Şimdi Ara

Huawei ve TSMC çalışmalara başladı: Kirin 990 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Basında çıkan haberlere göre, Çinli teknoloji devi Huawei, TSMC ile birlikte 2019 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen "Kirin 990" yonga seti üzerinde çalışıyor. İkinci nesil 7 nm süreci ile üretilecek Kirin 990, şirketin ilk 5G destekli yonga seti olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, ultrasonik parmak izi sensörünü orta segment telefonlara da getiriyor
    Huawei'nin bu konudaki çalışmalara start verdiği belirtilirken Kirin 990 yonga setinin test maliyetinin oldukça yüksek olduğu bildirildi. Her testin yaklaşık 200 milyon yuan (yaklaşık 29 milyon dolar) yatırım gerektirdiği söyleniyor.

     


    Balong 5000 5G modeme sahip olacak


    Çinli şirket Kirin 990 yonga setinde Balong 5000 5G modemini kullanılacak. Bununla birlikte Kirin 980'e kıyasla yüzde 10 daha az güç tüketimi ve yüzde 10'luk bir performans artışı sunması bekleniyor.Yonga setinin diğer özellikleri hakkında ise henüz herhangi bir bilgi yok.







  • Gpu tarafında donanımsal olarak adam akıllı bir çözüm getirmedikleri sürece boş 100/10'muş geliştirme adamlar exynos/snapdragon senin gelecek sene yapılacak işlemcini bu sene geçicek apple 2017 'de zaten geçmiş birde huaweinin bu sene ürettiği cihaz daha alınamıyor... bunlarda kendi yolunu buldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak kodlarını geliştiricilere açmadıkları sürece hiçbir anlamı yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frekanslar dikkat çekici

  • Gpu konusunda çok zayıf. İstedikleri kadar çekirdek geliştirmeleri yapsınlar gpu verimliliği ve performansı snapdragon serisiyle yarışamıyor.

  • Gpu zayıf, Gpu zayıf... Hangi oyunu en üst grafik ayarlarında oynatamıyor peki.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyeCoral -- 11 Kasım 2018; 21:26:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kirin 980 den %10 daha hızlı gelecekse, tıpkı Kirin 970 örneğinde geride kaldığı gibi yine geride kalır. Daha 2 ay sonra çıkacak Exynos işlemcileri bile belki Kirin 980 den %10 dan bile fazla hızlı gelecekler. Huawei daha büyük sıçrama yapmazsa 970 de yaşadığı yavaşlık sorunlarıyla tekrar karşılaşır...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.