Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.092
Cevap
66
Favori
385.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon tuş kilidindeyken bildirim çubuğunu aşağı indirmeye çalışırken muhtemelen öndeki sensörleri kapattığı için anlık bi uyarı veriyor. Bu uyarıyı nereden kapatabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sydn1205

    Fotoyu monokrom kamerayla cekme hocam normal fotoyu çekip sıcrata bas o otomatik siyah beyaz yapıyor zaten

    Sıçrattıktan sonra her yer siyah beyaz olur galiba.sonra baska yere dokunup o yeri renklendirebilir miyim? ( niye soruyorsun denesene diyebilirsin ama telefona sahip değilim henüz,butun özelliklerini ogrenip alacam.teknoloji marketlerde deniyorum her gun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Aynen dediginiz gibi hocam bayağı ayrıntılı inceliyorsunuz anlaşılan tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ışık resmi nasıl kullanılır ben bir türlü anlamadım çekiyorum ama bekliyor ve beyaz bir ekran geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'dan getirttiğim Lumia 920'yi 3.5 sene (hem de wp işletim sistemine rağmen) kullanmışım, bunun paralel ithalatını almaktan çekinmem :D Bu hafta aranıza katılıyorum galiba arkadaşlar. Xperia X veya XZ almayı düşünürken birden bu telefonda karar kıldım, umarım pişman olmam. Burada okuduğum yorumlara göre pişman olmayacağım gibi gözüküyor. Akşam eve gidince de biraz inceleme videosu inceleyip tam emin olurum herhalde
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz hocam izlenimlerinizi hayırlı olsun lumia'dan sonra eşşekten inip uzay mekiğine binmeye benzemiştir sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asil1425

    arkadaşlar ışık resmi nasıl kullanılır ben bir türlü anlamadım çekiyorum ama bekliyor ve beyaz bir ekran geliyor

    Kardeşim şimdi telefonlar için tripotlar var.telefonu ona sabitleyeceksin ki titreme yapmasin.elle doğrudan cekemezsin.sonra cikacaksin armut agacının tepesine.altindan isikli ve hareketli bir nesne geçecek.misak araba.o sabitledigin cihazla fotoğrafa basacaksin.o araba gidecek o gittikçe alet fotoğraf çekmeye devam edecek.ama 1 tane fotoğraf cikacak sonuçta.uzunca bi sure bekleme sebebi de diyaframla alakali.sadece ışık yolunu takip edip onu ozumsemesi gerekiyor.( armut agaci da bir tekerlemeden aklima geldi onu kullandim.yuksek bi yere çıkarsan daha iyi sonuç alabilirsin.kopru.apartman vs)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simos35

    Çok iyi süre gerçekten. Ahh şu ithalatçı garanti olayına güvenebilsem önümüzdeki hafta alacağım çok hoş cihaz ancak 2400 TL bütçemi çok aşıyor.

    Evet hocam fiyatlar uçuk kaçık nasıl bu hale geldi hala anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    kasım ayında yani önümüzdeki ay huawei'in bir organizasyonu var londrada muhtemelen yeni bir amiral gemi tanıtılacak. yıl başından sonra da p9 fiyatları düşüşe geçecektir. iki ay daha bekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate9 geliyor hocam o da Leica çift kameralı olarak gelecek ve tasarımı p9 dan daha güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    tasarım olarak ben beğenmedim dostum şahsen arka kasası ovalimsi bir yapıdan hiç hoşlanmıyorum. dümdüz olmalı her yönden o yüzden p serisi hoşuma gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi ama huawei den baya umutluydum yıldızı patlayacak boyle giderse telefon olarak iyi işler basariyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce gg dan italatcı garantili siyah P9 aldım 1650 tl ye ve aranıza katıldım şnşallah bir sorun yaşamayız .Mate 8 le P9 arasında çok kaldım ancak kanera kalitesi daha iyi olduğu için P9 da karar kıldım hadi Hayırlısı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bana göre değil çok zahmetli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam. huawei ve xiaomi . yani bu iki Çin menşei marka akıllı telefon sektörünün en büyükleri olacak çok yakın bir gelecekte. apple ve samsung gün geçtikçe eriyecek zira çinliler artık kendilerini inanılmaz boyutlarda aştılar.
    zamanında ucuz iş gücünü kullanarak batının teknolojilerini ürettiler. sonra kendileri taklit etmeye başladılar. ilk başlarda tamamen çöp niteliğinde, kalitesizi ve çakmayı yapa yapa artık yüksek kaliteyi öğrendiler. bir kez huawei kullanan bir daha huawei'den şaşmam diyor bu çok önemli bir başarı. kendi çekirdek kullanıcılarını oluşturuyorlar adamlar ve çok da iddialılar. çinliler hem elektronik teknolojisinde hemde uzay yarışlarında küresel bir güç haline geldiler. bu videoyu izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    karşınızda xiaomi mi mix ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 25 Ekim 2016; 20:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu telefonu biliyorum xiaomi artık mağazalar açarak pazara yayılacak böyle telefonlara saha kalkar apple,Samsung da patlama,lg de değişik kronik sorunlar çıkarken huawei nin temiz üretim yapması da takdire şahen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClydeShelton

    quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    o fiyata çıkacak olsaydım sonyi alırdım senin yerine olsam ,sony o modelle kamera konusunda mükemmel seviyeye geldi ,huaweide aynı oranda güzel ama bu parayı huaweiye vermezdim açıkcası.

