Şimdi Ara

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını açtı, yerinde gördük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üretmediğimiz için çok bir şey diyemeyeceğim ama Amerika NATO'yu da yanına alarak Huawei'ye savaş açmasının altında ciddi neden var. Tabiki neden dolayı savaşıyorlarsa kendilerinin ürettikleri telefonlarda da aynısı olduğu bir hakikat. Biz Türkiyeli teknoloji kullanıcıları olarak meselelerin neresindeyiz?
  • Kaan'ı burda görmek güzeldi.

  • laptopları ne zaman getirecek huawei ülkemize ?

  • Mavibahçe'ye ve ön önemlisi İzmir'e yakışan bir mağaza olmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ayfon abi yaa ( ciddiyim )

  • 128gb lık karta 600 lira istemek nedir Allah aşkına! Huawei yeni bir icat yapmadın standart micro sd den adam akıllı farkı yok kendine gel...

  • Kaan Arlı'yı goremiyorduk bayağıdır. Megersem yan sektöre geçiş yapmis.

  • Üretmediğimiz için çok bir şey diyemeyeceğim ama Amerika NATO'yu da yanına alarak Huawei'ye savaş açmasının altında ciddi neden var. Tabiki neden dolayı savaşıyorlarsa kendilerinin ürettikleri telefonlarda da aynısı olduğu bir hakikat. Biz Türkiyeli teknoloji kullanıcıları olarak meselelerin neresindeyiz?

  • Servis noktalari birazcik genisletilmis ama yine de yetersiz.

    KVK in bazi subeleri ve her sehirdekiler de YOK! ek olarak tek subesi olan Ouno ise Istanbul da olmak uzere servis onarim hizmeti veren baska yaygin servis agi halen yoktur!

    Izmir deki yetkili servis bari elden teslimat ile 1 saat icinde onarim hizmeti de veriliyordur yoksa diger bircok servis noktalari gibi sadece kargo ile teslimat yani bekleme sureci ilemi olacak?

    Merak edenler ve dogrulamak icin resmi sitesi iste bakabilirsiniz :
    https://consumer.huawei.com/tr/support/service-center/


    Kaan Bey egitimin basina gecmis olmasi pratikte ne tur bir faydasi olacak cihaz sahipleri icin merak ettim. Sirket ici gelismeler biz tuketicilere ne tur bir yansimasi kisa surede olacak ki paylasmis sahsen anlamadim :/

    Tuketiciler sonuca bakar : Ne sunulucak kisa surede ve nasil nerelere gibi ... Huawei in bircok yabanci ulkelerdeki gibi online forum Turkiye Turkce hizmeti, Fiziksel magazalarin her sehirde olmasi ( Istanbul da birkac ay sonra acilmasi hic yoktan iyidir gerci ama ya diger sehirdekiler ? Suan urun almaya pek yanasmaz hizmet ayni sehirde olmayanlarin orani cok!



    Huawei kurumsal altyapi isine yillardir odaklanacagina ( modem urunleri Superonline vs dagitilmasi anlasmasi adls fiber GSM altyapisi ile kafa yorup altyapi ayagi ile Turkiye in istihbarat kamusal ve ozel basta olmak uzere bilgi toplama hedefi onceligini geri almasi beklerdim ) mobil cihazlari basta olmak uzere diger bircok urunlerini de Turkiye ye getirtilmesini beklerdim!


    Bir de Turkiye capinda bir urun satisa ilk baslandiginda da ozel hediyeler diger ulkelerdeki gibi niye olmuyor ? Inatla kazik yuksek fiyatlar neden ? Dolar ciddi oranda dustu 7 den 5 lerde ama indirim orani komik! Kiyaslama yapinca da Note9 gibi cihazlarin arasindaki fiyat farki eklendiginde Note9 Turkiye de cok ucuza iken MAte 20 PRo lar Turkiyede ise yurtdisindakilerine oranla ciddi fiyat farklari vardir!


    MAte 20 PRo daki LG ve BOE ekranlilardaki sorunlar malum.

    Tasarimsal hatalar ( harici ses sarj girisinin icinde olmasi gibi ! ) Kamerasinda FULL HD 30 FPS ten sonrasi kamerasi cok berbat olmasi. Rakipleri 4K da akici iken Huawei de hem vasat hem de 60 FPS olmamasi dusundurucu oldugunu da hatirlayinca bu haberdeki deneyim magazasindan cok daha fazlasini beklerdim :/ .
  • güzel oğlan bu kaan.

  • Burak Bey bu yazıyı yayınlarken 10 yıl sonra ben de Samsung'da olurum dedin mi :D

  • Erzincan ve Büyükşehir? Yanlış oldu sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan Arlı'ya başarılar dileriz , Huawei çok yerinde bir pozisyon almış.

  • Na'psın adamlar? ABD bunları casus deyip engelledi, yakında huawei cihazların wifi ağlarına bağlanmasını bile yasaklayacaklar. Ardından Avrupa ve Japonya'dan benzer hamleler geldi. Adamların artık tek müşterisi biz ve araplarız.

