Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
3
Favori
31.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonu almak isteyen ya da düşünen olursa arayüz performansını ekran videosu olarak çektim bana ulaşırsanız video olarak atabilirim
  • Telefonda bulunan temalar dışında yüklemek isteyenler için güzel bir kaynak buldum.https://huaweiemuithemes.blogspot.de/ adresinden istediğiniz temayı indirip dosyalar>hwthemes kısmını .hwt uzantılı olarak attığınız zaman temalar menüsünden seçim yapabilirsiniz.
  • Garantiye gönderdiğim telefon bugün geldi kargoda

    Sıfırın göndermişler cihazın 6 ay dolmamasi sebebiyle şeklinde açıklama ekleyerek
  • ouz1806 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi valla bu huawei servisi cidden iyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar huawei attığım mesajı ve cevabını sizlerle paylaşayım dedim.<<<<<güncelleme garanti dışı bırakıyormuş.Ama bir sıkıntı var telefon ile görüşmelerimde huawei servis sürümünü yüklemek garanti dışı bırakmaz dediler.
    "Sayın Müşterimiz, Müşteri Hizmetleri kanalımız aracılığıyla bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Sizler için sağlayabileceğimiz her türlü destek ve iyileştirme çalışmaları için yeni öneri ve ihtiyaçlarınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Huawei Türkiye internet sitesi dışında kaynaklardan indiriğiniz veya indireceğiniz güncellemelerden sonra cihazınızın tüm sorumluluğunun size ait olacağını ve Huawei Türkiye garanti kapsamından çıkacağını belirtmek isteriz. Huawei marka ürünlerin ve yazilim güncellemelerinin çıkış tarihleri ve önemli güncel bilgileri Huawei Facebook sayfasını beğenip takip ederek ögrenebilirsiniz. Facebook ;https://www.facebook.com/Huaweimobiletr/ Twitter ;https://twitter.com/HuaweiDeviceTR Website ;http://consumer.huawei.com/tr/ ''Müşteriye ayrılan zaman en değerli üründür'' anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti vermek için iletişimimizin devamlı olmasını dileriz. Saygılarımızla, Huawei Çözüm Merkezi Huawei Türkiye

    --- Original Message ---

    FROM:zyildirim23@hotmail.com
    SENT:26/12/2016 07:48:00
    To:Huawei Turkey-Mailbox
    SUBJECT:Ynt: Huawei [Case ID #: 54118]

    İlginize teşekkürler.Ancak trafik hatırlatıcı ayarı ben de görünmüyor.Geçen limiti aşınca mobil veri ekranında belirmişti.Şuan oraya gidemiyorum sanırım ancak limiti aşınca girebilirim.
    Bir de avrupada android 6.0 güncellemesi gelmiş çoğu arkadaş oradan güncellemiş ve bu sorun onlarda yok.Ben oradaki servis sürümünü güncelleye bilirim mi ?




  • Bu da son mesajım Tepki mesajım cevabı henüz gelmedi ben ce sizler de tepkinizi gösterin bu konularda avrupanın gerisinde kalmasınlar diye :)
    Niye ki sizde elinizi çabuk tutup her zamanki gibi avrupanın gerisinde kalmayın.Diğer sorunumu da mesaj attım onuda açıklayamadınız.Ben şimdi veri kısıtlamasını nereden yağacağım.Bu telefonun eksisi değil mi.Bu eksiklik telefonda var ama aşım yapıldığında açılıyor ki bunun geliştirilmesi için avrupanın gerisinde kalan siz huawei türkiye temsilcilerinin acizliğinden ve müşterilerinize karşı ilgisizliğinden kaynaklanıyor.Bizler bu telefonu alınca android 6.0 hatta 7.0 ı alabilir diye almıştık.

