Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.675
Cevap
45
Favori
333.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buldum teşekkürler. son olarak eklediğinzi foto gözükmüyor güncellemenin içeriği nedir?
  • Bu güncelleme Galeriye geri dönüşüm kutusu ve ekranı bir dokunuşla bölmenize olanak sağlayan bir özellik ekler. [Yenilikler Galeriye silinen fotoğrafları 30 güne kadar saklayan bir geri dönüşüm kutusu eklendi. Yanlişlıkla silinen Fotoğraflar tek bir dokunuşla geri döndürülebilir. Yeni bölünmüş ekran işlevini ekler. Video izlerken bölünmüş ekran tuşuna dokunarak WhatsApp mesajlarınızı kontrol etmek için hizlica ekranı bölebilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş adamlar resmen geçen sene şubat ayında satılan gayet güzel bir cihaz olan huawei novaya güncelleme desteğini kesti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin3322


    quote:

    Orijinalden alıntı: Aldswith

    Herkese merhabalar Bugün telefonumu sıfırladım ancak sıfırlandıktan sonra hafızada bulunan 16GB'lık kısmın 7GB'ının kullanılabilir olduğunu gördüm. Bu doğal mıdır?

    Doğaldır.Telefonun kullandığı sistem yaklaşık 7gb falan yiyor.Kendi uygulamalarıda 2 gb falan yese normaldir.Ben ilk aldığımda telefonu yaklaşık 6g boş yer vardı.

    Teşekkürler
  • Firmware finder ile yükseltmenin bir yolu var mı? IMEI kontrolune izin versem sıkıntı çıkar mı? Diğer türlü indirdi güncellemeyi ama yüklemedi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanercan

    Vay arkadaş adamlar resmen geçen sene şubat ayında satılan gayet güzel bir cihaz olan huawei novaya güncelleme desteğini kesti.

    8.0'ı alır öyle kesilir destek. Google'ın firmalarla anlaşmasına göre zaten en az 2 ana güncelleme vermesi gerekiyor. Hadi Android 9'u geçtim 8'i vermeden bitirmezler telefonu
  • Valla bende öyle düşünüyordum ancak nisan 2017 de aldığı 7 güncellemesinden beri tr cihazlarına hiç Google güvenlik yaması ne de başka birşey gelmedi huawei tr ye sorduğumda şimdilik böyle bir çalışmanız yok deyip durmuşlardı. İlginç olan ondan önce çıkan cihazlaron hala yama güncelleme vs alabilmesi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Nova Türkiye ye geç geldi. Yurt dışında 2016 son çeyrekte çıkmış bir tel. 7 yi almış ne zaman aldı bilmiyorum ama. Bizim tel direk 7 ile çıktı. Bizimki hiç güncelleme almadı sayılır. Öyle ahım şahım bir değişiklik olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    En azından güvenlik yamaları halen geliyor. Ben ümitliyim 8'den gsmarenada bizim cihaz yukarıdaki yorumda denildiği gibi 7 ile çıkmış gözüküyor. Bende cihazı bu yıl aldığımda 7 ile çıkmıştı. Elbet güncelleme alacaktır.
  • Telefonu sıfirladim yedek i geri yükle demeden sıfir kurulum yaptım fakat işyeri wifi şifresini not almayı unuttum . Sadece önceden kayıtlı olan wifi şifresini öğrenmek için bir yol varmı? Telefonu komple geri yüklemek istemiyorum gereksiz çok şey vardı . Google yedekleme de duruyordur tahminimce ama nasıl ogrenebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash kullanıcısına yanıt
    Arka plandaki sayfaları kapat tekrar dene rehber felan acıksa arka planda kaydedileni göremezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ben bu telefonda 3d glass ekran koruyucu almaktan bıktım kenarları yapışıyo gibi 2 3 güne içine toz alıyor ortası boş olduğundan nano vs diğer koruyucularda kılıf kaldırıyo kenarından bu telefon için cam yokmu tamamen ekranı kapatan şekilde 3d glass alıyoruz ekranı kapatıyor diye iyi güzel hoşta 2 gün sonra içine toz alıyor varsa kullanan yada bilen tam ekranı kapatan normal cam paylaşabilirmi satın alayım kılıf kullanıyorum nano glass koruyucularda kılıfı takınca kalkıyor kenarından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormScene -- 21 Mart 2018; 22:31:58 >
  • Ben direk üzerinde gelen şeyi kullanıyorum herhangi bişey takmadım. Ama ne kadar korur bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StormScene

