Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.618
Cevap
63
Favori
274.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    Hocam işimi şansa bırakmıyayım. Hamgisi daha iyiyse onu alayım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRİSE6 -- 8 Temmuz 2016; 0:40:31 >
  • Arkadaşlar android 6 ve emui 4 ne zaman gelicek bilgisi olan var mı ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Şimdi orda haklısın. Mutlaka a9 un ses şiddeti daha iyidir. Ama sadece bunun için almamalısın. Honorun kendi kulaklığı yetersiz olabilir ama ben sony xperia z telefonumdan kalan kulak içi kulaklık ile kullanıyorum ve ses kalitesi baslar süper. Bu dediğimide youtube da video film izlerken deneyimledim. Müzikte daha iyidir kesin.

    Öte yandan Htc hiç kötü değil. Onu tercih etmen pişmanlık olmaz belki ama diğer özellikleri düşününce pişman olma ihtimalin var. Samsung vs gibi markalar alma yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziztopcu kullanıcısına yanıt
    Bu ay içinde hatta belki önümüzdeki hafta gelir 6.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım, eğer ses istiyorsan kesinlikle HTC. "Desire eye" bile onerebilirim. Ben daha evel HTC kullandım. Çok da sevdiğim bir telefon. Daha fazla para verebilme durumum olsa kesinlikle HTC alirdim. Sense arayüzüne hayranım, harika gerçekten. Çok aşırı değerler isteyen oyunlar oynamayacaksan seni götürür 2gb ram. İşlemci de yeterli. Şarj olayını falan bilmiyorum, ona sen karar ver. Ama o sayısal degerler bazen bir sey ifade etmiyor şarj konusunda. Kullanım sekli ve arayüz de etki ediyor.

    Honor'dan memnun musun diye soracak olursan eğer; hayranım. Arayüz ve akıcılık müthiş. Kamera harika. Aslında ses hariç her şey bana gore mükemmel ötesi. Ama ses, ah iste o kulaklik sesi! Gerçi ses de biraz göreceli kavram, kimisine yeterli geliyor. Ama benim gibi bu konuya takıntılı isen, (bence) bu telefon maalesef hayal kırıklığı. Benim çok eski HTC Desire C Golf bile daha iyidi bundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenil1905 X kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Honor 7'nin kontratlı tekliflerinden yararlanan müşterilerimize sunulan uygulama hediyelerinin detayları aşağıdaki gibidir;
    Türk Telekom Honor 7 cihaz kampanyasından faydalananlara Tivibuspor servisi 3 ay boyunca ücretsiz abonelik hediye edilecek. Tivibuspor servisi kapsamında ise; 3 ay boyunca geçerli olacak hediye ile kullanıcılar Spor Toto Süperlig, PTT 1.Lig ve Avrupa'nın en önemli liglerindeki gelişmeleri, puan durumu, maç sonucu bilgilerini SMS ile takip edebilecekler. Hediye kampanya hat aktivasyon işleminin ardından üç iş günü içerisinde tanımlanacak olup, 3 ay sonunda verilen hediye abonelik yenilenmeyip sonlanacaktır.
    Kampanyadan 18 Mart- 18 Nisan 2016 tarihleri arasında Türk Telekom Honor 7 cihazını satın alan Türk Telekom mobil müşterileri faydalanabilir. 18 Mart- 18 Nisan 2016 tarihleri arasında cihazı satın alan Türk Telekom mobil müşterileri, Google Play Store üzerinden Türk Telekom Mobil Ödeme ile kullanabilecekleri 50TL’lik indirim kazanırlar. 50TL’lik Google Play Mobil Ödeme indirimi tek seferlik kullanılabilecek olup cihazı satın alan müşterilerin 20 Nisan-20 Mayıs 2016 tarihleri arasındaki ilk Google Play Mobil Ödeme kullanımları için geçerlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • desireeye D kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim.
    Ses benim içinde çok önemli. Sizce bu ses sorunu kulaklıktan mı telefondan mı? Sırf sesi için bile Htc alabilirim. Hazır fiyatı da 1500 e inmişken.
  • HTC A9 = GM 5+