  • *siteci* kullanıcısına yanıt
    Kendisi tuketiciler hakkinda cizgiler sinirlar dahilinde dalga gecmeye baslamisti. Baslarda duzgun idi sonrasi kendisini uslubunu SINIRLARA dayayarak ifade etmistir. Mate 20 Pro Anakonusunda . BIlen biliyor zaten... Kendisine egitimler almasini onermistim cunku temel bazi kavramlari bilmiyordu . Ozelden de yazsam hos olmazdi sonucta Huawei tecrubeli birini niye getirmedi de yillarini editorluk olarak gecirmis Ingilizce Ogretmenligi uzerinde diplamasi olan birini secmesi ile Huawei in ust duzey yoneticileri sorumlu bulmustum. Sonucta cok basit Avrupa da kurmus oldugu sistemin birebirini Turkiye ye getirip uygulatmasi gerekiyor bunlari ifade ettim tamam dedi ama sonrasi da bozuldu :/ .

  • justruth J kullanıcısına yanıt
    Turkiye paraya dusuk maliyetlere cazip tekliflere ozellikle altyapilarda muhtac. Huawei aslinda altyapida ciddi derin kapsamli yatirimlari cok ilginctir cazip fiyatlarla kurumsal hizmetleri vardir. Adamlar Turkiye in de stratejik nesi varsa bilgi toplama vs bence dikkatli olmak gerekir. Amerika basta olmak uzere bircok Avrupa ulkesi Kanada Japonya vs sirf Amerika oyle istedig diye degil. Ortada ciddi deliller var. DH editorlerinden Mesut ta bir sekilde ifade etmisti. Yani DH camiasinca bilinmektedir takip edenler bilir.

    Turkiye ekonomik acidan guclu olsaydi Almanya Amerika Japonya Avustralya Japonya vs ulkelerdeki gibi restini koyardi yani engellerdi. Sadece askeri bilgilere degil ticari markalarin teknolojik cihazlarini bile kopyalamak icin sizdiklari bariz kanitlanmisti artik piskin piskin birseyler uydurup gecistiremiyorlar... Huawei arkasindaki Cin gibi gorunse de Hanedanlik ve onun uzantilari vardir. Kisacasi dunya 3. Dunya Savasin a RAMAK kalmis kivilcim patlayacak ama nereden ... Amac ortalik karissin taraf olanlarda kayben veya kazanan onemi yok zaten baska hesaplar var...

    Turkiye kendi altyapisini esasli yaygin kuramadi uretimi de yoktur. En basit internet servis saglayicilarindan aldigimiz paket modemler bile HUAWEI markasi inatla da baska marka vermiyorlar! Altyapilari da Huawei .. Elektrik altyapisi da bunla baglantili Huawei .. Illa kesin kanit olmasa da 2014 veya 2015 teki ayni gunde Turkiye deki iletisim ve elektrik kesintisi esi benzeri olmamis bir prova idi! ...

    Turkiye etmedikleri kalmadi . Bundan sonrasi elbette stratejik zamanlarda domino etkisi odakli abayi gostermeler yapilmaktadir.

    Az cok idrak etmisininizdir ... Parcalari birlestirmek zor olmasa gerek..

  • Bu da kendini bir şey sanmaya başladı, dandik telefonlarına istediği fiyata bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Huawei ve dolaylı olarak Kaan Arlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir türlü ısınamadım gitti şu markaya .Huawei aşırı Havayi olmuş durumda.
    Yurt dışında ki istediği paraları bile hak etmiyor ürünleri.
    Diğer Çinli markalar dan sıyrılmasını sağlayan tek özelliği olan Kirin işlemcileri bile birçok konuda yetersiz ve Qualcom işlemcilerin gerisinde.Öyleki, Sd855 işlemcinin gerisin de kalacağını bile bile benchmark listelerin de üst sıraları geçici de olsa kapmak için, Kirin 980 işlemciyi Sd 855 işlemcili cihazlardan önce lanse etmesi de,müşteri odaklı geçici bir yanılsama yaratma çabası.

    Diğer Çinli markalara göre Avrupa,Türkiye,global anlam da ki pazarlara daha önce girmiş olmanın avantajı ve haddin den fazla reklam ile adından söz ettirmiş olsa da .Qualcom ,Samsung işlemcili li modeller olduğu sürece asla şans tanımayacağım,alternatifim bile olmayan bir marka Huawei.

    Global anlam da ,çok satış yapmış,yapıyor olması ,hakkında çıkan casusluk suçlamarıda ,kimilerine göre markanın bu yükselişini engellemek için ortaya atılmış bir durum gibi görünse de, ateş olmayan yerden ,duman çıkmaz.

    Bunlar tamamen kendi görüşlerimdir.
    Huawei kullanıp da veya sempatisi olanlar sakın durumu,namus meselesi yapıp ,yok sen çok biliyorsun,Samsung dan sonra satış olarak ikinci sırada bilmem ne gibi sürü ,psikolojisi vb argumanlarla markayı bana savunmaya çalışmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi varken huwaei ne biliyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.