    Fiyatlar sürekli inip çıkıyor 2000 tl ye huawei bulunuyordu şimdi 2300 den aşağı yok htc 10 da 2500 e düşmüş arada kaldım vallahi 1 2 güne almam gerekıyor

    Ben de P9 ile HTC 10 arasındayım. HTC 10 resmi fiyat mı 2,500'e düştü ?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    apple en büyük hatayı işletim sistemine güvenerek yaptı. marka algısını saymazsak apple'ın bugünlere gelebilmesindeki en büyük sebep başta samsung'un leğen plastiği kasası ve kısa sürede kasan donan yavaşlayan rehbere bile dualar eşliğinde zar zor girebilen iğrenç arayüzünden dolayı, bir zamanlar aralarında benim de bulunduğum, insanlarda "android kasıyor yeaa iOS yağ gibi yeaa" diye bir algı oluştu. ama şuanda iş değişti. gerçi Samsung hala iflah olmadı bana kalırsa. ekşi sözlükteki galaxy s6 yorumlarına bakıyorum hala kasmadan şikayet edenler var. note 7'nin de terörist telefonu muamelesi gördüğü faciasından da net bir biçimde görüyoruz ki artık Samsung bir gelecek vaadetmiyor. Sony telefon işinde tutmadı, eğer Zeus serisi gerçekse ancak onu Zeus serisi kurtarabilir. htc güzel hoş nitelikli sayılabilecek bir firma ama gene de çok ilerisi hakkında olumlu bir fikir vermiyor. lg'yi zaten saymıyorum. hepsinden rezil bir firma. her bir modeli ayrı bir sorun yuvası.
    gelelim yine apple'a. apple iOS ile stabilite üstünlüğünü marshmellow'dan itibaren yitirdi. lollipop'dan itibaren de yitirmeye başlamıştı ama android marshmellow tam anlamıyla "olmuş!' dedirtti.
    iOS'un uygulama kalitesi dışında bir avantajı artık kalmadı. Facebook, whatsapp, messenger, instagram, vs gibi temel standart uygulamalarda kalite farkı yok. diğer ıvır zıvır uygulamalar içinse artık iOS'un herhangi bir üstünlüğü bir anlam ifade etmiyor.

    şuanda ben gelecek olarak huawei, xiaomi, Google pixel ve Sony (zeus'a bağlı) hariç bir star göremiyorum. yanlışım varsa düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android ios kısmına katılıyorum eskiden Windows phone kullanırım neden android o zamanlar baya kötüydü sonra baktım etrafına arkadaşlarımın android telefonları akıyor yağ gibi sonra android gectim Samsung notebook serisinde patladı ama hatasını telafi etti ama birileri Samsung iyice batırmak istiyor bi saldırı var.geleceğin yıldızı olarak Sony sormuyorum en iyi telefonlari bana göre z3 du sonra sacmalamaya başladılar x serisi belli ediyor bu durumu mesela xa da 600 lira etmeyen donanım var ama 1300 TL su en son çıkan x serisi de baya kötü tamam kameran çok süper olabilir ama o tasarım nedir takoz gibi telefon ve amiral sınıf bir telefon Sony affalliyor ben batmaktan kurtulmaya çalıştıklarını düşünüyorum ama olmuyor yeni bir şeyler deniyorlar ama pof gene.HTC zaten m10 ve Nexus ve pixel in kaynağını yiyor Google olmasa onlarin durumu Sony den daha beterdi lg de yükselme_alçalma seviyesinde arada gidiyor apple da 7 serisini beğenmedim fiyatını haketmiyor adamlar artık ne yenilik yapicaz diye şaşırdılar Samsung yarasını sarar s8 ve note8 ile piyasaya döner diye düşünüyorum huawei ve xiaomi bunlar revaçta şimdi f/p oranları ile çok dişli rakipler.artık telefon piyasası oturdu artık piyasada çok düzgün telefonlar var hem de baya artık yeni bir şeyler yapıp satmaya çalışacaklar piyasa doyma noktasına geldi diye düşünüyorum.baya uzun yazı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.