4.5- 5 yıl sonra telefonun ilk kez camını kırdım. dokunurken eli kesiyor gibi. orjinal cam istanbulda nerde yaptırabilirim. huawei teknik servise gitsem şimdi 1 hafta sonra gel diyecekler. |
Bildirim
4.5- 5 yıl sonra telefonun ilk kez camını kırdım. dokunurken eli kesiyor gibi. orjinal cam istanbulda nerde yaptırabilirim. huawei teknik servise gitsem şimdi 1 hafta sonra gel diyecekler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neredesiniz ey efsane p9cular :( |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
benımkı yavaş yavaş takılmaya ve ısınmaya başladı ya , ama kullandırmayacak seviyedemi asla değil . Bir de kapaktaki lens camını çizmeseydim iyiydi ufak parçası satılıyor ama ben takamam onu maalesef direkt kapak arıyorum o yüzden :/ |
Arkadaşlar, bendeki P9 Plus'un ses açma tuşu hafif yaylanma hissiyatını yitirdi. Fonksiyon kaybı yok fakat basma hissi sertleşti. Eski haline dönebilmesi için nasıl bir yol izlenebilir? Tuş değişimi vs gibi bir işlem mi gerektirir? Görüşü olanların mesajlarını okumak isterim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 2 Ağustos 2022; 12:43:18 > |
aynı sorundan p9umda ben de muzdaribim. güç tuşunun yayı ölmüş gibi. parmak izi sensörü olmasa telefonu açamayacağız neredeyse |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |