuşuna beraber bastınız mı 10 sn kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.