Şimdi Ara

Huawei telefonlarında üçüncü parti ana ekranlar yasaklanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:51:50 >
  • P20 Pro kullanıyorum ve açıkçası stok başlatıcıdan oldukça memnunum. İlk başlarda Nova Launcher Prime kullanıyordum, ancak bana nedense akıcı gelmedi. Gayet akıcı ve sade bir başlatıcısı var Huawei'nin. Muhtemelen sürekli sıkılıp, değişiklik isteyenler bu karara bozulacaktır, ancak ben bu sayının çok da fazla olacağını sanmıyorum.

  • Yahu neye elimizi atsak kuruyor. Daha geçen gün honor 7c aldım şimdi bu karar çıktı. Çok iyi dedikleri stok launcher ın çift tıkla ekran açıp kapatma özelliğine çözüm bulamadılar. Eksik kalan özelliklerine "Araştırıyoruz takipte kalın." Hikayesiyle cevap verirler ama konu yasağa geldiğinde... Çakarım custom rom u bakarım çaresine. Bu arada yukarıdaki adb komutu içeren yöntemde iş görür.

  • Bence nabız yokluyorlar geri dönebilirler ancak çoğu kişi telefonunu olduğu gibi kullanıyor herkes prof değil.

  • Apple laşırsanız bi rezilleşirsiniz huawei.Arayüz xiaomi kadar akıcı değil ve semboller de iğrenç. Hele bir denesinler xiaomi ve samsung 1 ayda nasıl da tahtını sallar... Knox sayacı hadi neyse sonuçta Tr root atamazsınız cihaza da launcher konusu kırmızı çizgidir. Anayasadaki ilk 4 madde gibidir.

  • 3. parti arayüzler sadece Çin'de satılan versiyonda yasaklanıyor. O da launcher 'ın üreticisi Huawei ile iletişime geçerek kendisini whitelist'e aldırabiliyor . Global versiyonda ise yasak yok.
  • Ben senelerdir Apex launcher kullanıyorum ve aldığım her telefona daha açar açmaz ilk onu yüklüyorum, hiç bir telefon markasının standart sunulan arayüzüne tahammülüm yok. Ayrıca her yeni aldığım telefonda o markanın arayüzüne alışmak zorunda da değilim, standart oturmuş bir Apex düzenim var onu her telefona uyguluyorum. Madem Huawei benim elimden bu imkanı almak istiyor, o zaman yapsın doğru düzgün bir ana ekran. Simge boyutu, kaydırma hareketleri, uygulama çekmecesi stili gibi şeylere adam akıllı kişiselleştirme sunsun, ondan sonra düşünürüz. Ama böyle yapacaklarsa ben bir daha asla Huawei almam, dünyada iyi telefon yapabilen tek üretici onlar değil kusura bakmasınlar.

  • Çok net S10 çıktığı gibi satıyorum ve Samsung'a geri dönüyorum...

  • bu bir tercih meselesi.telefonu satın alıktan sonra sanene virüsten zararı ban. yasaklamak yerine sertifikalı olan arayüzlere izin ver. microsoftun launcuheri çok güzel mesela

  • Apple bunu oldum olası yapıyor. Büyük olmak büyük düşünmek ve özgün olmaktan geçiyor. Kesinlikle doğru karar.

  • Huawei gerçekten güzel telefonlar ortaya koyuyor ve Apple ve Samsung kullanıcısı olsanız dahi sizin daha iyi telefonlar kullanmanıza rekabet içerisinde dolaylı olarak katkısı oluyor. Ancak şu adımı kesinlikle kabul edilecek bir adım değil bana göre zira Android açık bir platform ve bu platformda böylesine bir yasak oldukça mantıksız görünüyor. Telefonu neredeyse iOS'a bire bir benzetme çabası içerisinde olan bir yazılım anlayışı ile bir de böylesine bir yasak power userlar tarafından hiç hoş karşılanmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 14 Ocak 2019; 22:10:28 >
  • Nasıl Apple oldum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    bu bir tercih meselesi.telefonu satın alıktan sonra sanene virüsten zararı ban. yasaklamak yerine sertifikalı olan arayüzlere izin ver. microsoftun launcuheri çok güzel mesela
    Zaten yasak yazılıdğı şekilde söz konusu değil yukarda yazdım. Sadece Çin de satılanlarda engel var. O da launcher üreticisi ileşime geçip kendisini whitelist e ekletebiliyor. MS launcher, Apex, Nova gibi uygulamaarın üreticileri zaten ekletirler kendilerini . Çin'de malware içeren launcher çok fazlaymış, ona engel olmak istemişler.

    Global rom larda engel yok, istediğinizi yükleyebiliyorsunuz.

    Haber yanlış anlaşıldı.
  • Yasak kelimesini kullanan üretici benim için bitmiştir.

  • Huawei de parayı buldu. Yasaklar gelmeye başladı. =)

    yaw diyorum bu google android i bunların elinden alırsa ne olur acaba ???

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.