    Ona göre düşünün. Kamera, kasa kalitesi ve ses farklılık gösterir sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Dostum arkadaşın biri telefonun kulaklığı kötü kulaklığı değiştirince ses mükemmel oldu telefonun ses kartı kesinlikle iyi gibi yorumlar yapıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    Dostum bence yanlış gm5 plus > htc a9 çünkü aynı donanım 2-3 ay öncesine kadar ikibinin üzeri fiyata satılıyordu daha yeni 1500 e düştü ki benim gözümde htc ve sony bu alemin en kazıkcı firmalarıdır orta sınıf adına ürünleri bile yoktur örnek sony xa nın fiyatı keza samsunga da öyle ama hiç değilse yeni yeni j serisi falan çıkardılar gerçi onlarda tartışılır inşallah honor 7 kalitesinde telefonlar bu fiyata dahada çoğalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacagim uygulamalarin otomatik guncellemelerini kapattim. Yukaridaki soruma cevap verenlere teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Kulaklikla alakalı olsa neden bu kadar sorun edip telefonu eleştireyim? Telefonla alakalı tabii ki de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desireeye D kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda birkaç kişi sorunun kulaklıktan kaynaklandığını,kulaklığı değistirince sesin guzel olduğunu söylemiş.
    Siz Htc ye alışkın olduğunuz için yeterli gelmemiştir. Zaten Htc'nin sesi her turlu bu telefondan iyidir ama bu telefonda tatmin eder inşallah.
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir şey farkettim. Bende facebook, instagram filan kendi kendine arkada çalışmaya başlıyorlar. Sizde de var mı böyle bir şey? Uygulamalar korunan uygulama değil. Her şeyi kapatıp izledim telefonu kesinlikle kendi kendilerine çalışmaya başlıyorlar.
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Ben de bir suru kulaklık ve uygulama denedim tabii ki. Gunlerce uğraştım en iyi sonucu almak için. Valla senin bileceğin iş. Siz sordunuz, ben cevap verdim. Honor hakkında yazdıklarımı da okudunuz. Telefonu kotulemedim, aksine öve öve bitiremiyorum.
    Ama HTC bu forumdaki bazı arkadaşlar tarafından bayağı bir hafife alınmış. Honor'u ovmek icin baska telefonu yerin dibine sokmaya gerek yok. Şu ana kadar hep HTC kullandım. Yillarim geçti HTC ile. Oyle rakamsal değerleri okumakla olmuyor sadece, onu da belirteyim. 10gb ramli, 26 cekirdekli, 5000 mah markalar ile illallah eden de var. Htc'nin kotu telefon yapacağını sanmıyorum. Bu benim görüşüm. Belki de ben sansliydim, bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gece uyurken telefon çok şarj yiyor kaç gündür buna anlam veremedim. bi gün yatmadan sosyal medyada falan takıldım interneti kapatıp uyudum %15-20 arası şarj yedi 8-10 saat uyku süremde. diğer gün ultra pil tasarrufu moduna aldım yine %15-20 arası bi şarj yedi. dün yine uyumadan biraz gezindim sosyal medyada wifiyi kapattım uyudum telefon %15-20 arası şarj yedi.

    işin özeti bu telefon uykuda niye bu kadar şarj yiyor. hele ultra pil tasarrufu modunda hayretler içinde kalmıştım. bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olacak bi üstad varsa sevinirim. başka konuda telefonda bi sıkıntım yok




  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    ÖNCE KÜÇÜK OLAN UPDATE.APP yükleyin demişsiniz ama nerde? Verilen link de "dload" adli alt klasörde sadece bir adet UPDATE.APP var oda 2.8gb başka yok
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen kararını sese göre ver bence.
    Sonra honor şöyle böyle olmasın. Pişman olursun falan sebep olmayalım. Htc hayırlı olsun sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKN_TGR -- 8 Temmuz 2016; 17:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızılgenç

    arkadaşlar bir şey farkettim. Bende facebook, instagram filan kendi kendine arkada çalışmaya başlıyorlar. Sizde de var mı böyle bir şey? Uygulamalar korunan uygulama değil. Her şeyi kapatıp izledim telefonu kesinlikle kendi kendilerine çalışmaya başlıyorlar.

    Evet arada bi bende de facebook ve messenger kendi kendine açılıyor. Normal yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.