    ya arkadaşlar ben bu telefonda 3d glass ekran koruyucu almaktan bıktım kenarları yapışıyo gibi 2 3 güne içine toz alıyor ortası boş olduğundan nano vs diğer koruyucularda kılıf kaldırıyo kenarından bu telefon için cam yokmu tamamen ekranı kapatan şekilde 3d glass alıyoruz ekranı kapatıyor diye iyi güzel hoşta 2 gün sonra içine toz alıyor varsa kullanan yada bilen tam ekranı kapatan normal cam paylaşabilirmi satın alayım kılıf kullanıyorum nano glass koruyucularda kılıfı takınca kalkıyor kenarından

    Hocam, mediamarkt dan alırken bana ekran koruyucu taktılar. İncecik. Hatta ince diye kızdım bu ne bu bizim bildiğimiz gibi değil hani kalın biliyoruz ya biz. Kadın dedi bu başka bişey. Iyi dedim tatsız ayrıldım ama arkadaş 5 mi 6 mı ay oldu çizik yok neredeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkeyStar

    Telefonu sıfirladim yedek i geri yükle demeden sıfir kurulum yaptım fakat işyeri wifi şifresini not almayı unuttum . Sadece önceden kayıtlı olan wifi şifresini öğrenmek için bir yol varmı? Telefonu komple geri yüklemek istemiyorum gereksiz çok şey vardı . Google yedekleme de duruyordur tahminimce ama nasıl ogrenebilirim

    yokmu bilgisi olan
  • bundan önce g7 modelini kullanıyordum ben, hiç böyle güvenlik güncellemesi vs falan gelmezdi, iki büyük güncelleme aldı önce 4.4 den 5.1 e güncellendi daha sonra 6 ya güncellendi. tabi bunda g7 nin 850 lira fiyatıyla çok popüler bir cihaz olmasının payı vardı.

    ben bu telefona da 8 güncellemesi geleceğini düşünüyorum ama sürüme takılı kalmayın, 8 sürümü yeteri kadar optimize edilmezse hem akıcılık kaybolur hemde şarj çabuk tükenir. o zaman ne anladık sürüm kısmında 8 yazmasından?
  • Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama sorunumu ne yazık ki çözemiyorum..
    Şirket maili kurulumu ile ilgili bilgilerinize/yönlendirmenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Pop3 olarak kurulumı tamamlıyorum herhangi bir sorun yok.Mail alıp/verme problemsiz.

    Ancak gelen maillerim bir zaman sonra ne yazık ki kayboluyor gözükmüyor.

    Ayarlar kısımından senkronizasyon ve verilerdeki her defasında yükle kısımını tümü olarak değiştirsem de eski mailler gözükmüyor gelen yeniler mailler de bir zaman sonra kayboluyor.

    Bilgilerinize desteğinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum herkese.
  • Telefonda bir sorun mu var çözemedim. Yüklü uygulamalar Twitter Facebook Instagram Wp NBA mobile 2017 ziraat mobil SoundCloud Vodafone, avantaj cepte banabak Maçkolik originsi(200mb strateji oyunu) yüklü. Müzikler resimler SD kartta. Telefonda 200 MB yer var bu nasıl oluyor anlamıyorum. Hata mı var acaba SD kart aldık ama taşınmıyormus programlar nasıl olacak bu iş, hard reset atın diyorlar hard resette atılmıyor, kapatıp denedim direkt açılıyor telefon. Yardım ederseniz sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayberk95 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/bellek ve depolama kisminda varsayılan konum kismini sd kart yapin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son aramalar ekranı tuşuna bastığım anda son görüşme yaptığım kişinin ismi 1-2 saniye sonra geliyor.Başka bu durumu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.