    Yine de sorularıma cevaben döndüğünüz için teşekkürler.
  • zaftig Z kullanıcısına yanıt
    1. Cisi aylik veri kullanımını 6.0 da nasil olduğunu yazmıştım sana ama 5.0 da farkli olabilir arastirman lazim
    2. Ben konu basinda guncellemele durumunu anlattim eu do olan rom burda yok soruyorsun gelir miye gelmez dediler güncellemeyi telefon satışı sayisinia gore yapıyorlar cok sten modellere geliyor guncelleme ama p8 birakildi bunu g8 icin de yaptilar g8 kullanicilari baya kalabalikti facebook gruplari imza kampangasi,huawei cin e ebasvuru felan yaparak huawei tr nin gunceolemeyi getirmesini sagladilar gibi bu aralar beta yapiliyor onlarda ama g8 icin beta olmadan direk guncelleme dagitmasi lazim onu da yapmadilar hala beta ve sinirli kullanici sahip (beta baslayali 2_3 ay oldu dagitim yok) ben eu guncelleme dosyasini hafiza kartina atinca guncellendigini farkettim evet bu islemde herhangi bir root,twrp, ya da bir sistem dosyasini degistirme yok burada kendi guncelleyici uzerinden güncelleme güncellemevar ben ayrica 5.0 dönme dönme linki de paylastim servose gotmesi gerektiğinde 5.0 a doner gonderirim guncelleme enasinda brick olan cohaz vrdi bu grupta belki sensin cihazini tamir edip gondermisler guncelleme ksminin basinda herhangi herhangibir sorumluluk almadigimi da yazdim ama tardim isteyenlere de ediyorum
    3_ 7.0 meselesi dersek 7.0 p8 uzerinde yurtdışında testleri yapiliyor ya da yapildi bazi optimizasyin sorunlari ldugunu birkac yerde okudum belki gelmeyebilir ama guncelleme desteği devam edecek emui 5.0 gelmesie de bunun 6.0 icin oan emui versiyonu yayinlanma gibi bir ihtimalden de bahsediliyor su ilk alacak cihazlar tam surumu alinca bizim cihazlara sıra sıra vrlir ve resmi bir açıklama açıklama duyariz resmi bir aciklama goremedim henüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zaftig Z kullanıcısına yanıt
    Avrupa yaynlanan b380 romu yukledim ve kullaniuorum1 aralik 2016 google yamasi var bak kendi twlefonuna guvenlik yamasi ne zamana ait haptiklari ayip ama yapacak birsey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 27 Aralık 2016; 11:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    1 nisan 2016 güvenlik yaması var model de GRA-L09C464B211 YAZIYOR 6.0 sıfıra EMUI 3.1 YÜKLÜ en altta özel sürüm yazıyor onu anlamadım CUSTC464D001 sizlerin yardımı ile ocak ta geçerim inşalah.
    BEN HUAWEİ YE MESAJ YAZMIŞTIM VERDİKLERİ CEVABI VE TEPKİMİ PAYLAŞMIŞTIM :)
  • emui 4 bu telefona yüklenebiliyor mu?
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Yüklenebiliyor 1. Sayfada açıklaması var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu fiyatlarda Honor 7 mi yoksa bu mu alınır? Performans ön planda değil de stabilite ve diğer yönlerden karşılaştırır mısınız?
  • honor 7 kullanmadım, p8 için 6.0 a güncellersen hızlı bir telefon, şarjı normal kullanıcı isen yeterli yoğun kullanırsan yetersiz olur, tasarımı başarılı, kamerası 7.7/10 puanlaması, kasma vs yaşanmıyor.
  • Pil dersen honor

    Kamera ve tasarim p8

    Performans ayni ikisnde de ayni chipset

    Çok telefon kurcalayna birisi degilsen p8 derim
  • Cevaplar için teşekkürler bu durumda@Crazy Goat @ouz1806
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    dostum sd kartım olmadan guncelleme yapabilirmiyim ?
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum b390 cikti
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor tabi ki dahili hafıza ya dload klasörü aç sonra update.app dosyasını o klasörün içine koy ve telefonu kapat

    Sonra ses açma ses kısma ve güç tuşuna basılı tut takı Emui install ekranına kadar
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Dostum keşke bu yazını daha önce görebilse idim sabah sabah sd kart için 50 lik oldum :(

    Arkadaşlar sd karta sadece app olan dosyayı attım yalnız dediğiniz gibi yapmama rağmen işleme bastığım zaman hafıza kartında program bulunamadı diyor ben neyi eksik yapıyorum acaba ? şarj 48
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Naptin hocam ya 50 tl ye

    Sd karta dload klasörü oluştur sonra update.app dosyasini icine at

    Sonra *#*#2846579#*#* dan yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.