Şimdi Ara

Huawei Petal haritalar güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Petal haritalar güncellendi



    Google tabanlı tüm hizmetlerle iletişimini kestikten sonra büyük yatırımlarla kendi mobil servislerini hayata geçiren Huawei, Türk mühendislerin de önemli bir katkı sağladığı Petal adındaki harita hizmetini yeni sürümüne güncelledi. 



    Huawei Petal 2.0 neler sunuyor?



    Kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanan Petal Haritalar 2.0 sürümü daha güvenli ve kullanımı daha kolay bir navigasyon tecrübesi sunuyor. 2020 yılındaki lansmanından bu yana 140'tan fazla ülke ve bölgede kullanıcılar tarafından beğeni toplayan uygulama, büyük şehirlerde gerçek zamanlı toplu taşıma güncellemeleri sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei yeni ARM tabanlı dizüstünü tanıtmaya hazırlanıyor



    Petal Haritalar 2.0 ile gelen yeniliklerden bir tanesi navigasyonu daha sorunsuz ve hassas hale getiren Şerit Yönlendirmesi. Yeni özellik, bir sürücünün günlük olarak karşılaşabileceği olayları kapsayan ve karmaşık yol koşullarını hassasiyetle dikkate alan bir deneyim imkanı tanıyor. Şerit Yönlendirmesi sayesinde Petal Haritalar, çok sayıda farklı şerit ve dönüş seçeneği içeriyor. Böylece, karmaşık kavşaklarla karşılaşmadan önce uyarı vererek, kullanıcıları en uygun şeride yönlendiriyor.



    Diğer bir yenilik çevrim dışı haritalar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar ağ bağlantısı yoksa bile daha önce kaydettikleri haritaları kullanarak çevrelerini keşfetmeye devam edebiliyor. Ayrıca haritadan çıkmadan müzik çalar uygulamasına erişmek mümkün. 



    Son olarak uygulamaya entegre edilmiş hava durumu ile hava durumu bilgisi, uygulama ilk açıldığında kullanıcıların karşısına çıkıyor. Böylece kullanıcılar, bulundukları bölgedeki hava durumu hakkında hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabiliyor.



    Huawei Petal haritalar güncellendi



    Petal Haritalar 2.0 ile kullanıcı deneyimi de yenilendi. Kullanıcıların, sokak ve yer adlarını kolay tanımlayabilmesi için, yeni harita ara yüzünde yaya geçitleri ve kaldırımların yanı sıra binalardan gelen gölgeler ve renk ayrıntıları, farklı tonlarla belirtiliyor. Petal Haritalar 2.0 sürümü, mobil haritaya gerçekçi bir 3D görünüm verebilmek için binalarda, ağaçlarda, hava durumunda ve günün farklı saatlerinde detaylı bir ara yüz sunuyor.



    'Tek tıkla' arama özelliği sayesinde, yakınlardaki tesisleri bulmak her zamankinden çok daha kolay. Seyahatle ilgili çok çeşitli hizmetler sunan bu özellik sayesinde, yakınlardaki benzin istasyonlarını, restoranları, kafeleri, dinlenme tesislerini, ATM'leri, marketleri, tamirhaneleri ve bu uzun yolculukları daha sorunsuz hale getirmek için ihtiyaç duyulabilecek diğer hizmetleri kolayca bulmak mümkün. 

     









  • Link?

  • Petal maps team satıcısının uygulaması mı bu. İnsan tam isim yazar. Bir sürü uygulama çıkıyor. Ne biçim editör bunlar ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 12 Aralık 2021; 11:30:53 >
  • ladro L kullanıcısına yanıt

    https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/petalmaps/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya güzel özellikler... ben google maps kullanırken, kavşaklarda 1. çıkış 2. çıkış ibareleri kafayı çok karıştıyor. bir deneyelim bakalım

  • Daha çok yol alması lazım uygulamanın. Emekleme aşamasına bile gelmemiş diyebilirim. Google haritaları bırakıp Petal haritalara geçmek için sebep sunmuyor henüz.

  • Aslında sunuyor ben google haritalarda araba kullanırken birden bire olmadığım bir konuma ışınlanmaktan sıkılmıştım. Petal haritalarda böyle bir sorunla karşılaşmadım ve karşılaşan birini de duymadım henüz.

  • Ben kullandım ve baya sevdim. Görsel olarak daha anlaşılır, özellikleri daha az olduğundan daha hızlı ve akiciydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt

    Şerit asistanında sygic çok iyidir. Otoyol çıkışlarında önce gitmeniz gereken şeridi gösteriyor, yaklaşınca da ekranı ikiye bölüp, doğru şeride geçmenizi sağlıyor. Ancak maalesef google haritalar kadar detaylı değil sygic haritalar. Premium alırsanız her ay, standart kullanımda 3 ayda bir güncelleme veriyor.

    Petal haritaların bu anlamda nedir durumu? Google maps kadar detaylı mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.